Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de pcos hastasıyım ve bu ilk gebeliğim. Rabbim herkese nasip etsin. Bir yıl deneyip klomen çat iğnesiyle hamile kaldım.
Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin. Adetin düzenli mi ilk tedavinde mi hamile kaldım ben iğne oldum bir kere olumsuz

Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin. Adetin düzenli mi ilk tedavinde mi hamile kaldım ben iğne oldum bir kere olumsuz
Çok düzensiz değildi açıkçası ama prolaktin hormonum çok sıkıntılıydı hipofiz bezimde genişleme olduğu için hormonlarım dengesizdi hele ki prolaktin yüzünden regl olamıyorsunuz anca ilaçla. İlk tedavimde hamile kaldım. Nasipte ne zaman varsa olur Rabbim hamilelere sağlık isteyenlere evlat nasip etsin inşallah

Kızlar bende de aşırı tuylenme kilo problmi vardı adetler düzenli hormonlar düzenli 10 ay diane 35 ve glukofen.kullandım 86 kilo ile evliligimin 2 ay sonrası hamile kaldım doktor pkos.demişti ama şimdi suphedeyim

Pkoluyum önce matofin şeker hapı kullandım klomen denedik 4 ay olmadı inofolic toz şişe kullandigim ilk ayda oldu coksukur

Pconun da ileri derece hafif olanı var snrm benim kilo problemim vardı en fazla 4-5 günlük gecikmeyle her ay adet oluyordm bazısı ilaçsız adet olamıyormus snrm pco ile bağlantılı olarak insülin direnci vardı yumurta tembelliği rezerv azlığı var dediler bı ay ilaç tedavisi gördüm olmadı sonraki ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim yine olmadı sonra kendiliğinden nasip oldu bu süreçte kilo verdim spora yöneldim fitnese gidiyordum deli gibi koşu falan yaptm o ay hamile kalmışım pco hamileligr engel değil bı çok kişi de söylüyor nasip insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin

Amin canım inşallah dua et.bizim içinde hamilelerin duaları kabul olur

Pkoluyum önce matofin şeker hapı kullandım klomen denedik 4 ay olmadı inofolic toz şişe kullandigim ilk ayda oldu coksukur
Ne güzel canım inşallah Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin.kac ay denedinuz olmadi .doktor mu verdi ilai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…