- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
-
- Konu Sahibi berenderensenem
Bende 800lük glukofen kullanıyorm gidip eczaneden alıyorumSağlık ocağı da yazar eczanede verir
Bende 800lük glukofen kullanıyorm gidip eczaneden alıyorum
Peki tsh yüksekliğinin gebeliğe engel olduğunu söylediler mi engel çünkü canım ama güzel düşmüşsün yaniCanım TSH 1.60 gibi bir değerdi . Adet olmak için cyclo progynova diye bir ilaç verdi kadın doğum doktoru o da tüm degerlerimi yükseltti geçen ay TSH 8 di bu ay 4 olmuş şükür
Canım sanırım 25 liraKaç TL peki fiyat bilginiz var mı
Peki tsh yüksekliğinin gebeliğe engel olduğunu söylediler mi engel çünkü canım ama güzel düşmüşsün yani
Yarın dahiliye ye gideyim bakalım o ne dicekCanım sanırım 25 lira
Evet canım öyle doğruEvet canım aslında doktorum bu değer engel degil biz hamilelikte 2.5 altında istiyoruz dedi düşük vs olmasın diye bebeğin gelişimi açısından önemli dedi
Canım benim de diyetisyen istediği için tahlil yaptırmıştım dahiliye De insülin direncim yüksek olmasına rağmen ilaç yazmadı bana. İlacı bana kadın doğumcu yazdıYarın dahiliye ye gideyim bakalım o ne dicek
Canım benim de diyetisyen istediği için tahlil yaptırmıştım dahiliye De insülin direncim yüksek olmasına rağmen ilaç yazmadı bana. İlacı bana kadın doğumcu yazdı
Değeri hatırlayamadım şimdi canım ama diyetle yap kilo verdikçe kendi düşer demişti ama kilo veremedim ilaçla kilo verdim 5 kiloSınıra yakın mı çıkmıştı acaba ? O yüzden mi yazmadi benimde sınıra yakın kadın doğum doktoru kullan diyor polikistik over olduğu için annemden birkaç tane alıp deniyim olmadı annemde glifor başladığı zaman adetleri düzene girdi
Katılıyorum etkili bir ilaç ben bu ilacı içtiğim de reglimin günü bile şaşmıyorduİnfolikcombi cok etkenli bir ilac her dr tavsiyesi kullanman gerekwn ilac derler. Bnde bu ay basladim
Değeri hatırlayamadım şimdi canım ama diyetle yap kilo verdikçe kendi düşer demişti ama kilo veremedim ilaçla kilo verdim 5 kilo
İnfolikcombi cok etkenli bir ilac her dr tavsiyesi kullanman gerekwn ilac derler. Bnde bu ay basladim
Gebelik icin dr diyr ki en etkili ilac fokik asit bu bebegin gelismi her vtamin bu pahali ama en iyisi dediKatılıyorum etkili bir ilaç ben bu ilacı içtiğim de reglimin günü bile şaşmıyordu
Anladım canımCanım benim kilom yok ama kadın doğumcu kilolu olman gerekmiyor zayıf olanlarda insilun direnci olur dedi. Ve ailede oldugu için genetik dedi
Olabilir canım kutusu 80 lira sanırımGebelik icin dr diyr ki en etkili ilac fokik asit bu bebegin gelismi her vtamin bu pahali ama en iyisi dedi
SGK karsılıyormu yoksa kendimiz mi alıyoruz bunuİnfolikcombi cok etkenli bir ilac her dr tavsiyesi kullanman gerekwn ilac derler. Bnde bu ay basladim
Hayır karşılamıyor maalesef 80 lira kutusuSGK karsılıyormu yoksa kendimiz mi alıyoruz bunu