Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrhb bende pkoluyom 8 yıl oldu nasip daha olmadı başlığı görünce geldim 1 tüp bebek tedavisi gördüm düşük oldu sonraki ay kendiliğinden geldi meleğim oda bıraktı beni şuan bekliyorum öyle
Kendisinden hiç öncesinde kalmasın mi peki canım . Hormonlarını flaan baktirdin mi ve yumurtalarin gelişiyordu nasıl

Bende 16 aydır bekliyorum hiç gebelik yaşamadım, geçtiğimiz 2 ay klomen kullandım tutmadı yarın tekrar doktora gidip ilaç değiştirmeyi teklif edicem, pazartesi günü de kasık üstüne hacamat yaptırıcam. İnşallah vesile olur kavuşurum bende tüm isteyenler de

14 sene bitti 15. Seneye girdik eylülde ikizlerimi 9. Haftada kaybettim kalp atışı olmadı şimdi 9 haftalık olduk yine hamileyim. Onca sene hamile kalamayıp şimdi üst üste 2 kez nasıl hamile kaldim diye herkes merakta kilo verdim ve kendiliğinden nasip etti rabbim

Vakti gelince Rabbim bize de nasip edecek insaAllah
Ben henüz 1seneidr deniyorum aşılama.flab denedin mi hiç peki ya da tedavi flan uygulandığı canım olmuş sonuçta olur en azından olduğunu biliyorsun benim hiç olmadı daha hayıt flan denedim bu ay ama.adet düzensizliği başladı gene adet olmadım DHA 40 gün geçti senin adetin düzenli mi acaba

Kendisinden hiç öncesinde kalmasın mi peki canım . Hormonlarını flaan baktirdin mi ve yumurtalarin gelişiyordu nasıl
Adet düzensizliği var tabiki yumurta gelişmiyor o yüzden hamilelik oluşmuyor canım klomen kolandim göbekten iğne kolandim sonra catlatma iğnesi hiç biri bende fayda etmedi ama pkonun seviyeleri var kimi kec hamile kalıyor kiminde tedavi işe yarıyor

Bu sefer sağlıkla kocağına al inşallah baya uzun zaman olmuş tüp bebek tedavisi görmedin mi hic

Klomen kist yapıyor xnaim ya ben çok
Klomen kist yapıyor canim ya.benim 2kere kist yaptı ilk kullanımda.igme.vurmadicogul olur diye en son Ekim'de yaptık hemen gelişiyor yumurtalar.ama.catlamiyor galiba iğne vurdu ama.tutmadi hasta oldum kendi haline biraktim bı kaç ay bende hayıt flan içtim ama 40gun geçti hala.hasya olmadim

Yok ben direk tüp bebek denedim kilo var tüylenme adet düzensizliği hepsi var malesef bende ya senin

Ne güzel.canim Allah inşallah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et
Sorun şu ki ben kiloluda değilim yani 40kiloyim

Bende de fazla büyüdü adetle atıldı sonra, her ay da düzenli adet olurum 2-3 gün haricinde şaşmaz ilk adetimden beri. Anlayamıyorum o yüzden neden böyle oluyor, ilaçlardan da hiç yan etki yaşamadım. Evlendikten sonra 5-6 kilo aldım ama o mu etkiliyor bilmiyorum, kilo almama rağmen adet düzenim yine bozulmadı

Yok ben direk tüp bebek denedim kilo var tüylenme adet düzensizliği hepsi var malesef bende ya senin
Bende.tuylenme.var.ama.abartilcak.derecede değil öyle
Kilom yok çok zayıfım aksine .hormonlarını.baktircam kendim kendinin doktoru olcam sanirim doktorlardan fayda görmedim morel bozmaktan başka.birsey yok

Bende.tuylenme.var.ama.abartilcak.derecede değil öyle
Kilom yok çok zayıfım aksine .hormonlarını.baktircam kendim kendinin doktoru olcam sanirim doktorlardan fayda görmedim morel bozmaktan başka.birsey yok
O zaman avantajlisin kilon yoksa daha iyi inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haber alırız bende en son 1 kasımda adet oldum

Çok kilolu değilsen olur ya kilolularda hamile.kalabiliyor sonuçta hormonların a baktirdin mi

Merhabalar bende pkoluyum Ocak ayında klomen sonrası kimyasal gebelik yaşadım 4,5 kilo vermiştim ve insülin direncim gayet güzeldi ve sonra bir süre ara verdim geçen ay aşılama yaptık olmadı Ocak ayında da hsg çekileceğim . Hormon aldıkça da daha da kilo aldım zaten kilom vardı insülin direncimde var .

Çok kilolu değilsen olur ya kilolularda hamile.kalabiliyor sonuçta hormonların a baktirdin mi

60 kiloyum aşırı değil ama pkodan dolayı vermek zorlaşıyor. Hormonlarıma vitaminlerime herşeye baktırdım tsh prolaktin yüksekti ilaçla düştü şuan hepsi normal seviyede

Ne kadat süredir istiyotdun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…