Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olup femara kullananlar baka bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 kere femara kullandim, bu ay 3. Kez deniyoruz. Cumartesi sanirim igne yapacagim. Yani henuz sonuc alamadim. Yumurta gelisiyor guzel buyuyor catliyor ama iste olmuyor. Bakalim bu ay da olmazsa biraz ara verecegiz.
Bu surecte yemene cok dikkat et bol su tuket ve mumkunse duzenli egzersiz yap. Hatta bunlarin gebelik dusunulmeden once yapilmasi daha iyi oluyor.

Femarayi doktor kontrolunde kullanmalisiniz. Oncelikle rahimde herhangi bir kist polip miyom vs tarzi seyler varmi bakilmasi lazim. Kist varsa doktor baslatmiyor.

femara kullandığım iki aydır yumurtalarım kendi çatlıyor normalde arada çatlamadığı zamanlar oluyordu
Bende ovulasyon testi ile aylarca takip yapıyorum oluşuyor çatlıyor ama yeterince büyüklüğe gelmiyo sanırım bu yüzden gebelik oluşmuyor en iyi şekilde usg de belli olur tabi çatladığına bile emin değilim test öyle gösteriyor zaten pco da çatlamayıp kiste dönüşen bir yumurta

Yapıyorum canım insülin direncim var ilaç kullanıyorum eğzersiz ve diyetle 8 kilo verdim suyu zaten ilaçlar sayesinde bolca tüketiyorum hap yutamıyorum bu sebeble ilacı yutana kadar bi dünya Su içiyorum

benim çok ileri derece pco değil ovülasyon testleri yanıltıyor bence ben 3 ay hiç pik göremedim 3 ayda hep pik vardı ama gittiğimde yumurtaların çatlamadığını gördüm testler yanıltıyor bence

benim çok ileri derece pco değil ovülasyon testleri yanıltıyor bence ben 3 ay hiç pik göremedim 3 ayda hep pik vardı ama gittiğimde yumurtaların çatlamadığını gördüm testler yanıltıyor bence
Benim de ileri değil testlerde pik görüp çatlamayıp görüyorum pco olmama rahmen yine silik çıkıyor çoğu pcolarda testler pike yakın çıkıyor bu bende olmuyo sadece yumurtlama da pik oluyo

Ben Infolic benzeri metformin kullaniyordum ztn insulin direnci icin ayriyetten femara aldim ilk kez ve ilk kullanimda hamile kaldim

Yapıyorum canım insülin direncim var ilaç kullanıyorum eğzersiz ve diyetle 8 kilo verdim suyu zaten ilaçlar sayesinde bolca tüketiyorum hap yutamıyorum bu sebeble ilacı yutana kadar bi dünya Su içiyorum
bende geçen sene 69 kiloydum 62 oldum şimdede 58 şekeri koomple bıraktım sadece meyveden alıyorum zaten 58e ağustosta düştüm ondan beri düzenli yumurtluyorum sayılır .

Ve ovulasyon testi kullandim piki ögrenebilmek icin ve tam tuttu hatta gebeligimi test ile ögrendim

bende geçen sene 69 kiloydum 62 oldum şimdede 58 şekeri koomple bıraktım sadece meyveden alıyorum zaten 58e ağustosta düştüm ondan beri düzenli yumurtluyorum sayılır .
Bende öyle en az 2 aydır tatlı ve hamur işleri yok tatlı arada nadiren yiyorum oda abartmadan ama hamur işi uzun zamandır yemiyorum pilavın tadını bile unuttum diye bilirim 74 den 66 ya indim bende

Ve ovulasyon testi kullandim piki ögrenebilmek icin ve tam tuttu hatta gebeligimi test ile ögrendim
Ovulasyon ilaç ve iğne etkisi ile pik çıka biliyor kaç günü değerlendirdin iz elimde 3 tane ovu var yaparım o günler ilaçdan ne zaman sonra ovulasyon yaptınız

Bende öyle en az 2 aydır tatlı ve hamur işleri yok tatlı arada nadiren yiyorum oda abartmadan ama hamur işi uzun zamandır yemiyorum pilavın tadını bile unuttum diye bilirim 74 den 66 ya indim bende
bu şekilde devam et tavuk yiyosan biliyorum protein ama organik olsun yersende hem hormonlu insanın dengesini falan bozuyor birde vitamin değerlerine bak

Evet infolic gibi ayni pco da kullanilabiliyor daha etkili oluyor
İnofolic folik asit canım şeker ilacı değil ben hem şeker ilacı glukofen hem folik asit olarak pcolar için iyi olan folik asit inofolic kullanıyorum

bu şekilde devam et tavuk yiyosan biliyorum protein ama organik olsun yersende hem hormonlu insanın dengesini falan bozuyor birde vitamin değerlerine bak
Tavuk et balık bunlar nadiren yediğim şeyler bazen tavuk kokusu midemi çok bulandırıyor bu yüzden yiyemiyurm

Ovulasyon ilaç ve iğne etkisi ile pik çıka biliyor kaç günü değerlendirdin iz elimde 3 tane ovu var yaparım o günler ilaçdan ne zaman sonra ovulasyon yaptınız
Ben ilaci 5 gün boyunca kullandim günde iki kez . Elimde fazladan test vardi yumurtlama günletim cok belirsiz oldugu (icin bazen 19. gün bauen 27. gün bazen 36. gün yumurtlama oluyordu bazense hic.... )6. günden itibaren testleri kullandim 12. gün doktorum bi bucuk haftaya 2 cm ulasir catlama olur dedi tam tarih vermedi... bende testlere devam ettim ve piki yakaladigim gün 3 gün boyunca iliski ike degerlendirdim tam siliklesinceye kadar....

Sonrasinda teste devam ettim gercekten pikmiyfi acaba diye pco da yaniltabiliyordu cünkü .... 12 gün sonra tekrar pik göstermeye basladi hemde hergün .... dedim tamam artik tavuk gibi yumurtlamaya basladim megersem hamile kalmisim ondan sürekli posotiv göstermeye baslamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…