Polikistik Over Sendromu

ALİ fuat beyin hastasıysanız kim müsaitse o çekiyor. Bazıları için çok acısız bi işlem çok kısa sürüyor ama benim çok ağrım oldu. Çeken Doktorun ismini bilmiyorum ama çok kabaydı hiç memnun kalmadım.Sizi korkutmak istemem çoğu kişide hiç ağrı olmuyomuş belki de benden kaynaklı olabilir.

Herkese merhaba.Bir sorum olacaktı size arkadaşlar.Daha önceden doktora gittiğimde doktor poliskistik over sendromu teşhisi koydu.Adet 4-5 ayda bir oluyorum nerdeyse .evlendim durum hala aynı.haplarla olmak istemiyorum sürekli.ve şuanda çocuk istiyoruz ilk işim kadın doğuma gidip ne var ne yok öğrenmek olcak ama kafamda soru işaretleri var.Doğal yollarla bu durumu yaşıyıp hamile kalan varmı tavsiye istiyorum.Ve doktorum ne diyecek bilmiyorm ama verdiği ilaçları kadın doğum hapını faydalı buluyrmusunz sağlıklı mı?ve gittiğimde ayrıntılı olarak hekimime neleri sormam gerekiyor kullandığınız yararlı ve zararlı olan şeyleri öğrenmek isterim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…