- Konu Sahibi Merveturann
Ya çok şükür çok sevindim darısı bana inşallah düşük tehlikesini inşallah atlatabilirsemHayırlı olsun. Bende pcosluyum ikiciye hamileyim. Yolu yarıladım şimdilik çok şükür mis gibi hamilelik geçiriyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok şükür çok sevindim darısı bana inşallah düşük tehlikesini inşallah atlatabilirsemHayırlı olsun. Bende pcosluyum ikiciye hamileyim. Yolu yarıladım şimdilik çok şükür mis gibi hamilelik geçiriyorum.
Allah sizede nasip etsin inşallah Allahtan ümit kesilmez. Benim bir çocuğum olmasına rağmen doktor bana asla hamile kalamazsın, tüp bebek bile zor tutma vs demişti. Ben kendiliğimden hamile kaldım. İnşallah sizinde olucakHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Ben de de pco var 3. Çatlatma iğnemi olucam daha gebelik elde edemedim banada dua edin lütfen lütfen
Sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah MaşallahHayırlı olsun. Bende pcosluyum ikiciye hamileyim. Yolu yarıladım şimdilik çok şükür mis gibi hamilelik geçiriyorum.
Geçmiş olsun İnşallah sağ salim geçer hamileliğiniz. Kaçıncı haftasındasınızYa çok şükür çok sevindim darısı bana inşallah düşük tehlikesini inşallah atlatabilirsem
Kaçıncı haftadasınız aktif kanamanız var mı ? Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınızYa çok şükür çok sevindim darısı bana inşallah düşük tehlikesini inşallah atlatabilirsem
Amin inşallah 5 haftalıkGeçmiş olsun İnşallah sağ salim geçer hamileliğiniz. Kaçıncı haftasındasınız
Evet var şuan adetten 3 gün önce pembe kahverengi leke geldi 6 7 damla 3 gün boyunca pazartesi bı anda kırmızı kanama oldu hatta parça geldi dün azaldı baya bı bugün damla şeklinde geliyor sürekli dinleniyorum ama aciktigimda kalkmak durumunda kalıyorum eşim çalışıyor ailem Türkiyede kalkınca yoğunlaşıyor tekrardanKaçıncı haftadasınız aktif kanamanız var mı ? Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Allahım inşallah düşük olmaz gerçekten kendim yaşamış kadar üzülürüm. Rabbim bebeğinizi korusun. Dinlenin asla kalkmayın. Bazıları kanama yaşıyorparçadan sonra bakmadı doktor iğne yapıldı karından gözükmüyor kese alttan bakılıyor o da kanamayı arttırır diye bakmiyolar düşük yapsaydım kanamam durmazdi demi agrim pazartesi günü adet ağrısı gibi oldu çok şiddetli degil
Amin inşallah kendimi rahatlatiyorum kanama olsaydı çok durmaz diyolar azaldı baya bı bugün onunla kendimi teselli etmeye çalışıyorum ilk hamileligim olacak çok teşekkür ederim duanizda lütfen unutmayın beniAllahım inşallah düşük olmaz gerçekten kendim yaşamış kadar üzülürüm. Rabbim bebeğinizi korusun. Dinlenin asla kalkmayın. Bazıları kanama yaşıyor
Amin inşallah kendimi rahatlatiyorum kanama olsaydı çok durmaz diyolar azaldı baya bı bugün onunla kendimi teselli etmeye çalışıyorum ilk hamileligim olacak çok teşekkür ederim duanizda lütfen unutmayın beni haftalık
Keseyi gördünüzmü peki. Doktor ne diyor bu durumaAmin inşallah kendimi rahatlatiyorum kanama olsaydı çok durmaz diyolar azaldı baya bı bugün onunla kendimi teselli etmeye çalışıyorum ilk hamileligim olacak çok teşekkür ederim duanizda lütfen unutmayın beni
Gözünüz aydın. Peki ilişkileri ovulasyon ile mı yPtınız. Rastgele mi. Benim düzenli adetim olduğu halde pcos fln da yok. 7,8 aydır istiyorum olmuyor kızım 6 yaşında. Sevincinizi tahmin edebiliyorum. Ah darısı başımızaAralık başı olması lazım emin değilim pkodan dolayı adetlerim hep düzensiz, genelde iki ayda bir olurum o yüzden çok gün tutmam aklımda. Zaten yüksek ihtimal gebe değilim diye düşündüm ama süpriz oldu. Kızım 5 yaşında çok heyecanlıyım
