Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kardeşim. O kadar istiyorum ki.♥
Bende kardesim ozlem varya cok zor ilk gunden beri daha fazla artiyor gun gectikce bebek gorunce yuregim sizliyor esim cocuklari cok sever btun cebindeki parasini onlara harcar tanidgi tanimadigi cokcuklara bakar sever onlarla oynar bende onu ole gorunce cok uzuluyorum dua edecez olcak

Bende kardesim ozlem varya cok zor ilk gunden beri daha fazla artiyor gun gectikce bebek gorunce yuregim sizliyor esim cocuklari cok sever btun cebindeki parasini onlara harcar tanidgi tanimadigi cokcuklara bakar sever onlarla oynar bende onu ole gorunce cok uzuluyorum dua edecez olcak
Benim eşimde aynı. İnşallah kardeşim moral olarak birbirimize destek olalım. Her adetimde ağlıyordum ben. Eşim sakinlestiriyordu.🙄

Benim eşimde aynı. İnşallah kardeşim moral olarak birbirimize destek olalım. Her adetimde ağlıyordum ben. Eşim sakinlestiriyordu.🙄
Hyr aglamak yok cnm guclu anne olcaz biz unutma allahim gerceklestirmeyecegin hayalini kurdurmazmis hayllerimiz cok var 😍 :dua: :KK200: :nazar::KK51::anneadayı::anne:

Hyr aglamak yok cnm guclu anne olcaz biz unutma allahim gerceklestirmeyecegin hayalini kurdurmazmis hayllerimiz cok var 😍 :dua: :KK200: :nazar::KK51::anneadayı::anne:
İnşallah Rabbim kabul etmeyeceği şeyin duasını etmeyi nasip etmezmiş. Geç olsun da güç olmasın. Bize de nasip eder inşallah. Birbirimizle bebislerimizin gelişimini konuşacağımız günler de gelir inşallah 😍♥️😍🌺

İnşallah Rabbim kabul etmeyeceği şeyin duasını etmeyi nasip etmezmiş. Geç olEvet sun da güç olmasın. Bize de nasip eder inşallah. Birbirimizle bebislerimizin gelişimini konuşacağımız günler de gelir inşallah 😍😍🌺
evet kuzum bole olcak daha dur kalp atsini duyunca aglayacaksin snra ultroson resmini attip cinsiyetini merak edecez snra buyudukce dayak yiyeceksin sana fasulyen tekmeler atacak dahaaa cok konusmamiz olcakkk ohhhhoooo cokkk pes etmek yok

evet kuzum bole olcak daha dur kalp atsini duyunca aglayacaksin snra ultroson resmini attip cinsiyetini merak edecez snra buyudukce dayak yiyeceksin sana fasulyen tekmeler atacak dahaaa cok konusmamiz olcakkk ohhhhoooo cokkk pes etmek yok
İnşallah inşallah 😍 🌺🥀 o günleri de göreceğiz ♥️

Merhaba arkadaşlar ;

Ben polikistik over sendromu hastasıyım .
Prolaktin yüksekliği ve aynı zaman da şeker hastalığı insülin direnci ile birlikte .
Rahimde de miyom var ama doktor uzak bir yerde hamilelikte sıkıntı yaratmaz dedi .
Daha önce çeşitli yöntemlerle tedavi oldum .
En son 3 kere klomen ile tedavi oldum yumurta çatladı fakat hamilelik oluşmadı .
Şimdi rahim filmi çekileceğim .
Ondan sonra aşılamaya geçmek gerekiyor ama direk tüp bebek mi yapsak diye düşünüyorum .
Yardımcı olabilir misiniz ?
Canım bende 1 buçuk yıldır evliyim çok denedim ama benimde olmadı doktora gittim yumurtan çatlayamıyo tembel deid büyümüyo deid ve ilaç verdi 3 ay kullanmam gerek kullanıyorum ilacın bitiminde ertesi ay hamilen kalabiliyomuşum ama bakalım inşallah ikimizede bir evlat nasi eder🙏🏼

X