merhaba arkadaşlar,
Sabahlara kadar kadınlar kulübünde polikistik over olup hamile kalanların hikayelerini okudum :) eğer bende hamile kalırsam üyelik açıp size yazacaktım
Eveeett hamileyim :):)
polikistik overım var, uzun yıllar doğum kontrol hapı tedavisi gördüm , daha 15 yaşındayken doktor çocuğun olmayabilir düşük riskin var dedi.
2016 yılında evlendim ve çocuğum olmaz korkusuyla , çocuk yapmaya bile heveslenemedim
1 yıl boyunca çeşitli talihsizlikler nedeniyle , tedavi olamadım yalnızca sürekli kan ve hormon değerlerim takip edildi.
Kasım ayında doktora gittiğimde değerlerin menopoz değerleri diyerek doktor inanılmaz moralimi bozdu. ocak ve şubat aylarında yine kan vermeye devam ettim .Doktor en son olmayacak bu iş senin yumurtlamanı biz sağlamalıyız adetin başlayınca yine kan testi için gel dedi. Tabi bu tarihten sonra hiç adet görmedim :).
kısaca size anlatayım soğan suyu ve infolic sayesinde tedavisiz hamile kaldım
hepsini kadınlar kulübünde okuyup öğrendim.
ocak ayında adetimin geciktiği bir dönemde 15 süreyle tam zamanlı çalıştığım için akşamları yatmadan soğan suyu yapıp içtim o ay soğan suyu ile adet gördüm ve vücudumun temizlendiğini hissettim
Şubat ayının ortasında ise infolic combi ye başladım günde 1 tane 1 kutu bittiğinde adetim gecikmişti.
cumartesi günü kan testiyle hamile oluduğumu öğrendim
Hepinize umut ışığı olması dileğimle...