Yok bizde 1 seneye yakındır eşimle korunmuyorduk. Rabbim nasip etti hiç takip etmedim yumurtlama günlerimi felanDarısı size inşallah. İnanın ilk gebelik kadar heyecanlı oluyo özellikle ilk çocuğunuzun heyecanını görünce daha bi başka oluyor. İnşallah nasip olsun sizedeGözünüz aydın. Peki ilişkileri ovulasyon ile mı yPtınız. Rastgele mi. Benim düzenli adetim olduğu halde pcos fln da yok. 7,8 aydır istiyorum olmuyor kızım 6 yaşında. Sevincinizi tahmin edebiliyorum. Ah darısı başımıza
Ah tahmin edebiliyorum Ben de o kadar çok istiyorum ki bir gün bu kadar çok isteyeceğimi düşünmemiştim kızım da yaklaşık 2 yıldır abla olmak istiyor hatta geçen hafta rüyasında görmüş anne ben abla oluyordum yine diyordu uyandığında ya çok güzel bir duygu bana da dua edin lütfen İnşallah bu ay ben de öğrenirim reglime 6 gün var. Çok sevindim prenses adına çok güzel bir abla olur eminim kiYok bizde 1 seneye yakındır eşimle korunmuyorduk. Rabbim nasip etti hiç takip etmedim yumurtlama günlerimi felanDarısı size inşallah. İnanın ilk gebelik kadar heyecanlı oluyo özellikle ilk çocuğunuzun heyecanını görünce daha bi başka oluyor. İnşallah nasip olsun sizede
Hayırlısıyla olucaktır en yakın zamanda dua ederim sizin için o abla olma heyecanını bilirim kızımdan inşallah en yakın zamanda hayaller gerçek olurAh tahmin edebiliyorum Ben de o kadar çok istiyorum ki bir gün bu kadar çok isteyeceğimi düşünmemiştim kızım da yaklaşık 2 yıldır abla olmak istiyor hatta geçen hafta rüyasında görmüş anne ben abla oluyordum yine diyordu uyandığında ya çok güzel bir duygu bana da dua edin lütfen İnşallah bu ay ben de öğrenirim reglime 6 gün var. Çok sevindim prenses adına çok güzel bir abla olur eminim ki
İnşallah çok teşekkürlerAllah sizede nasip etsin inşallah Allahtan ümit kesilmez. Benim bir çocuğum olmasına rağmen doktor bana asla hamile kalamazsın, tüp bebek bile zor tutma vs demişti. Ben kendiliğimden hamile kaldım. İnşallah sizinde olucak
Ay inş vardır kaç kilosun çok merak ettim bende de pko var hiç hamile kalamadım 1 kimyasal hariçMerhaba bende polikistik over var ama hormanlarım gayet düzgün çıkmıştı. Bir kızım var ondan sonra çok kilo almıştım ve hamile kalmam zor deniyordu. Bu gün test yaptım idrar pozitif çıktı. Beta hch baktırdım değerim 10.000 çıktı. Pko olup gebe kalan varmı
Evett vaarr benimde bi kızım var 7 yaşında bende kızımdan sonra pcoslu olduğumu öğrendim 5 sene sonra 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim hayatımın şokunu yaşadım çünkü olmaz diyorlardı falan simdi 7+1 haftalık hamileyim gözün aydın hayırlısıyla ile kucağımıza almak nasip olsun inşallahMerhaba bende polikistik over var ama hormanlarım gayet düzgün çıkmıştı. Bir kızım var ondan sonra çok kilo almıştım ve hamile kalmam zor deniyordu. Bu gün test yaptım idrar pozitif çıktı. Beta hch baktırdım değerim 10.000 çıktı. Pko olup gebe kalan varmı
Evet alttan bakınca pazartesi günü gördü akşam parça geldi salı günü gittim karından gormediler pazartesi günü de salı günü de aynı alttan bakmayalim kanama daha çok artar diye kanamanın azalmasını bekleyelim dediK
Keseyi gördünüzmü peki. Doktor ne diyor bu duruma
Alttan bakıncamı oldu doktor hatasımı acaba çok mu ileri götürdü ultrasonuEvet alttan bakınca pazartesi günü gördü akşam parça geldi salı günü gittim karından gormediler pazartesi günü de salı günü de aynı alttan bakmayalim kanama daha çok artar diye kanamanın azalmasını bekleyelim dedi