Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kardeşim. O kadar istiyorum ki.♥
Bende kardesim ozlem varya cok zor ilk gunden beri daha fazla artiyor gun gectikce bebek gorunce yuregim sizliyor esim cocuklari cok sever btun cebindeki parasini onlara harcar tanidgi tanimadigi cokcuklara bakar sever onlarla oynar bende onu ole gorunce cok uzuluyorum dua edecez olcak

Benim eşimde aynı. İnşallah kardeşim moral olarak birbirimize destek olalım. Her adetimde ağlıyordum ben. Eşim sakinlestiriyordu.

Benim eşimde aynı. İnşallah kardeşim moral olarak birbirimize destek olalım. Her adetimde ağlıyordum ben. Eşim sakinlestiriyordu.
Hyr aglamak yok cnm guclu anne olcaz biz unutma allahim gerceklestirmeyecegin hayalini kurdurmazmis hayllerimiz cok var

Hyr aglamak yok cnm guclu anne olcaz biz unutma allahim gerceklestirmeyecegin hayalini kurdurmazmis hayllerimiz cok var
İnşallah Rabbim kabul etmeyeceği şeyin duasını etmeyi nasip etmezmiş. Geç olsun da güç olmasın. Bize de nasip eder inşallah. Birbirimizle bebislerimizin gelişimini konuşacağımız günler de gelir inşallah

evet kuzum bole olcak daha dur kalp atsini duyunca aglayacaksin snra ultroson resmini attip cinsiyetini merak edecez snra buyudukce dayak yiyeceksin sana fasulyen tekmeler atacak dahaaa cok konusmamiz olcakkk ohhhhoooo cokkk pes etmek yok

evet kuzum bole olcak daha dur kalp atsini duyunca aglayacaksin snra ultroson resmini attip cinsiyetini merak edecez snra buyudukce dayak yiyeceksin sana fasulyen tekmeler atacak dahaaa cok konusmamiz olcakkk ohhhhoooo cokkk pes etmek yok
İnşallah inşallah o günleri de göreceğiz

Canım bende 1 buçuk yıldır evliyim çok denedim ama benimde olmadı doktora gittim yumurtan çatlayamıyo tembel deid büyümüyo deid ve ilaç verdi 3 ay kullanmam gerek kullanıyorum ilacın bitiminde ertesi ay hamilen kalabiliyomuşum ama bakalım inşallah ikimizede bir evlat nasi eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…