Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok ıstiyorum zaten nasıl kullanıyor bilmiyorum galıba obur aya kalacak adetım bıtıyor
Doktur söyler nasıl kolanacagini canım ben de çok kolandim sana verirse inşallah ise yarar klomen ilacını içiyorsun yumurta takibi yapılacak yumurtan gelistiyse istenen boyuta kimi yumurta kendi çatlıyor kimine catlatici iğne veriliyor hayırlısı olsun hakinda

Saol canm benim Allah razı olsun Allahım gönlündekini nasp etsin sana

4.5 yasında tedavisiz olan bir kızım var son 3 yıldır korunmasız ılıskı 2 yıldır da tedavi ile gebelik bir turlu olusmadı. Ne hikmetse pko lu cıktım sonradan asla adetim gun saar sasırmaz agrı sızı fln yok tuylenme VS yok ama pkoluymusum 5. Ke zklomen kullanıyorum olmayınca da olmuyor demekkı

Enfeksiyon etkiler mi bilmiyorum kuzum ama yumurtan çatlamayınca gebelik olmuyor haliyle Rabbim hepimize versin

Sakaryada yasiyorum 5 senedir. Ben ilk filiz dursuna gittim. Dogumu yakin doktor degisikligi yapip Senol Safak a gectim. Suan adatipta Aysun Camuzcuogluna gidiyorum
Hım bilmiyorum hiç birini duymadım ben hasta olmayı bekliyorum işte hormonlarını baktircam.sonra eşime bitkisel şeyler yapan birini onermisler.4 sene çocuğu olmamış sonra bitkisel.seylerle önermiş doktor olmuş insaly gerek kalmaz da şuan.hamileyimdir ya ümidim yok ama bunald vallah stresten.mi bilmiyorum sen hamilesin bilirsin sabah kalkınca midem.bulaniyor.agzimda acı tat var hep sürekli . Acaba refluden ki ya da.bilmiyprum artık

Canım olmua önceden.olur olduğunu biliyorsun stres yapma ben hiç olduğunu bilmediğim için stres yapıyorum olacağı varsada olmuyor.

Kızlar bugün doktora gittim, tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmeyi önerdi haftaya cuma rahim filmi çektiricem, aranızda çektiren var mı ağrı sızı yaşadınız mı?

Enfeksiyon etkiler mi bilmiyorum kuzum ama yumurtan çatlamayınca gebelik olmuyor haliyle Rabbim hepimize versin
Evet hormonlarda sıkıntı var sanırım adet düzensiz zaten lh yüksek büyük ihtimalle . Hayırlısı inşallah olur hepimizin

Gebelikten supheleniyosan keske kan testi yaptirsaydin.Adet oldum mu olacagim mi diye beklemek daha bir stres yaptiriyor insana. Insallah guzel haberi tez zamanda alirsin.

Kızlar bugün doktora gittim, tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmeyi önerdi haftaya cuma rahim filmi çektiricem, aranızda çektiren var mı ağrı sızı yaşadınız mı?
Ben iki kere çektim çok öyle aman aman acı yok tuplerinden böyle iğne girer gibi ağrı oluyor ilaç sıkılıyor biraz kanaman olabilir tetbirli git ilkinde kanamam oldu ama ikincisinde az lekelenme şeklinde oldu korkulacak bir şey yok ama kişiden kişiye de degise biliyor

Ben cektirdim ve bence agrili bir islem. Bir daha cektiricek olsam anestisiz cektirmem. Sonrasinda Bikac gun adet sancisi gibi sancim olmustu ve hafifte kanama.

Ben cektirdim ve bence agrili bir islem. Bir daha cektiricek olsam anestisiz cektirmem. Sonrasinda Bikac gun adet sancisi gibi sancim olmustu ve hafifte kanama.

Doktorum anesteziye gerek yok yeni teknolojili sistem ağrı yaşamazsın dedi, acı eşiği yüksek biriyim bende alttan muayenede falan zorlanmıyorum ama anestezisiz yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah ağrısız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…