- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
-
- Konu Sahibi berenderensenem
Cok etkili ilac oldugu icin gunde bi tane bende aksamlari aliurumBunu günde kaç adet kullanıyorsunuz
Canim kendimiz alabiliyoruz eczandenSGK karsılıyormu yoksa kendimiz mi alıyoruz bunu
Evett cnm benn 90 tl aldim ama olsinOlabilir canım kutusu 80 lira sanırım
merhaba pco olup 7 haftadan fazla geciken oluyor mu?
Keşke yedi hafta olsa. İlaçsız asla adet olamıyorum benmerhaba pco olup 7 haftadan fazla geciken oluyor mu?
Evet ama bende. Onlar normal sevuyede dr dedigi sendeki genlerden gelen bir kist pco belirtilerini yasmazsinİnsülin direnci ve TSH mutlaka baktırın . Bu ikisi pkoyla bağlantılı .
Evet ama bende. Onlar normal sevuyede dr dedigi sendeki genlerden gelen bir kist pco belirtilerini yasmazsin
Maşallah hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız inşallah. Bunu nasıl kullandınızHayırlı günler arkadaşlar bende pko var kac yıldır.cok kiloda veremedim .doktor klomen ve çatlama iğnesi verince hemen Hamile kalırdim .ben bu ay hayır tohumu aslanpencesi ve cıvanpencemi kullandım 15 gün .bir değerim düzeldi ve yumurtlamam oldu Ve çok şükür bu ay kendiliğinden Hamile kaldım Suan çok şükür .rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallahama bu kür çok iyi çok kesinlikle tavsiye ederim pko olanlara
bende cikti ztn ilac vericekler banaİnsülin direnci ve TSH mutlaka baktırın . Bu ikisi pkoyla bağlantılı . ✔
BENDEDE Durum aynı adet düzensizliğim olmasa pko oldugumu anlayamam burda okuyorum da pko nun sebbep oldugu cok sey var şanslı pkolu diyenler oluyordu banada :)Oncelikle bunun kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum . Oldukça zayıfım beni gören doktorlar kilo ver de diyemiyorum sende nasıl pko olur emin misin diye şaşırıyorlar. Tamamen genetik
İnşallah size iyi gelir ben kullandım. Bir işe yaramadığı gibi adetimi de bozdu.Kizlar bu ilaci tavsiye ederim kullanan varmi bu ay basladim buna