Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olup femara kullananlar baka bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.178
978
123
Merhaba ben pco yum yarın femara ya başlıyorum bende insülin direnci de var folik asit olarak inofolic verdi dr siz ilk demeden sonuç ala bildiniz mi daha önce klomen felan hiç bsy kullanmadım bu ilk olacak umarım işe yarar

Ben kullandım ama bi ise yaramadı bende ama ben çok stresliydim kullanıp cok iyi sonuç alanlar var

Femara 6 ay kullandım ben, rahim duvarını inceltmediği için klomen değil bunu veriyorlar
Beraberinde ben de inofolic kullandım
Sonuç alamadım ama bizdeki sorun yumurta çatlamasına rağmen hamile kalamıyordum
İnşallah sizde işe yarar

Rahim filmi çekildiniz mi belki tüplerde tıkanıklık ya da yapışıklık vardır bu yüzden de olmuyor ola bilir

canım ben haziran ayında 1 kere klomen kullandım ama bana yaramadı baya yumurta oluşturdu oluşanlarda çatlatma iğnesine rağmen çatlamadı.sonra bıraktım iki aydırda femara kullanıyorum yumurtalar oluşuyor hatta kendi çatlıyor.ama döllenme gerçekleşmedi.

Arkadaşlar merhaba , bende pcosluyum ancak eşimde spermde sıkıntı var diye bizim olmuyor , yine de denemek istiyorum famerayı ne zaman baslaniliyor ilaca ve günde kaçtane bilen var mı ? Ve nasıl kaçıncı günün sonunda bırakılıyor . Bana tüp bebek tedavimde doktorum 2 gün kullandirmisti sadece yumurta toplanmadan önce ,ben yine de denemek istiyorum, 1 tüp bebek denemem kimaysal gebelikle sonuclandi

Sonra ki aylarda etkisi oluyormuş belki kullanmadığını ay olur

Bana günde 1 verdi adetin 5 günü başlatıp 5 gün içicem

Sonra ki aylarda etkisi oluyormuş belki kullanmadığını ay olur
canım ben hep düzenli adet olurum ilk ay yine 28.günde oldum bu ay 2 gün gecikme ile regli oldum.bu ayda kullanıcam sonrasında bırakıcam zaten klomen gibi hormonları bozan bir ilaç değil ama klomen iyi ki almadın bende 5 gün günde 1 tane kullandım 3. başladım ama gerçi farketmez 5.günde kullanan çok var

canım ben hep düzenli adet olurum ilk ay yine 28.günde oldum bu ay 2 gün gecikme ile regli oldum.bu ayda kullanıcam sonrasında bırakıcam zaten klomen gibi hormonları bozan bir ilaç değil ama klomen iyi ki almadın
Polikistik over olduğum için femara daha etkili diye bunu verdi dr ilk kez kullanacağım inşallah faydası olur gecen ay da hsg çektirmiş tim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…