26 ay bitti evleneli artık 3 seneye doğru gidiyoruz hayla bebiş yok pcos var yumurtalıklarım zayıf kasim Aralık klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 2 sinde de olmadı geçen çarşamba rahim filmi çekildim o yüzden bu ay kendimiz deneyeceğiz adet olmayı bekliyorum sonra belki aşılamaya geçer doktorum onu konuşmadık dahaKızlar polikistik over li arkadaşlar nasıl bi süreç izlediniz tedavi için ve hamile kalmak için neler yaptınız paylaşabilir misiniz ?
Adetin nasıl canım düzenlimi bende sadece adet düzensizliği ve sivilcelenme sorunu var bi sefer hamile kaldım düştü bi sefer klomen ovitrelle denedik sonuç negatif bende rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum şimdi hiç gebelik olmadı mı sende kuzum26 ay bitti evleneli artık 3 seneye doğru gidiyoruz hayla bebiş yok pcos var yumurtalıklarım zayıf kasim Aralık klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 2 sinde de olmadı geçen çarşamba rahim filmi çekildim o yüzden bu ay kendimiz deneyeceğiz adet olmayı bekliyorum sonra belki aşılamaya geçer doktorum onu konuşmadık daha
Hiç gebelik olmadı maalesef ama adetim de düzenliydi sadece 35 günde bir oluyordum rahim filmi de temiz çıktıAdetin nasıl canım düzenlimi bende sadece adet düzensizliği ve sivilcelenme sorunu var bi sefer hamile kaldım düştü bi sefer klomen ovitrelle denedik sonuç negatif bende rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum şimdi hiç gebelik olmadı mı sende kuzum
Sağlık olsun canım benim ovulasyon testi macun falan kullanmayı denedin mi hiçHiç gebelik olmadı maalesef ama adetim de düzenliydi sadece 35 günde bir oluyordum rahim filmi de temiz çıktı
Bu ay çörek otu bal tarçın yaptım bu ay 2 gündür kaşık ağrım var telefonda ki uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm ve bu 3 günü değerlendireceğiz yumurtalıklarım zayıf olduğu içinde ovulasyon kullanmadım hicSağlık olsun canım benim ovulasyon testi macun falan kullanmayı denedin mi hiç
Hayırlısı canım insallah olur dualarım seninleBu ay çörek otu bal tarçın yaptım bu ay 2 gündür kaşık ağrım var telefonda ki uygulamaya göre yarın yumurtlama günüm ve bu 3 günü değerlendireceğiz yumurtalıklarım zayıf olduğu içinde ovulasyon kullanmadım hic
Bende içtim soğan kürü hiç fayda etmedi adetim gelmedi rahim filmi hakkında Bilgim yok canımBende de PCO var 1 seneye yakın denedik olmadi hiç gebelik, Aralık ayında da adet olamadım gebelikte yok zaten adetlerim çok düzensiz, 10 gündur soğan kürü yapıyorum 5 günüm kaldı ama bir değişiklik göremedim, rahim filmi çekilmek çok acılı mi ve kact TL'ye cektirdiniz
Rahim filmi çok ağrılı bir şey mi ve kaç TL'ye cektirdiniz acabaHiç gebelik olmadı maalesef ama adetim de düzenliydi sadece 35 günde bir oluyordum rahim filmi de temiz çıktı
Benim gittiğim hastane de 1358 TL idi ama indirimli 1150 oldu beraberinde covid testi de yaptılar oda bu fiyata dahil ben anestezili yaptırdım hiç birsey hissetmedim çok şükür temiz çıktı zatenRahim filmi çok ağrılı bir şey mi ve kaç TL'ye cektirdiniz acaba
Teşekkür ederimHayırlısı canım insallah olur dualarım seninle
Merhaba hangi şehirdesiniz acaba? Bende çektiricem fiyat uygun geldi. Sorduğum yerler 1500 tl den başlıyorduBenim gittiğim hastane de 1358 TL idi ama indirimli 1150 oldu beraberinde covid testi de yaptılar oda bu fiyata dahil ben anestezili yaptırdım hiç birsey hissetmedim çok şükür temiz çıktı zaten
Tekirdağ ÇerkezköyMerhaba hangi şehirdesiniz acaba? Bende çektiricem fiyat uygun geldi. Sorduğum yerler 1500 tl den başlıyordu
Bende kullanmıştım bi sefer klomen yumurtalarım güzel gelişti hatta yumurta çatladı da gebelik olmadı işte sağlıcakla kucağına al bebeğini canım2 gebeliğimde klomenle oldu canm
Canım kilom yok benim 54 kiloyum 170 boyundayım zayıfım hatta lh fsh estradiol hormonlarım çok normal düzeyde sadece adet düzensizliği var ve adetim gelmedikçe sivilce problemi yasıyorum bi sefer klomen çatlatma iğnesi denedik yumurtalarım gelişti 3 tane çatladı da gebelik oluşmadı reglim 30 günde geldi ama regli olduğumda çok ağrım olduğu için ara verdim tedaviye reglim gecikti yine şimdi gelsin tekrar hormon tahlili yaptırıp bir sefer daha deneyeceğim tedaviyiMerhaba,
Bende PCOS'um. Ancak sadece Hamile kalmak için kadın doğuma gitmek mantıklı değil. Tüm hormonlarını düzene sokmalısın. Endokrine gitmelisin, Tirodi problemlerin varsa ona göre ilaç almalısın. İnsulin direnci olabilir, şeker olabilir onları düzene sokmalısın. Kilon varsa bel cevrende yaglanma varsa mutlaka kilo vermelisin bir diyetisyene gidip senin endokrincinin test sonuclarına bakoıp sana uygun diyet vermesi lazım bi beş kilo felan verirsen kolay hamilelik oluyor vucut kendine geliyor. Genelde pcoslarda bu işe yarıyor.
Onun dışında ben ilk hamileligimde klomen ve catlatma iğnesi ile 1.5 sene ugrastım tam tedaviyi bırakmaya karar vermiştim ki hamile kalmışım.
İkinci hamileligim kendiliginden oldu . ama korunmadığım halde altı senede bir denk gelmiş, doktorun yorumu pcosların hamile kalmasına engel yok sadece dogru parametreler dogru degerlere gelmesi gerekir , Altın yumurta olabiliyor denk gelirse de hamile kalınıyor.
Ama kovid dönemine denk gelmişti o dönem cok saglıklı beslenmiştik hatırlarsanız vitaminler bitkisel caylar vs.
Şüphelendiğim iki durum var. Aydından kuru incir getirmiştim onu yedim ama en fazla da kuşkonmaz getirtmiştim tarladan bi kasa , seviyoruz diye. Kuşkonmaz yedik yedik bitiremedik evde eşimle. meğer o folik asit deposuymus. O mu işe yaradı acaba bilemiyorum. O donemde aynı zamanda sumak tohumunu suda bekletip bekletip içiyordum.
Alakası var mı bilmiyorum farklı olarak o donem yediklerim bunlar.
Allah razı olsun tez vakitte sende kavuşursun inşallah bebeğineBende kullanmıştım bi sefer klomen yumurtalarım güzel gelişti hatta yumurta çatladı da gebelik olmadı işte sağlıcakla kucağına al bebeğini canım
İnsallah canımAllah razı olsun tez vakitte sende kavuşursun inşallah bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?