Polikistik over olduğumu öğrendim.

yuyunuzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
1
0
1
22
Herkes merhaba arkadaşlar. Polikistik over olduğumu öğrendim başlıkta olduğu gibi. Kan şekerimde yüksek çıktı onun için ilaç kullanmaya başladım zaten. Şimdi ek olarak doktorum POLİNOS-ALFA adındaki takviye edici gıda verdi. Bebekte istiyoruz çook bu yüzden biraz morelim bozuk. Yumurtalıkların etrafındaki tabaka kalınmış inceltmemiz lazım dedi. Tabi spor ve diyete de başladım. Bol yürüyüş.. neyse lafın kısası böyle rahatsızlıkları olan ve POLİNOS-ALFA ve GLİFOR kullanıp hamile kalan oldu mu ?

Aynı şekilde ben de geçen ay pcos olduğumu öğrendim. Adetlerimde sürekli gecikmeler yaşamaya başlamıştım 45 gün 50 günde bir oluyordum. Hatta lekelenme şeklinde bile denilmezdi. Doktorum glifor ve duphaston verdi duphaston biteli 3 gün oldu kasıklarımda hafif ağrılar var gliforun pek etkisini göremedim daha polinos alfa verdi bana da bebek istediğimi belirtmiştim çünkü ama daha başlamadım çünkü çok faydalı bulan göremedim kararsız kaldım. Şu anlık yediklerime dikkat etmeye çalışıp yürüyüş yapmaya başladım ilaçlarla birlikte. Umarım rabbim nasip eder o kadar çok istiyorum ki anne olmak. İsteyen herkese nasip etsin.

Bende de polikistik over var lakin benimki kilo verince yani incelince düzene ufaktan ufaktan binmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…