Polikistik over olup düşük yapanlar

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Bayanlar meraba polikistik sendromum var 2 kere ilacla hamile kalıp düşük yaptım benim gibi oluo bebeğini kucağına alan var mi çok merak ediyorum nolur icime bi su serpin .külüp de 7 8 düşük yapanları görünce iyice korkuyorum hic kucağıma alamayacağım diye

Bende düşük yaptım herşey yolundaydı 4. Tüp bebek denemem ile zar zor hamile kldım onuda pztsi düşürdüm psikolojim bozuldu pko hastalarında ki en büyük risklerden biri de buymş herşey yolundaydı nasıl düştü doktorm da anlamdı kismet dğlmiş ben de korkuyorm anne olamayacağım diye

Kızlar pko olup düşükten sonra kendiliğinden hamile kalan var mı arkadaşlar birde düşükten sonra kistler de atılıor mu vucüttan çok merak ediorm

Bende 5. Tüp bebek te ilk hamileliği yaşadım. Bende pcos'luyum. Kanama alanım vardı bir kaç yerde. Bebeğin gelişimi iyi olduğu halde fazla kanamadan düşük yaptım 8+3 de. Bir hafta oldu. Kistlerde büyüyor dediler ama doktorum pcos olduğu için düşük yaptın demedi. Pco yu hiç sorun etmediler.

Ben sık sık kontrole gidiorm doktor içimde parça kalmasn kendiliğinden düşsün kürtaj yapmayalım dedi rahimde temiz görünüordu umarım kistlerden de temizlenmiştir... Ya çok zor durumumuz inşallah yeniden en kısa zamanda hamile kalırz zaten zar zor kalıorz birde düşük iyice psikolojim bozuldu

Bende iki kere femara sayesinde hamile kaldım ama ikiside düştü bu ay tekrar kullandım femara inşllah tutar yoksa esim 3ay yok .ss

Geçen hafta bu gece düşük yaptım. Şuanda yatamıyorum. Keşke zamanı geri alabilsek. Psikoloji alt üst durumda . Annelik duygusu ne kadar güzel birşeymiş. Bende sizler gibi tekrardan hemen hamile kalmak istiyorum. Allah yüzümüze baksın inşallah tez vakitte o güzel duyguyu daimi olarak yaşarız. Iyi geceler kızlar.

İnşallah canım pko herturlu önümüze çıkıyor. kanserin, ağır hastalıkların bile kesin tedavisi varken bunun niye tedavisi yok anlamış degilim

kızlar pko olup da kendiliğinden hamile kalan da çok kişi var ben klomen de hamile kalamdm gerçi tüp bebek bile hamile kalamdm 4. Kaldm o da düştü....
Ne yapcağımızı bilmiorz tedavisi de yok anlamdm nasıl olck nasıl anne olacğm en basit kısırlık diyorlr neresi basitse tüp bebek de avantaj diyorlar onda da sonuç alamdk hakkımzda hayırlısı İşimiz Allaha kalmş Rabbim ne zaman nasip eder bilinmez

Merhaba kızlar ben 5,buçuk aylıkken bebeğimi kaybettim kolemenle hamile kalmıştım ama bende kirslerde büyüme falan olmadı tekrar istiyorum inşallah olur

Canım pko olduğum için 1 ay sonra kendim gidip söktürücü alıp kullandım öyle olmuştum ben
Merhaba canım. Seni daha önceki başka bir topikten de hatırlıyorum sanki.
Ben de pkolu ve femera kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama 8+5te bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Sonrasında doktorlar gerek yok dese de test yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı bende, tavsiye üzerine iyi bir doktora gittik hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söyledi. Orası tamam ama şimdi tekrardan nasıl hamile kalacağım : (
Ben kürtajdann 25 gün sonra az şekilde kanama gördüm birkaç gün, tam da o gün hastaneye gitmiştim hormon tahlillerim yapıldı normal dedi doktor. Ama adet kanaması mıydı yoksa kürtaj etkileri mi anlamadım. Neyse o ilk kanamanın üzerinden 21 gün geçti çok az miktarda bidaha kanama oldu,yine gittim doktora( bu hamileligimi takip eden doktordu, artık onu kesinlikle değiştirmeye karar verdim) doktor rahim duvarin incecik güzel dedi, peki bu adet kanaması mi yani dedim büyük ihtimal öyledir dedi. Sinir oldum korktum. Ben normalde 2 3 ayda adet olan insan 21 günde adet mi oldum? Adet diilse ne kanaması? Birde rahim duvarının bu kdr ince olması iyi mi kötü mü? Acaba kürtaj sırasında rahmime mi zarar verdi(
Benim de düşüncem o ilk adet kanamasından sonra 30 gün bekleyip gelmezse söktürücü kullanmaktır ve sonrasında femaraya devam etmekti. ama bu ara kanama ve rahim inceliği karıştirdi kafamı. naspsam bilemedim. Sen söktürücüyu kürtajdan ne kdr zaman sonra kullandın ve sana da rahim duvarıyla ilgili bişey söylediler mi?

Yok canım rahim duvarıyla ilgili hic bisey sormak pek aklıma gelmemiş onlarda bisey demediler zaten şimdiye kadar.kürtaj olduktan 1 ay sonnra tarlusal alıp adet oldum diye hatırlıyorum doktorumda öyle demişti zaten .

Yok canım rahim duvarıyla ilgili hic bisey sormak pek aklıma gelmemiş onlarda bisey demediler zaten şimdiye kadar.kürtaj olduktan 1 ay sonnra tarlusal alıp adet oldum diye hatırlıyorum doktorumda öyle demişti zaten .
Anladim canım. Peki femaraya adetin kaçıncı günü başlıyorduk? Benim cuma günkü kanamam adet sayılırsa bugün 4. Günü sayılıyor başlasam mi acaba?
Senin yumurtan gelişti mi bu ay canım?

Belkide
Anladim canım. Peki femaraya adetin kaçıncı günü başlıyorduk? Benim cuma günkü kanamam adet sayılırsa bugün 4. Günü sayılıyor başlasam mi acaba?
Senin yumurtan gelişti mi bu ay canım?

yumurtam gelişti bu ay hayırlısı artk bekliyorum . adetin 3.günü başlatıp 5gün sabah aksam içmen lazim .bugün 4.gün diyorsun olur mu hic bilmiyorum .a

Bana tüm doktorlar üç ay bekle dedi, benim bebek 8+5 Günlüktü büyuk diye mi öyle dediler acaba?

canım bence 3 ay zaman kaybı yapma bidahaki adetine kadar korunun bence sonra bırak derim .zaten kolay kolay hamile kalamıyoruz ki .ben 3 ay beklemedim 1 ay falan durdum sadece benimkide 6haftalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…