- Konu Sahibi Hayatcandann
-
İste bı sıkıntı çıkar mı diye korkuyorum 3 ay beklemesek ama kürtaj sonrası gittiğim profesöre sordum bir ay daha beklemeden femerayi kullanabilir miyim diye kullan dedi. Şimdi de yine doktora kontrole gittim o da rahmin gayet iyi durumda ama bir aya daha bekle adet gör dedi o doktor da. Kafam karıştı iyicecanım bence 3 ay zaman kaybı yapma bidahaki adetine kadar korunun bence sonra bırak derim .zaten kolay kolay hamile kalamıyoruz ki .ben 3 ay beklemedim 1 ay falan durdum sadece benimkide 6haftalikti
Benim bugün kürtaj olalı 48 gün oldu. Ama ikinci adeti goruyorum. Yeterli mi bu süre emin olamıyorum.İste bı sıkıntı çıkar mı diye korkuyorum 3 ay beklemesek ama kürtaj sonrası gittiğim profesöre sordum bir ay daha beklemeden femerayi kullanabilir miyim diye kullan dedi. Şimdi de yine doktora kontrole gittim o da rahmin gayet iyi durumda ama bir aya daha bekle adet gör dedi o doktor da. Kafam karıştı iyice
Zaten rahim hazır diilse hamilelik oluşmaz heralde diye düşünüyorum. Hamile kalabilirsek rahimBence yeterli kızlar benvalla okadar uzun-süre boş durmak istemedim :)
Ben de başladım femaraya hadi hayırlısı dua edin bana da :)Bence yeterli kızlar benvalla okadar uzun-süre boş durmak istemedim :)
Canım bence yükselebilir . Sen tedbirli olKızlar dun idrar testi yaptım 2.çizgi var silik bugün de kan yaptım 1.20 çıktı adetimde yarin hamilelik varsa bile 12 13 günlük olması lazim çünkü yumurtama günümü biliyorum yükselir mi sizce .
Hayırlısı inşallahİnşllah canım ya eşimle son 10gunumuz kaldı 3ay yanımda2 olmayacak inşalalh tutar bu ay
Olabilir tabii canım. Ama çatlama icin çatlatma iğnesi oldun mu? Çünkü onun içindeki hormon da testte çift çizgiye sebep oluyormuş. İnşallah hamilesindir :)Kızlar dun idrar testi yaptım 2.çizgi var silik bugün de kan yaptım 1.20 çıktı adetimde yarin hamilelik varsa bile 12 13 günlük olması lazim çünkü yumurtama günümü biliyorum yükselir mi sizce .
O zaman hamilesindir canım :)Yok iğne kullanmadım femara almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?