• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over, ovulasyon testi ve gebelik

Gizemgizemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
40
32
3
33
Merhaba kızlar ,
PCOS olup hamilelik düşünenler, edinilen bilgiler, aklınızdaki sorular için böyle bir başlık oluşturdum . Paylaşalım ne varsa .

2 aydır bebek düşünüyoruz. Ovulasyonla denemelere başladık . Adet düzensiz bayağı . Bu ay 3 gün üst üste t çizgisi koyu çıktı. Sonra çatladı . 5 gün arka arkaya denedik. Bakalım 10 gün sonra neler olacak ?;)

Merhaba bendede malesef bu illet var bekarliktan beri adetlerim cok duzensizdi 6 ay da bi regl oluyodum evlendikten sonra devam etti bebek istedik 3 sene olmadi pcos tanisi koyuldu daha sonra klomen kullandiğım ay hamile kaldim şükürler olsun bi kızım oldu 🙂 daha sonra tedavisiz oğlum oldu. Şuan oğlum 5 yaşında ve ben tekrar bebiş istiyorum. Adetlerimde gayet duzenli artik ama 1 senedir gelisme yok bakalim hayirlisi bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum 🙏🙂

Merhaba bendede malesef bu illet var bekarliktan beri adetlerim cok duzensizdi 6 ay da bi regl oluyodum evlendikten sonra devam etti bebek istedik 3 sene olmadi pcos tanisi koyuldu daha sonra klomen kullandiğım ay hamile kaldim şükürler olsun bi kızım oldu 🙂 daha sonra tedavisiz oğlum oldu. Şuan oğlum 5 yaşında ve ben tekrar bebiş istiyorum. Adetlerimde gayet duzenli artik ama 1 senedir gelisme yok bakalim hayirlisi bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum 🙏🙂
Merhaba içimi rahatlattınız . Ben bu ay olmazsa doktora gideceğim. Klomene başlatır diye düşünüyorum.şuan inofolic combi kullanıyorum . Doğumdan sonra düzene girmiş sizin o zaman herşey . İnşallah gönlünüzce olur 3 ncü de. :) Ovulasyonu kesinlikle tavsiye ederim . Yumurtlama dönemiyle birlikte 4 günü değerlendirmek gerekiyormuş.

Yaa çok tebrik ederim gebelk testini kaçıncı gün yaptnz ve elşnzde varsa ovülasyon testi yapıp resmini paylaşırmsnz lütfen çok önemli
Çok teşekkür ederim . Ovulasyonda 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün çatladı. Ondan sonra 13. Gün testte çıktı ve aynı gün kan verdim . Gebelik testinden 1 gün önce ovulasyonda da kıpkırmızıyı T çizgisi. Maalesef şuan yok ama T kırmızı çıkıyor.:)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim . Ovulasyonda 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün çatladı. Ondan sonra 13. Gün testte çıktı ve aynı gün kan verdim . Gebelik testinden 1 gün önce ovulasyonda da kıpkırmızıyı T çizgisi. Maalesef şuan yok ama T kırmızı çıkıyor.:)
Gözünüz aydın benmde aadet olmam gereken gün yumurtlams oldu biraz sinir bozucu

Çok teşekkür ederim . İnşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız 🥰
bu gün 12. günüm dünden beri kasıklarım ve belim ağrıyor. ama sanırım ilacın etkisi diye düşünüyorum. birkaç gün daha bekleyip kan vericem canım inşallah bu ay olur

Back