Bana çok pahalı geldii ya hastaneden hastaneyede değişiyor sanırımMerhaba hangi şehirdesiniz acaba? Bende çektiricem fiyat uygun geldi. Sorduğum yerler 1500 tl den başlıyordu
Bugün bi yerle daha görüştüm 1200 tl , sedasyon yani uyku halinde yapıyorlarmış. Kafama yattı.Bana çok pahalı geldii ya hastaneden hastaneyede değişiyor sanırım
Anladım tabi acısız olur ama uyutmadan yapılanı ben bir hastanede sorduğumda 900 demişti çok pahali hem acı çekecegiz hem o kadar para uyutmalisida iki katıdır herhaldeBugün bi yerle daha görüştüm 1200 tl , sedasyon yani uyku halinde yapıyorlarmış. Kafama yattı.
Ben anestezisiz 400 e çektirmiştim. Antalya vitale de. Anestezili 600 tl. Ama bir daha anestezisiz cesaret edemem. Benim sağ tüpüm tıkalı çıktı o yüzden sanırım çok ağrım oldu. Tansiyonum düştü çekildikten sonra. Adet ağrısı yaşıyorsanız bence anestezili çektirin. Kısa sürmese yarıda bırakırdım sanırım.Anladım tabi acısız olur ama uyutmadan yapılanı ben bir hastanede sorduğumda 900 demişti çok pahali hem acı çekecegiz hem o kadar para uyutmalisida iki katıdır herhalde
Soğan kurunden bende bir etki göremedim ne yazık ki hala adet olamadım bir buçuk ay oldu Allah hepimize hayırlı zamanda nasip ettin bebeklerimizi insallahBende 2 yıldır evliyim pkos olduğumu 2 ay önce öğrendim. Folik asit verdi doktor (inofolic) 3 ay kullan dedi onunla beraber geçen ay klomen kullandım günde bir tane ama malesef yumurtalar gelişmedi ilk ay hüsran şuan ikinci denememdeyim günde 2 tane kullancam klomeni, adetimde düzensiz adet söktürücü kullanıyorum ve şuan adetimi bekliyorum tekrar klomene başlamak için ve gecen ay soğan kürü uygulandım ama bi etkisini ben fark edemedim beyaz akıntı dışında. Rabbim tez zamanda evlat nasip etsin bizlere çok zor ve sabırlı bi süreç gerçekten
Bn rahim filmini anestezili cektirdim cok agrili olmadi ama anestezi olmadan cok agri oluyormus 2 sene once 550 tl ye cektirdikBende de PCO var 1 seneye yakın denedik olmadi hiç gebelik, Aralık ayında da adet olamadım gebelikte yok zaten adetlerim çok düzensiz, 10 gündur soğan kürü yapıyorum 5 günüm kaldı ama bir değişiklik göremedim, rahim filmi çekilmek çok acılı mi ve kact TL'ye cektirdiniz
Rabbim evlatlarinizi bağışlasın ve hayirlisiyla bize de nasip etsin insallah bizde 2 asilama 3 tüp bebek malesef suan beklemedeyiz insallah Rabbim hepimize nasip ederİyi geceler. Umut olmak adina yazdim. Hâla pcoluyum. 2 tane evladim oldu. İlkine 3. Klomen denemem de tek yumurtayla kavuştum. 2. Bebek supriz oldu. İlk cocukta rahim filmi cekilip uzerine iki kez klomen denedim. Esimde de likefaksiyon suresinde sorun vardi. Doktorumun her dedigini harfiyen uydum. İlaclarin saati, kullanma şeklini detaylı yazmisti. Klomen disinda estrofem ve progestan kullanmistim. En son ay 4 kez yumurta kontrolune gittim. En son catlatma ignesi icin doktorum saat verdi ve nereden yapilacagini da yazmıştı. Her seye harfiyen uyduk Allahta nasip etti. Bir de 3 ayda 6 kg vermistim
Bunda tam anestezi değilde hafif bi uyku hali veriyorlarmış. İşlem sonu hemen kendinize geliyorsunuz dediler. Tabi daha önce hiç anestezi almamış olan benden bundan bile çekindim birazAnladım tabi acısız olur ama uyutmadan yapılanı ben bir hastanede sorduğumda 900 demişti çok pahali hem acı çekecegiz hem o kadar para uyutmalisida iki katıdır herhalde
Canım bende Antalya da yasıyorum ne zaman çektirdin acaba hsg yi yakın zaman da mı bende cektirmeyi düşünüyorum da memnun kaldın mıBen anestezisiz 400 e çektirmiştim. Antalya vitale de. Anestezili 600 tl. Ama bir daha anestezisiz cesaret edemem. Benim sağ tüpüm tıkalı çıktı o yüzden sanırım çok ağrım oldu. Tansiyonum düştü çekildikten sonra. Adet ağrısı yaşıyorsanız bence anestezili çektirin. Kısa sürmese yarıda bırakırdım sanırım.
