• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over, ovulasyon testi ve gebelik

Stres yapmaman gerekiyor çok iyi anlıyorum seni elinde değil ama . PCO mu kist dediğin ? Yoksa çikolata kisti mi ?
Pco var zaten klomen yumurtayı çatlatmamış 4 cm kist oluşmş ne kisti oldpnu sormadım doktor kontrole çağrmalydı klomen vermce sonra aaa evet olablryor kist dynce moralm bozldu tekrar gitmedm ilaçta kullanmadım şubattan beridir deniyorum test kullanyorum yumurtlmda yakalyorum ama adetm düzenldr yumjrtlmamada olurdu ilk defa adet günü yumurtlma oldu

Pco var zaten klomen yumurtayı çatlatmamış 4 cm kist oluşmş ne kisti oldpnu sormadım doktor kontrole çağrmalydı klomen vermce sonra aaa evet olablryor kist dynce moralm bozldu tekrar gitmedm ilaçta kullanmadım şubattan beridir deniyorum test kullanyorum yumurtlmda yakalyorum ama adetm düzenldr yumjrtlmamada olurdu ilk defa adet günü yumurtlma oldu
İnofolic combiyi de sorar mısın doktoruna ? Biraz pahalı bir ilaç ama folik asit içeriyor ve biz polikistik over hastalarının sağlıklı yumurtlamasını sağlıyor. Klomenle birlikte kullanılabilir mi bilmiyorum . Mutlaka sor . Bana bunun faydası oldu benim adetim çok düzensiz mesela .ortalama 40 gün düşün .

İnofolic combiyi de sorar mısın doktoruna ? Biraz pahalı bir ilaç ama folik asit içeriyor ve biz polikistik over hastalarının sağlıklı yumurtlamasını sağlıyor. Klomenle birlikte kullanılabilir mi bilmiyorum . Mutlaka sor . Bana bunun faydası oldu benim adetim çok düzensiz mesela .ortalama 40 gün düşün .
Bana en son femera verdi kullanmadım burda özel hastane yok oldpm şehirde artık seneye tayinmz çıkarsa başka şehirde özel doktra giderm mutlka rahim filmi çektirirm artk çare yok

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 8F187FBD-FC5E-41EE-A0EC-90BF54F0C171.png
    8F187FBD-FC5E-41EE-A0EC-90BF54F0C171.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 287
Sağ taraftaki T çizgisiyse kesinlikle yumurtlama canım :) yeni gördüm kusura bakma .
Merhaba bende geçen ay aşılama oldum ve bugünkü testim bende de pko var ekstra bi şey yaptınız mı ilişkiden sonra ayaklarınızı kaldırın derken yastık falan mı koymalıyız

Eklentiler

• 49A0DDA5-15D3-4960-9733-721274715728.jpeg
    49A0DDA5-15D3-4960-9733-721274715728.jpeg
    186,8 KB · Görüntüleme: 226
2 aydır bebek düşünüyoruz. Ovulasyonla denemelere başladık . Adet düzensiz bayağı . Bu ay 3 gün üst üste t çizgisi koyu çıktı. Sonra çatladı . 5 gün arka arkaya denedik. Bakalım 10 gün sonra neler olacak ?:KK66:
Birnsey sormak istiyorum yumurtlama pik yaptığı gün mü önemli yoksa.catladiktan sonra denemek mi önemli. Benimde cuma köyü çıktı cumartesi pik yaptı baya koyuydu pazar biraz düştü rengi ama çok degil. Persembe-cuma-c.tesi-pazar denedik. Pazartesi yani dün deneyemedik eşim yoktu. Acaba önemli olan catlamadan sonraki denememi :/

Sağ taraftaki T çizgisiyse kesinlikle yumurtlama canım :) yeni gördüm kusura bakma .
Birnsey sormak istiyorum yumurtlama pik yaptığı gün mü önemli yoksa.catladiktan sonra denemek mi önemli. Benimde cuma köyü çıktı cumartesi pik yaptı baya koyuydu pazar biraz düştü rengi ama çok degil. Persembe-cuma-c.tesi-pazar denedik. Pazartesi yani dün deneyemedik eşim yoktu. Acaba önemli olan catlamadan sonraki denememi :/

Selam kızlar bende de pko var buaby klomen kullanıyorum ve doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Bu bitkisel ilaç pko içinmiş.
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayı
F484A712-439F-48D1-A839-11D735EEBA34.jpeg

Selam kızlar bende de pko var buaby klomen kullanıyorum ve doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Bu bitkisel ilaç pko içinmiş.
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayıEki Görüntüle 2735812
Yarın tekrar yap tam koyulaşması lazım

Back