• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over olup düşük yapanlar

canım bence 3 ay zaman kaybı yapma bidahaki adetine kadar korunun bence sonra bırak derim .zaten kolay kolay hamile kalamıyoruz ki .ben 3 ay beklemedim 1 ay falan durdum sadece benimkide 6haftalikti
İste bı sıkıntı çıkar mı diye korkuyorum 3 ay beklemesek ama kürtaj sonrası gittiğim profesöre sordum bir ay daha beklemeden femerayi kullanabilir miyim diye kullan dedi. Şimdi de yine doktora kontrole gittim o da rahmin gayet iyi durumda ama bir aya daha bekle adet gör dedi o doktor da. Kafam karıştı iyice :(

İste bı sıkıntı çıkar mı diye korkuyorum 3 ay beklemesek ama kürtaj sonrası gittiğim profesöre sordum bir ay daha beklemeden femerayi kullanabilir miyim diye kullan dedi. Şimdi de yine doktora kontrole gittim o da rahmin gayet iyi durumda ama bir aya daha bekle adet gör dedi o doktor da. Kafam karıştı iyice :KK43:
Benim bugün kürtaj olalı 48 gün oldu. Ama ikinci adeti goruyorum. Yeterli mi bu süre emin olamıyorum.

Bence yeterli kızlar benvalla okadar uzun-süre boş durmak istemedim :)
Zaten rahim hazır diilse hamilelik oluşmaz heralde diye düşünüyorum. Hamile kalabilirsek rahim
Bence yeterli kızlar benvalla okadar uzun-süre boş durmak istemedim :)
Ben de başladım femaraya hadi hayırlısı dua edin bana da :)
Bide ilk kontrole ne zaman gidiliyor canım? İlaç bittikten bir gün sonra mıydı?

Kızlar dun idrar testi yaptım 2.çizgi var silik bugün de kan yaptım 1.20 çıktı adetimde yarin hamilelik varsa bile 12 13 günlük olması lazim çünkü yumurtama günümü biliyorum yükselir mi sizce .

Kızlar dun idrar testi yaptım 2.çizgi var silik bugün de kan yaptım 1.20 çıktı adetimde yarin hamilelik varsa bile 12 13 günlük olması lazim çünkü yumurtama günümü biliyorum yükselir mi sizce .
Olabilir tabii canım. Ama çatlama icin çatlatma iğnesi oldun mu? Çünkü onun içindeki hormon da testte çift çizgiye sebep oluyormuş. İnşallah hamilesindir :)

Herkes için hayırlısı olsun. Gelişmeleri takip ediyorum bende de bir gelişme olursa yazarım. Ben kürtaj olalı 1 hafta oldu kanamam bugün bitti. Ben de hemen denemeyi düşünüyorum. Yaşlılar düşüğün eli içeride kalırmış hiç korunma dediler. Tabi benim tüp bebek tedavisiyle olduğu için şansım biraz düşük. Yine de umutlu olmak zorundayım. Herkese sevgiler

Kızlar benim adet günüm bugün pazartesi idrar testi yaptım çok az ışık da belli oluyor silik.salı günü yani dun de kan yaptım 1.20 çıktı değerlerim gebelik yok sayılıyor o rakamla a nedem 0 la çıkmadı diyorum .ondan sonra da bugün yaptım test öncelike göre daha belirgin kafam iyi ce karıştı eğer varsa bile geç döllenme olacak kesin biliyorum 2 günsonra tekrar kan yaoicam

Merhaba polikistik over sendromum var 4 ay önce öğrendim gebelik testi yapmadım ama bu ay 2 kere kanamam oluyor düşük olabilir mi doktora gitmem gerekli mi bu konu için yardım edin lütfen

Back