Polikistik Over?

Aslında adet söktürmek İçin internetten biraz araştırma yapmıştım ve civan perçemini çok gördüm önerilerde.Soğan kürüyle beraber mi kullandınız onu ve günde kaç kere içtiniz çayı ?ve korundunuz mu hiç evlilğinizin başında ?
Yok korunmadım canım Civan oerçemini günde 1 kupa içtim. Çokta içmedim aslında ara ara içtim. Soğan kürüyle birlikte yaptım ben. Umarım sende. Fayda görürsün.

Kizlarr bugun alttan muayene etti doktorum ve sagdaki yumurta cok guzel dedi super dedi ovitrelle 250 mg tozlu igne yazdi bugun iliski dedi yarin sabah 10ve12 arasi koldan bu iğneyi vurdur dedi cumartesi iliski ve pazartesi dedi 15 gun bekle adet olmazsan eger tekrar gel bakalim dedi cok mutlu oldum yumurtamin olmasina cok şükür insaAllah igneninde faydasi olur 5 ay once ovitrelle catlatma ignesi cok vurunmustum göbekten ama ise yaramadi simdi bu tozlu ve 250 mg yuksekmis yani sizce kizlarrr nasil lutfen bilgisi olan paylassin vurunup faydasini goren oldu mu ???????

Merhaba arkadaşlar
Diğer konuyu hastaneye gitmeden önce açmıştım fakat şuan herşeyin sebebini öğrendim.Şimdi şöyle ki Ben geçen ayın 20 sinde regl görmem gerekirken bu ayın 13 ünde tarlusal zoruyla regl gördüm fakat bu seferde normalde 7 günde leke bile kalmayan regl 10. Günde hala kanama şeklinde devam ediyor.Doktora gittim bu sabah ultrasona verdi ve yumurtalar polikistik dedi.Yasmin denilen ilacı verdi 21.gün ilacı bırak regl gördüğün 3. Gün tekrar gel dedi.Gebe kalmam ı engeller mi dedim engeller çünkü yumurtaların tembel dedi.Çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum böyle bişey.Nişanlım odadan çıkınca asık suratımı görünce hiç bişey de diyemedim.Yaza düğünüm var.Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu aranızda?Tedavi görmeden hamile kalamıyor mu bu durumda olanlar? Doktor da dışarı çok yoğun olduğu için ve tekrar bi test yapacağından pek bilgi vermedi.Ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi?
Komşumuz ilk cocugunu tup bebek tedavisiyle yapti ayni tanidan ikincisi hic beklenmedik halde tedavisiz geldi.

Kızlar doktor yasmin verdi demiştim.Kullanmaya başladım 3.gün oldu bugün fakat bugün akşama doğru midemde bir anda bi sancı hissettim 10 15 dk sonra da çok aşırı derecede kustum.Midem halâ kötü.İlaç yan etki yapmış olabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar
Diğer konuyu hastaneye gitmeden önce açmıştım fakat şuan herşeyin sebebini öğrendim.Şimdi şöyle ki Ben geçen ayın 20 sinde regl görmem gerekirken bu ayın 13 ünde tarlusal zoruyla regl gördüm fakat bu seferde normalde 7 günde leke bile kalmayan regl 10. Günde hala kanama şeklinde devam ediyor.Doktora gittim bu sabah ultrasona verdi ve yumurtalar polikistik dedi.Yasmin denilen ilacı verdi 21.gün ilacı bırak regl gördüğün 3. Gün tekrar gel dedi.Gebe kalmam ı engeller mi dedim engeller çünkü yumurtaların tembel dedi.Çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum böyle bişey.Nişanlım odadan çıkınca asık suratımı görünce hiç bişey de diyemedim.Yaza düğünüm var.Bu durumu yaşayıp gebe kalan oldu mu aranızda?Tedavi görmeden hamile kalamıyor mu bu durumda olanlar? Doktor da dışarı çok yoğun olduğu için ve tekrar bi test yapacağından pek bilgi vermedi.Ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum. Lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi?
Polikistik over

Merhaba arkadaşlar

Ne güzel Allah bağışlasın Peki keşke o bir yıl korunmasaydım dediniz mi denediğiniz bir yıl içinde ?
Yo hayir demedim. Çünkü hazir değildim üniversite okuyordum ve çok çok yoğun bir yıldı o yil benim için. Şimdi bin şükür bir buçuk aylik bi oğlum var. Her ne kadar doduktan sonra sorunlarla karsilasmis olsakta varlığına bin şükür diyorum. Rabbim herkese tattrsin bu mutluluğu.

