• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik over olanlar toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum anesteziye gerek yok yeni teknolojili sistem ağrı yaşamazsın dedi, acı eşiği yüksek biriyim bende alttan muayenede falan zorlanmıyorum ama anestezisiz yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah ağrısız olur
Ben 2015te cektirmistim. Insallah agrisiz gecer guzel sonuclar alirsin ☺

İnşallah teşekkür ederim 🙏 siz çektirdiğiniz ay doktor korunmanızı istedi mi yoksa normal devam edilebilir dedi mi Ala ala Ala ala _PeNYeZ_ _PeNYeZ_

İnşallah teşekkür ederim 🙏 siz çektirdiğiniz ay doktor korunmanızı istedi mi yoksa normal devam edilebilir dedi mi Ala ala Ala ala _PeNYeZ_ _PeNYeZ_
Korun demedi hata filim çekildikten sonra bile hamile kalabilirsin dedi yani bazılari filim den dolayı tüpler açılıyor hemen ki ay hamile kalıyorlarmış😊😊ben de olmadı

Kızlar bugün doktora gittim, tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmeyi önerdi haftaya cuma rahim filmi çektiricem, aranızda çektiren var mı ağrı sızı yaşadınız mı?
🤭Bende aşılama.icin cektircem ama narkozsuz çektiren heralde çünkü muayene bile olamıyorum vajinismusla geçti 1senem
Gebelikten supheleniyosan keske kan testi yaptirsaydin.Adet oldum mu olacagim mi diye beklemek daha bir stres yaptiriyor insana. Insallah guzel haberi tez zamanda alirsin.
Morelim çok bozuluyor test yapınca ya şuana kadar kan testi hiç yaptirmadim idrar testi yaptım çok fazla etkileniyorum olumsuz olunca ondna yapabasim yok

🤭Bende aşılama.icin cektircem ama narkozsuz çektiren heralde çünkü muayene bile olamıyorum vajinismusla geçti 1senem

Morelim çok bozuluyor test yapınca ya şuana kadar kan testi hiç yaptirmadim idrar testi yaptım çok fazla etkileniyorum olumsuz olunca ondna yapabasim yok
Haklisin canim gayet iyi anliyorum seni 😯

Kızlar c life macun kullanan ya da duyup bilen var mı bn almayı düşünüyorum adetimi bekliyorum ne kaybederiz ki polikistik over iyi gelir diyorlar

Ben de pcos hastasıyım ve bu ilk gebeliğim. Rabbim herkese nasip etsin. Bir yıl deneyip klomen çat iğnesiyle hamile kaldım.

Back