- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Pko bende de var ama her pko aynı olmuyor yani hormonlar falan çok sorunlu degil ise bişey olmaz korkma benim de hep regl düzensizdi bazen 2 3 ayda regl oluyordum bazen daha uzun sürüyordu ama hamile olmama engel olmadı bu durum 4 ay dogum kontrol hapı kullandım doktor tavsiyesi ile reglim düzene girsin yumurtlama düzenlensin diye bıraktıgım ay hamile kaldım tabi yumurtlama yine geç olmuştu o zaman ama sorun olmadı yani inşallah seninde sorun olmaz evlenip çocuk sahibi olursun
Canım benim regl 8 gün gecikmişti ama hiç hamilelige yormadım ben pko var diye zaten dogal bakıyordum gecikmesine ama içime dogdu sonra test yaptım adetim 8 gün geciktigi halde silik çıktı test zaten kanda da beta hcg 55.10 Du daha çok yeniydi yani normal adet zamanımdan 2 hafta geç olmuş yumurtlama bebegim 15 hafta olması gerekirken( adete göre bakınca) 13 hafta şuanmerhaba kardes yumurtlama gec olmustu dedigin icin soruyorum. Hamile oldugunuzu nasil ögrendiniz gec yyumurtlama sanirim gec döllenme oluyor. benim tecrubem yok bu konuda bende pkoluyum ama adet olmamazlik 10 senedir yok yani 10 senedir adet gördum ya erken yada zamaninda gelirdi yillardir ilk kez bu ay gecikti baya hemde 1 hatfa yada 10 gun diyebiliriz negatif idrar testi yaptim dun ama adet yok aravara lekelenmeler ama asiri degil aca bende demi gec döllenme var diye dusundum.. o yuzden sorayim dedim gec döllenmede nezaman teslerde cikar acaba ? siz nasil ögrendiniz hamileliginzi
13 yaşımdan beri en ağır doğum kontrol ilaçlarını kullanıyorum.Geçen sene ben artık kullanmak istemiyorum diye doktora diretince oda kararıma saygı duydu ve sonuç 5 buçuk santim kistYıllardır bu 9.kistim ve artık ağrısından anlayabiliyorum kistim olup olmadığını Önceden hiç böyle bi bişey duymamıştım internetten araştırmak çocuğun olmaz git evine diye teselli veren doktordan farksız.
Gecmis olsun kardesim bende de var pcos yillardir hemde korkutmak istemem benim de uzun yillardir evliyim henuz bir cocugum yok ama sanirim bu birazda benim farketmeden yada bilincisz sekilde cocuk olmasini beklememden kaynaklandi bir keresinde hamile kalmisim ama cok basindaymis haberim bile yoktu dusuk yaptigim zaman ogrendim ama sevindim imkansiz olmadigini anladigim icin.. kisacasi takip altinda ve belkide ilaclarla kolay bir sekilde de hamile kalinabiliniyormus bende ögrendim bunu sonradan.. kisacasi sana sogan kurunu tavsiye edicem bende yapicam bundan baska bir sebebten birkeresinde yapmistim ve faydasini gördum ama busefer bitircem ozamanlar yarida kesmistim sogan kuru ibrahim saracoglundan dinle uygula bence ve cörek otu yagi da var arastir buda cok iyi geliyor arkadasim soguk press cörek otu yagi kullanmisti ve memnun kaldi özellikle evli olmadigin icin daha rahat kullanabilirsin cörek otu yagini.
neden dersen cunki cörek otu yagini hamile oldugunu bilmeden alirsan dusuk yaparsin simdi oyle bir telasin olmayacagi icin evlenene kadar deneyebilirsin. internette negatif oldugu gibi cok pozitif ve umut verici hikayelerde var sakin canini skma bu hastaliktan cogu kadin da var
Adetliyim tüp bebek yaptıracağız inşallah sen naptıncanim sen nasilsin buarada durumlar ne sende ?
