Büyük ihtimalle bebek istiyorsana klomen verirler bide catlatma iğnesiOrası ole tabı bakalım 21. Gün kan veryım ne baslıyacaz cok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle bebek istiyorsana klomen verirler bide catlatma iğnesiOrası ole tabı bakalım 21. Gün kan veryım ne baslıyacaz cok merak ediyorum
Cok ıstiyorum zaten nasıl kullanıyor bilmiyorum galıba obur aya kalacak adetım bıtıyorBüyük ihtimalle bebek istiyorsana klomen verirler bide catlatma iğnesi
Doktur söyler nasıl kolanacagini canım ben de çok kolandim sana verirse inşallah ise yarar klomen ilacını içiyorsun yumurta takibi yapılacak yumurtan gelistiyse istenen boyuta kimi yumurta kendi çatlıyor kimine catlatici iğne veriliyor hayırlısı olsun hakindaCok ıstiyorum zaten nasıl kullanıyor bilmiyorum galıba obur aya kalacak adetım bıtıyor
Saol canm benim Allah razı olsun Allahım gönlündekini nasp etsin sanaDoktur söyler nasıl kolanacagini canım ben de çok kolandim sana verirse inşallah ise yarar klomen ilacını içiyorsun yumurta takibi yapılacak yumurtan gelistiyse istenen boyuta kimi yumurta kendi çatlıyor kimine catlatici iğne veriliyor hayırlısı olsun hakinda
Her doktur farklı tedavi uyguluyor canim
Amin cümlemizin inşallah canım en kısa zamanda olur inşallah ❤❤Saol canm benim Allah razı olsun Allahım gönlündekini nasp etsin sana
Enfeksiyon etkiler mi bilmiyorum kuzum ama yumurtan çatlamayınca gebelik olmuyor haliyle Rabbim hepimize versinAmin canım inşallah .olsun olur gene sonuçta kalabiliyorsun . Bende kilo sorunu da yok yumurta xatlama problemi var galiba çünkü catladiginda bı sıvı geliyormuş benden gelmiyor.pek
Enfeksiyon çok oluyor acaba oetkiler mi
Hım bilmiyorum hiç birini duymadım ben hasta olmayı bekliyorum işte hormonlarını baktircam.sonra eşime bitkisel şeyler yapan birini onermisler.4 sene çocuğu olmamış sonra bitkisel.seylerle önermiş doktor olmuş insaly gerek kalmaz da şuan.hamileyimdir yaSakaryada yasiyorum 5 senedir. Ben ilk filiz dursuna gittim. Dogumu yakin doktor degisikligi yapip Senol Safak a gectim. Suan adatipta Aysun Camuzcuogluna gidiyorum
Canım olmua önceden.olur olduğunu biliyorsun stres yapma ben hiç olduğunu bilmediğim için stres yapıyorum olacağı varsada olmuyor.4.5 yasında tedavisiz olan bir kızım var son 3 yıldır korunmasız ılıskı 2 yıldır da tedavi ile gebelik bir turlu olusmadı. Ne hikmetse pko lu cıktım sonradan asla adetim gun saar sasırmaz agrı sızı fln yok tuylenme VS yok ama pkoluymusum 5. Ke zklomen kullanıyorum olmayınca da olmuyor demekkı
Evet hormonlarda sıkıntı var sanırım adet düzensiz zaten lh yüksek büyük ihtimalle . Hayırlısı inşallah olur hepimizinEnfeksiyon etkiler mi bilmiyorum kuzum ama yumurtan çatlamayınca gebelik olmuyor haliyle Rabbim hepimize versin![]()
Hım bilmiyorum hiç birini duymadım ben hasta olmayı bekliyorum işte hormonlarını baktircam.sonra eşime bitkisel şeyler yapan birini onermisler.4 sene çocuğu olmamış sonra bitkisel.seylerle önermiş doktor olmuş insaly gerek kalmaz da şuan.hamileyimdir yaümidim yok ama bunald vallah stresten.mi bilmiyorum sen hamilesin bilirsin sabah kalkınca midem.bulaniyor.agzimda acı tat var hep sürekli . Acaba refluden ki ya da.bilmiyprum artık
Ben iki kere çektim çok öyle aman aman acı yok tuplerinden böyle iğne girer gibi ağrı oluyor ilaç sıkılıyor biraz kanaman olabilir tetbirli git ilkinde kanamam oldu ama ikincisinde az lekelenme şeklinde oldu korkulacak bir şey yok ama kişiden kişiye de degise biliyorKızlar bugün doktora gittim, tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmeyi önerdi haftaya cuma rahim filmi çektiricem, aranızda çektiren var mı ağrı sızı yaşadınız mı?
Ben cektirdim ve bence agrili bir islem. Bir daha cektiricek olsam anestisiz cektirmem. Sonrasinda Bikac gun adet sancisi gibi sancim olmustu ve hafifte kanama.Kızlar bugün doktora gittim, tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektirmeyi önerdi haftaya cuma rahim filmi çektiricem, aranızda çektiren var mı ağrı sızı yaşadınız mı?
Herkeste farklı etkisiBen cektirdim ve bence agrili bir islem. Bir daha cektiricek olsam anestisiz cektirmem. Sonrasinda Bikac gun adet sancisi gibi sancim olmustu ve hafifte kanama.
Ne guzel. Benim icin kotu bir ani olarak kaldi. Sukur ki sonucu temiz cikmisti ☺Herkeste farklı etkisibende ilk gün ağrı oldu geçti
Üzüldüm senin adınaNe guzel. Benim icin kotu bir ani olarak kaldi. Sukur ki sonucu temiz cikmisti ☺
Ben iki kere çektim çok öyle aman aman acı yok tuplerinden böyle iğne girer gibi ağrı oluyor ilaç sıkılıyor biraz kanaman olabilir tetbirli git ilkinde kanamam oldu ama ikincisinde az lekelenme şeklinde oldu korkulacak bir şey yok ama kişiden kişiye de degise biliyor
Ben cektirdim ve bence agrili bir islem. Bir daha cektiricek olsam anestisiz cektirmem. Sonrasinda Bikac gun adet sancisi gibi sancim olmustu ve hafifte kanama.