- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi Gizemgizemm
Sağ taraftaki kontrol çizgisi ama çoğu kişi yumurtlama dedi canımSağ taraftaki T çizgisiyse kesinlikle yumurtlama canım :) yeni gördüm kusura bakma .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ taraftaki kontrol çizgisi ama çoğu kişi yumurtlama dedi canımSağ taraftaki T çizgisiyse kesinlikle yumurtlama canım :) yeni gördüm kusura bakma .
Günaydın canım bugun tekrar yapacağım bende bugun koyulaşır diye düşünüyorumYarın tekrar yap tam koyulaşması lazım
İnşallah canım peki ilk idrarla mı yapmak doğru yoksa ikinci üçüncü müGünaydın canım bugun tekrar yapacağım bende bugun koyulaşır diye düşünüyorum
Valla canım ilk idrarla yapmadım ilk idrarla yapılmamalı ovulasyon testi ama kaçıncı idrar diye saymıyorum. Sadece 12 de sıvıyı kesiyorum 15:30 da da testi yapıyorum hergün. En ideal saat 15:30 muşİnşallah canım peki ilk idrarla mı yapmak doğru yoksa ikinci üçüncü mü
Devam testeBu da bugünkü testim. İşten eve gidince diğerleriyle de resim çekicem koyulaşma var mı diyeEki Görüntüle 2736348
Buda 12 de yaptığım bugünValla canım ilk idrarla yapmadım ilk idrarla yapılmamalı ovulasyon testi ama kaçıncı idrar diye saymıyorum. Sadece 12 de sıvıyı kesiyorum 15:30 da da testi yapıyorum hergün. En ideal saat 15:30 muş
Hamile misin canım2 aydır bebek düşünüyoruz. Ovulasyonla denemelere başladık . Adet düzensiz bayağı . Bu ay 3 gün üst üste t çizgisi koyu çıktı. Sonra çatladı . 5 gün arka arkaya denedik. Bakalım 10 gün sonra neler olacak ?
Senin pozitife dönmüş canımBuda 12 de yaptığım bugün
Hamile misin canım
G Gizemgizemm Aynı durumdayız tatlım bende cuma cumartesi(pik) gördüm ovulasyona Perşembe - cuma-c.tesi-pazar denedik :) bende merakla bekliyorum umarım olur ikimiizinde2 aydır bebek düşünüyoruz. Ovulasyonla denemelere başladık . Adet düzensiz bayağı . Bu ay 3 gün üst üste t çizgisi koyu çıktı. Sonra çatladı . 5 gün arka arkaya denedik. Bakalım 10 gün sonra neler olacak ?
Ne zaman belli olur ki acaba G GizemgizemmG Gizemgizemm Aynı durumdayız tatlım bende cuma cumartesi(pik) gördüm ovulasyona Perşembe - cuma-c.tesi-pazar denedik :) bende merakla bekliyorum umarım olur ikimiizinde
Anlamadım nasıl yani canımSenin pozitife dönmüş canım
Yani pik olmuşAnlamadım nasıl yani canım
Değerlendiricem canımYani pik olmuş
İnşallah tutar canım ya rabbim yüzümüze gülsünDeğerlendiricem canım
Amin canım inşallahİnşallah tutar canım ya rabbim yüzümüze gülsün
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaİnşallah tutar canım ya rabbim yüzümüze gülsün
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaİnşallah tutar canım ya rabbim yüzümüze gülsün
Yani hemen seni heveslendirmek istemem ama 1-2 damla kahverengi ve pembe lekelenme adetten 1 hafta once geldiğinde yerleşme kanaması oluyo diyolarSabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı ya