• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO VE GEBELİK

Ay inş vardır kaç kilosun çok merak ettim bende de pko var hiç hamile kalamadım 1 kimyasal hariç
100 kiloyum ben ☺️ ilk hamileliğimde 65 kiloydum pcosdan dolayı çok kilo aldım ve mide ameliyatı olmayı düşünüyor doktor araştırıyordum gebe olduğumu öğrendim

100 kiloyum ben ☺️ ilk hamileliğimde 65 kiloydum pcosdan dolayı çok kilo aldım ve mide ameliyatı olmayı düşünüyor doktor araştırıyordum gebe olduğumu öğrendim
Ay hayrlı olsun sağlıkla kucağına alırısnn inşallah bence kendin de doğumdan sonra verebilirsin imkansız değil 🙏🏼

Gebelik testim pozitif hala her gün deneyip duruyorum

Eklentiler

• IMG-20250205-WA0007.jpeg
    IMG-20250205-WA0007.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 5
Tebrik ederim sizi son adetiniz ne zaman peki 😊
Adetten 3 gün önce lekelenme yaşadım 3 gün 3.gun bı anda kanamaya döndü düşük tehlikesi var şuan dün baya azaldı bugün de damla damla geliyor bugün test yaptım pazartesi gece parça geldi doktor bakmadı karından goremiyor küçük olduğu için alttan muayene ile gördü kanama daha fazla artmasin diye bakmadı salı gunu

Adetten 3 gün önce lekelenme yaşadım 3 gün 3.gun bı anda kanamaya döndü düşük tehlikesi var şuan dün baya azaldı bugün de damla damla geliyor bugün test yaptım pazartesi gece parça geldi doktor bakmadı karından goremiyor küçük olduğu için alttan muayene ile gördü kanama daha fazla artmasin diye bakmadı salı gunu
E progestan falan hiçbişi de vermedi mi
Geçmiş olsun inşallah herşey yolumdadır

E progestan falan hiçbişi de vermedi mi
Geçmiş olsun inşallah herşey yolumdadır
İğne yapıldı maalesef ya nefret ettim buradan bu hastane işi yüzünden doktor onermeden kan veremiyosun düşük ilacı istedik yazmadı doktor yazmadığı için eczane de vermiyor bekliyoruz öyle

Amin inşallah duanizda lütfen unutmayın inşallah bişey olmadan sağa salim kucağımıza alırız hepimiz
Gebelik testim pozitif hala her gün deneyip duruyorum
5 haftalık bir gebelik için bu çizgi çok ama çok silik. Düşük durumunuzda var acik doktora gitmeniz gerekiyor. Hangi ülke orası belki düşüğün önüne geçilirdi insan canı bu kadar değersiz mi ya

5 haftalık bir gebelik için bu çizgi çok ama çok silik. Düşük durumunuzda var acik doktora gitmeniz gerekiyor. Hangi ülke orası belki düşüğün önüne geçilirdi insan canı bu kadar değersiz mi ya
Hayalet çizgiyle öğrendim gebeliği Fransa

Back