Merhaba arkadaşlar
13 yaşında teşhiş kondu. Evlendim hiç beklemedim olmayacağı söylendi. Sonra tedavi gördüm . Özel hastanede ve devlette. Öncelikle Öner’im her ilacı sorgula . Tüm o ilaçlar yüzünden iki Ay önce beynime pıhtı atıyordu. İlaçlar karaciğerimi tüketti en son Doğum kontrol verdiler tüp bebek tedavisi arasında yanında bir kan sulandırıcı vermedikleri için ölümden döndüm ömür boyu kan sulandırıcı iğne kullanacağım.
Ama bunun dışında lütfen korkma sadece doğru doktora önem ver . Parayla da olmuyor iş ülkenin en iyi hastanesine gittim de ne oldu ? Kafan rahat olacak bir kere

13 yaşında teşhiş kondu. Evlendim hiç beklemedim olmayacağı söylendi. Sonra tedavi gördüm . Özel hastanede ve devlette. Öncelikle Öner’im her ilacı sorgula . Tüm o ilaçlar yüzünden iki Ay önce beynime pıhtı atıyordu. İlaçlar karaciğerimi tüketti en son Doğum kontrol verdiler tüp bebek tedavisi arasında yanında bir kan sulandırıcı vermedikleri için ölümden döndüm ömür boyu kan sulandırıcı iğne kullanacağım.
Ama bunun dışında lütfen korkma sadece doğru doktora önem ver . Parayla da olmuyor iş ülkenin en iyi hastanesine gittim de ne oldu ? Kafan rahat olacak bir kere
Kesinlikle..Kafada bitiyor herşey.Çok geçmiş olsun sizede

Sakin ol korkma bu kadar :) Bende dahil olmak üzere yüzlerce kadında var bu sorun ..Evet bu bir sorun ama herkeste farklılık gösteriyor .Kimi hiç problemsiz ilk ayında hamile kalıyor,kimi basit bir ilaç tedavisiyle rahatlıkla hamile kalıyorlar ama birde benim gibi ne yapsa olmayanlar var maalesef :/ Aslında hastalık bahane olduğunu düşünüyorum ben sadece nasip meselesi ..Çok ağır polikistik overli olupta korunmayı bıraktığı ay hamile kalan tanıdıklarım var :) O yüzden şimdiden bu yükü sırtına alma bak bakalım zaman ne gösterecek . korunmanı önermem açıkçası olasılık olduğu için pişman olmaman için ama inşallah sorun yaşamazsın :dua:

Kizlaaarrr lutfen bilgisi olan yardimci olsun
Doktorum dun sabah alttan muayene etti sagdaki yumurtam gayet iyimis buyukmus onun icin catlatma ignesi verdi ovitrelle250 mcg tozlu koldan vurdurcam ama bi sorun var dun yumurtlama gunumdu ve doktorum dun iliski onerdi cumartesi ve pazartesi dedi ama dun iliski olamadi bugun saat 10 11 gibi igneyi vurdurcam igneyi vurdurmadan once girsek acaba bi sakincasi olur mu 1 saat sonra iliski olsa sonrada saatinde igneyi vurunsam acaba tutar mi yinede dollenir mi ki cunku dun olmadi iliski lutfeeeeennnn kizlar yardim edin cok moralim bozuk dun olmadi iliski ve ignenin faydasi olmaz diye korkuyorum

Kizlaaarrr lutfen bilgisi olan yardimci olsun
Doktorum dun sabah alttan muayene etti sagdaki yumurtam gayet iyimis buyukmus onun icin catlatma ignesi verdi ovitrelle250 mcg tozlu koldan vurdurcam ama bi sorun var dun yumurtlama gunumdu ve doktorum dun iliski onerdi cumartesi ve pazartesi dedi ama dun iliski olamadi bugun saat 10 11 gibi igneyi vurdurcam igneyi vurdurmadan once girsek acaba bi sakincasi olur mu 1 saat sonra iliski olsa sonrada saatinde igneyi vurunsam acaba tutar mi yinede dollenir mi ki cunku dun olmadi iliski lutfeeeeennnn kizlar yardim edin cok moralim bozuk dun olmadi iliski ve ignenin faydasi olmaz diye korkuyorum
Korkma canim oncelikle stres yapmaman lazim oncesindede girsen bence bi zarari olmaz htta iyi olur sperm nerdeyse 5 gun yasayabiliyor catlama ignesinden sonra yumurtan catlar insallah dollenir canim stres en buyuk engel lutfen sakin ve sogukkanli ol allah yardimcin olsun

Kizlar hepinize gecmis olsun bende de kist vardi kilodan dolayi 8 9 taneydi hatta ilac bile vermedi zayifla deyip gondermisti bende bitkisel yollari demek istedim arastirdim ve sogan kurunu duydum 14 gun uyguladim ve 2 gune birde aslan pencesi civan percemi var hayit otu ictim lutfen haptan once deneyin 1 ay deneyin hormonlari duzwnliyor asla cocugum olmyacak diye umitsizlige kapilmayin ben kullandim ertesi aya ilac tedavi olmadan hamile kaldim allahtan umut kesilmez kist gebelige engel degil unutmayin allah yardimciniz olsun

X