Ekim ayında çektirdim canım. Ben dr ali fuata gidiyordum.çok yoğun olduğu için başkası çekti.ağrı dışında sonra herhangi bir enfeksiyon ya da yoğun kanama yaşamadım çok şükürCanım bende Antalya da yasıyorum ne zaman çektirdin acaba hsg yi yakın zaman da mı bende cektirmeyi düşünüyorum da memnun kaldın
Memnun kaldın mı doktorundan ilgileniyor mu pekiEkim ayında çektirdim canım. Ben dr ali fuata gidiyordum.çok yoğun olduğu için başkası çekti.ağrı dışında sonra herhangi bir enfeksiyon ya da yoğun kanama yaşamadım çok şükür
Ben memnundum canım. Beklentiyle ilgili sanırım.yoğun olduğu için bekleme süresi çok olabiliyor. Biz başka şehirden gidiyorduk.erken gidince erken muayene oluyosun.Çok güleç bir hekim değil ama adamın mizaci o. Merak ettiğin herşeyi ısrarla kendin sorman gerekir.Memnun kaldın mı doktorundan ilgileniyor mu peki
Saol canım anlattığın içinBen memnundum canım. Beklentiyle ilgili sanırım.yoğun olduğu için bekleme süresi çok olabiliyor. Biz başka şehirden gidiyorduk.erken gidince erken muayene oluyosun.Çok güleç bir hekim değil ama adamın mizaci o. Merak ettiğin herşeyi ısrarla kendin sorman gerekir.
Rica ederim. Sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilirsin. Ben çok aradım giden memnun olan var mı diye.Saol canım anlattığın için
Tamam canımRica ederim. Sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilirsin. Ben çok aradım giden memnun olan var mı diye.
ben 4.5 yıllık evliyim adet düzensizliğim hep vardı evlendiğim ilk yıllarda doktora gittim polikistik over sendromu dedi sonra bana glifor verdi folik asit ve birsürü test istedi tabi o ara yaptıramadım şimdi tekrar başlicam pkos zayıf kilolu bakmıyor kızlar ben bunu öğrendim ben zaten zayıftım hani diyorlar ya kilo ver kendiliğinden olur hiç öyle değil şuan kilo aldım zaten ama zayıfkende olmadı benim 90 kilo arkadaşım hamile kaldı kendiliğinden. Bende başlicam şimdi ama bakalım ne olcak yazarım yine soğan kürü falanda hiç işe yaramadı hatta başka horman seviylerinizi yükseltebilir dikkat edinKızlar polikistik over li arkadaşlar nasıl bi süreç izlediniz tedavi için ve hamile kalmak için neler yaptınız paylaşabilir5 yıl
Merhaba. Ben alanyada yaşıyorum ve rahim filmi için araştırma yapıyorum. Antalyadaki vitale hastanesi iyi diye duydum. Ali fuat bey çekmediği için biraz düşündüm açıkcası gitmek için. Ama alanyada pek alternatif yok. Sizin rahim filminizi çeken doktorun adı neydi ? Bende anestezi almak istemiyorum ama çokta korkuyorumRica ederim. Sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilirsin. Ben çok aradım giden memnun olan var mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?