- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
- Konu Sahibi Hayatcandann
-
Merhaba canım. Seni daha önceki başka bir topikten de hatırlıyorum sanki.Canım pko olduğum için 1 ay sonra kendim gidip söktürücü alıp kullandım öyle olmuştum ben
Yok canım rahim duvarıyla ilgili hic bisey sormak pek aklıma gelmemiş onlarda bisey demediler zaten şimdiye kadar.kürtaj olduktan 1 ay sonnra tarlusal alıp adet oldum diye hatırlıyorum doktorumda öyle demişti zaten .Merhaba canım. Seni daha önceki başka bir topikten de hatırlıyorum sanki.
Ben de pkolu ve femera kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama 8+5te bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Sonrasında doktorlar gerek yok dese de test yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı bende, tavsiye üzerine iyi bir doktora gittik hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerektiğini söyledi. Orası tamam ama şimdi tekrardan nasıl hamile kalacağım : (
Ben kürtajdann 25 gün sonra az şekilde kanama gördüm birkaç gün, tam da o gün hastaneye gitmiştim hormon tahlillerim yapıldı normal dedi doktor. Ama adet kanaması mıydı yoksa kürtaj etkileri mi anlamadım. Neyse o ilk kanamanın üzerinden 21 gün geçti çok az miktarda bidaha kanama oldu,yine gittim doktora( bu hamileligimi takip eden doktordu, artık onu kesinlikle değiştirmeye karar verdim) doktor rahim duvarin incecik güzel dedi, peki bu adet kanaması mi yani dedim büyük ihtimal öyledir dedi. Sinir oldum korktum. Ben normalde 2 3 ayda adet olan insan 21 günde adet mi oldum? Adet diilse ne kanaması? Birde rahim duvarının bu kdr ince olması iyi mi kötü mü? Acaba kürtaj sırasında rahmime mi zarar verdi(
Benim de düşüncem o ilk adet kanamasından sonra 30 gün bekleyip gelmezse söktürücü kullanmaktır ve sonrasında femaraya devam etmekti. ama bu ara kanama ve rahim inceliği karıştirdi kafamı. naspsam bilemedim. Sen söktürücüyu kürtajdan ne kdr zaman sonra kullandın ve sana da rahim duvarıyla ilgili bişey söylediler mi?
Anladim canım. Peki femaraya adetin kaçıncı günü başlıyorduk? Benim cuma günkü kanamam adet sayılırsa bugün 4. Günü sayılıyor başlasam mi acaba?Yok canım rahim duvarıyla ilgili hic bisey sormak pek aklıma gelmemiş onlarda bisey demediler zaten şimdiye kadar.kürtaj olduktan 1 ay sonnra tarlusal alıp adet oldum diye hatırlıyorum doktorumda öyle demişti zaten .
Anladim canım. Peki femaraya adetin kaçıncı günü başlıyorduk? Benim cuma günkü kanamam adet sayılırsa bugün 4. Günü sayılıyor başlasam mi acaba?
Senin yumurtan gelişti mi bu ay canım?
Bana tüm doktorlar üç ay bekle dedi, benim bebek 8+5 Günlüktü büyuk diye mi öyle dediler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?