vallaha bende dun sabah test yapmistim ama negatif cikti akinti veya lekelenmeler oluyor arda bazen az yogun bazen cok az. ama hala adet olmadim yani.. gec döllenme olabilirmi diye dusundum ama cokta takinti yapmiyorum saldim cayira yani :)))..Adetliyim tüp bebek yaptıracağız inşallah sen naptın
Çok teşekür ederim umarım sende biran önce hamile kalırsın sağlıkla güzellikle
Soğan kürünü bende bir ara denemiştim ama çok erken vazgeçtim çünkü çok kötü tadı vardı iki haftadan fazla dayanamadım.Erken farkedememen çok normal çünkü bundan önce böyle bi durumun varlığından bile habersizdim insanın başına gelmeden bilinmiyo hatta başıma gelmişken bilemiyorumNedir ne yapmam lazım hala araştırıyorum
iste bak bende bundan bahsediyorum yumurtlamanin nezaman olacagi belli olmuyor adet olmazsin yumurtlarsin hamile kalirsin anlamazsin bile cok karisik ve suprizli bence :) bende suan senin gibi dusunuyorum diyorum herhalde pko dan dolayi yillar sonra tekrar bir gecikme yasiyorum diye ama suphem de devam ediyor napimm..Canım benim regl 8 gün gecikmişti ama hiç hamilelige yormadım ben pko var diye zaten dogal bakıyordum gecikmesine ama içime dogdu sonra test yaptım adetim 8 gün geciktigi halde silik çıktı test zaten kanda da beta hcg 55.10 Du daha çok yeniydi yani normal adet zamanımdan 2 hafta geç olmuş yumurtlama bebegim 15 hafta olması gerekirken( adete göre bakınca) 13 hafta şuan
Canım valla ben stres yapmamanın bu durum üzerinde çok etkisi oldugunu düşünüyorum çünkü biz eşimle daha önce çok sık ilişki yaşıyorduk ama hiç olmadı yani yumurtlama zamanına denk gelmemesi imkansız o zamanlarda fakat ben çok takıyordum sanırım farkında olmadan hamile kaldıgım ay sınavım vardı ona kafayı yogunlaştırdım eşimde eve yorgun geliyordu işi çoktu dogru düzgün ilişki bile olmadı aramızda ama tuttu nasip birazda herşey vaktini bekliyor ben hep böyle düşündümiste bak bende bundan bahsediyorum yumurtlamanin nezaman olacagi belli olmuyor adet olmazsin yumurtlarsin hamile kalirsin anlamazsin bile cok karisik ve suprizli bence :) bende suan senin gibi dusunuyorum diyorum herhalde pko dan dolayi yillar sonra tekrar bir gecikme yasiyorum diye ama suphem de devam ediyor napimm..
Tebrik ederim ya cok mutlu oluyorum böyle özellikle hasta olupta hayaline kavusanlari Rabbim saglikli bir sekilde dogurup kucagina almani nasib etsin aminnnn
1.5 yildir canimvallaha bende dun sabah test yapmistim ama negatif cikti akinti veya lekelenmeler oluyor arda bazen az yogun bazen cok az. ama hala adet olmadim yani.. gec döllenme olabilirmi diye dusundum ama cokta takinti yapmiyorum saldim cayira yani :)))..
peki sen neden tup bebek dusunuyorsun kackez denemistinki sen ?
1.5 yildir canim
Benim denemediğim şey kalmadıCanım sende dene su soğan kurunu eğer denemediysen belli olmaz birden oluverir..
Olsun birdaha dene belki olur jacke demedimki bu kürü:)Benim denemediğim şey kalmadıtüp olmazsa çakşır otu denicem bakalım:)
Artık hayallerle olmuyor birsey yapmam lazım. Ben bu dediklerinin kitabını bile yazarım okadar bilgim var denedim ama olmuyor bende tutmadiOlsun birdaha dene belki olur jacke demedimki bu kürü:)
Kesinlikle.sogan kürü uygulamalisin ibrahim saracoglu pco yaz cikarİyi akşamlar herkese.Yıllardır adet düzensizliği ve kist için gitmediğim kadın doğum doktoru kalmadı.Onlarca şey söylediler kimi polikistik over bu aç internetten araştır dedi kimi ilaçsız çocuğun olamaz kimi polikistik over olduğu için ilaç destekli hamile kalacağından çoğul gebelik oranı çok yüksek ikiz üçüz sahibi olabilirsin dedi.Bugün özel bir doktora gittim ve polikistik over olduğu netleştiNedir ne gibi getirileri olur bilmiyorum.22 yaşındayım ve bekarım.Ama garip bir şekilde umutsuzluk kapladı içimi.Çünkü sürekli internette polikistik overle ilgili kötü yorumlar var.Evli yada bekar benim gibi bu durumda olan varmı aranızda? Çok kötü hissediyorum bir bilginiz varmı polikistik overle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?