• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nes54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
153
57
48
31
Merhaba kizlar pikoluyum yumurtalarim fazla olduğu için büyüyüp geliniyir ilaçla büyüyor.bu seferde kist oluyor fazla büyüyor ve kendi kendine catlamiyor 1kere çatlatma iğnesi oldum fakat faydası olmadi.bende bitkisel şeyler denemeye karar verdim hayıt oyu civan p. Aslan pençesi karışımını içiyorum bu şekilde.hamile kalabilen var mı ne yaptınız nasıl hamile kaldınız

Pkolu olanlar hamile kalmasaydı ülkece kısır olurduk sen sıkma canını yeter ki☺️ Bende pkoluyun kendiliğim kaldım darısı sana inşallah 😘

Acaba hayit suyunu nasıl içiyorsun bende de pko var adetik yeni bitti ve gebelik düşünüyorum bir yerde okumuştum adet bittince 15 gün içilecek her ay diye, hem adetler düzene girsin hemde gebeliğe faydası olur diye

Pkolu olanlar hamile kalmasaydı ülkece kısır olurduk sen sıkma canını yeter ki☺ Bende pkoluyun kendiliğim kaldım darısı sana inşallah 😘
Pko dediginiz yumurta zayifligi demi
Sen bisey yapdin mi hamileliğin kolay olması için yani bişeyde destek aldinmi canim

Pko dediginiz yumurta zayifligi demi
Sen bisey yapdin mi hamileliğin kolay olması için yani bişeyde destek aldinmi canim
Valla kuzum birşey yapmadım tam doktora tedaviye gidecektim hamile kalmışım. Pko yumurta sayısının fazla olup olanın gelişmemesi☺️

Pkolu olanlar hamile kalmasaydı ülkece kısır olurduk sen sıkma canını yeter ki☺ Bende pkoluyun kendiliğim kaldım darısı sana inşallah 😘
Ne güzel ya ben 1senedir istiyorum fakat hiç bir gelişme yok adetimde düzensiz 2ayda bir oluyordum şimdi yeni yeni 30 güne indi hiç birsey yapmadan mı kaldın peki ve nenkadar sürede vallah psikolojikmen çöküşe girmek üzereyim artık doktora da gitmek istiyorum.

Acaba hayit suyunu nasıl içiyorsun bende de pko var adetik yeni bitti ve gebelik düşünüyorum bir yerde okumuştum adet bittince 15 gün içilecek her ay diye, hem adetler düzene girsin hemde gebeliğe faydası olur diye
[/QUOTE kaynamış suya ezilmiş yarım çay kaşığı 3dk kaynatiyorum sabah aksam aç karnına yemekten bir saat önce içiyorum henüz 7 gün oldu ve adetimin 4 günü falan başladım ben nasip artık ya

[/QUOTE kaynamış suya ezilmiş yarım çay kaşığı 3dk kaynatiyorum sabah aksam aç karnına yemekten bir saat önce içiyorum henüz 7 gün oldu ve adetimin 4 günü falan başladım ben nasip artık
Valla kuzum birşey yapmadım tam doktora tedaviye gidecektim hamile kalmışım. Pko yumurta sayısının fazla olup olanın gelişmemesi☺
Canım kaç ay sonra kaldın peki

Merhaba kizlar pikoluyum yumurtalarim fazla olduğu için büyüyüp geliniyir ilaçla büyüyor.bu seferde kist oluyor fazla büyüyor ve kendi kendine catlamiyor 1kere çatlatma iğnesi oldum fakat faydası olmadi.bende bitkisel şeyler denemeye karar verdim hayıt oyu civan p. Aslan pençesi karışımını içiyorum bu şekilde.hamile kalabilen var mı ne yaptınız nasıl hamile kaldınız
Aynı durumdayız canım. Gelişsede çatlamada sorun oluyor.

Ve hormon testi de yaptırman öneririm gebelik düşünüyorsan bennyaptircaktim hafta sonu olduğu için yaptırmadım bnm lh yüksekti bı yaptırıp doktora göstermem lazim aslında ama işte doktora gitme istegi kalmadı artik

Çatlatma iğnesi falan oldun mu hiç ben bikere.oldum ama. Bı fayda etmedi .
Oldum yine çatlamadı. Benim sadece bir kere çatladı oda İncir havuç kürü yapmıştım.havuç zaten çatlamasında çok etkiliymiş. O ay değerlendiremedik çok üzülmüştüm. İncir prolaktini yükselttiği için ikinciye yapmak istemedim. Bu ay sadece havuc suyu içiyorum inşAllah yine olur🙄

Evlendikten sonra üçüncü ay farketmedim hamile olduğu düşükle sonuçlandı malesef sanırım bir ay sonra hamileydim evlenince düşükten sonra 1 sene olmadı ama eşim yoktu sürekli göreve gidiyordu üç ay gelmiyordu en son bir görevden döndü hamile kalmışım şükür oda şuan sağlıklı şekilde ilerliyor ☺️

Oldum yine çatlamadı. Benim sadece bir kere çatladı oda İncir havuç kürü yapmıştım.havuç zaten çatlamasında çok etkiliymiş. O ay değerlendiremedik çok üzülmüştüm. İncir prolaktini yükselttiği için ikinciye yapmak istemedim. Bu ay sadece havuc suyu içiyorum inşAllah yine olur🙄
Ne zman iciyorsun incir havuç kürünü adetliyken mi

Evlendikten sonra üçüncü ay farketmedim hamile olduğu düşükle sonuçlandı malesef sanırım bir ay sonra hamileydim evlenince düşükten sonra 1 sene olmadı ama eşim yoktu sürekli göreve gidiyordu üç ay gelmiyordu en son bir görevden döndü hamile kalmışım şükür oda şuan sağlıklı şekilde ilerliyor ☺
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😘 bizim için de dua et çok istiyorum gerçekten ☹️

Back