Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım TSH 1.60 gibi bir değerdi . Adet olmak için cyclo progynova diye bir ilaç verdi kadın doğum doktoru o da tüm degerlerimi yükseltti geçen ay TSH 8 di bu ay 4 olmuş şükür

Canım TSH 1.60 gibi bir değerdi . Adet olmak için cyclo progynova diye bir ilaç verdi kadın doğum doktoru o da tüm degerlerimi yükseltti geçen ay TSH 8 di bu ay 4 olmuş şükür
Peki tsh yüksekliğinin gebeliğe engel olduğunu söylediler mi engel çünkü canım ama güzel düşmüşsün yani

Canım benim de diyetisyen istediği için tahlil yaptırmıştım dahiliye De insülin direncim yüksek olmasına rağmen ilaç yazmadı bana. İlacı bana kadın doğumcu yazdı

Sınıra yakın mı çıkmıştı acaba ? O yüzden mi yazmadi benimde sınıra yakın kadın doğum doktoru kullan diyor polikistik over olduğu için annemden birkaç tane alıp deniyim olmadı annemde glifor başladığı zaman adetleri düzene girdi

Değeri hatırlayamadım şimdi canım ama diyetle yap kilo verdikçe kendi düşer demişti ama kilo veremedim ilaçla kilo verdim 5 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…