Ben 2015te cektirmistim. Insallah agrisiz gecer guzel sonuclar alirsin ☺Doktorum anesteziye gerek yok yeni teknolojili sistem ağrı yaşamazsın dedi, acı eşiği yüksek biriyim bende alttan muayenede falan zorlanmıyorum ama anestezisiz yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah ağrısız olur
Bu iyi canım inşallah temiz çıkarDoktorum anesteziye gerek yok yeni teknolojili sistem ağrı yaşamazsın dedi, acı eşiği yüksek biriyim bende alttan muayenede falan zorlanmıyorum ama anestezisiz yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah ağrısız olur
Mrhb hoş geldinMerhaba iyi akşamlar bende 6 yıldır bekliorum
Kızlar bugün doktora gittim, tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmeyi önerdi haftaya cuma rahim filmi çektiricem, aranızda çektiren var mı ağrı sızı yaşadınız mı?
Morelim çok bozuluyor test yapınca ya şuana kadar kan testi hiç yaptirmadim idrar testi yaptım çok fazla etkileniyorum olumsuz olunca ondna yapabasim yokGebelikten supheleniyosan keske kan testi yaptirsaydin.Adet oldum mu olacagim mi diye beklemek daha bir stres yaptiriyor insana. Insallah guzel haberi tez zamanda alirsin.
Hiç hamile kalmadım mi pekiMerhaba iyi akşamlar bende 6 yıldır bekliorum
Haklisin canim gayet iyi anliyorum seniBende aşılama.icin cektircem ama narkozsuz çektiren heralde çünkü muayene bile olamıyorum vajinismusla geçti 1senem
Morelim çok bozuluyor test yapınca ya şuana kadar kan testi hiç yaptirmadim idrar testi yaptım çok fazla etkileniyorum olumsuz olunca ondna yapabasim yok
Inşallah balım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesinEvet hormonlarda sıkıntı var sanırım adet düzensiz zaten lh yüksek büyük ihtimalle . Hayırlısı inşallah olur hepimizin
İnşallah canım aminInşallah balım Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin
Gördüm canm ara ara tabi bu arada aşılama ve tüp bebek yaptirmdm hep doğal yolla kalmaya calistikMrhb hoş geldinya üzüldüm okuduysan bende 8 yıl tedavi gördün mü hic
Hayr canm hiç hamilelik yaşamdımHiç hamile kalmadım mi peki
Birine başlayın artık derim ben ama hakkınızda hayırlısı inşallah en yakın zamanda olurGördüm canm ara ara tabi bu arada aşılama ve tüp bebek yaptirmdm hep doğal yolla kalmaya calistik
Inşallah canmBirine başlayın artık derim ben ama hakkınızda hayırlısı inşallah en yakın zamanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?