Polikistik over hayal kırıklığı yardım edin hamile kalamiyorum

Darkgod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
1.994
2.082
53
28
Kızlar polikistik over in var adet olamıyorum tarlusal olmadan evliyimhamile de kalamiyorum çok istiyorum hamile kalmak lakin olmuyor hep tek çizgi hayal kırıklıkları kilom var lakin çok fazla kilolu deilim .. yardım edin kafayı yicem

bende pcolu gibiyim kilom da var 2 yıldır da hamile kalamadım bu ay yumurtlamadım da

bende pcolu gibiyim kilom da var 2 yıldır da hamile kalamadım bu ay yumurtlamadım da
Valla bende evliyim bayador kilom var lakin rahim dahi gebeliğe uygun diyor doktor ama hamile kalamiyorum eşim ve ailesi cpcuk düşkünü olnca sıkıntı lar cikiyor

Son düzenleme:
Canim bende tüp bebekle hamile kaldım olmayınca ..
İnsallah en yakın zamanda dileğine kavuşursun canim Allah büyüktür ...

Bu tip konularda hep aynısını diyorum bu kadar istemeyin oluruna birakin kafanızdan atin başka seyleRe odaklanın her sey cocuk değil..

İnsulin direncinize baktırıp metformin içerikli bir ilaç kullandiniz mi hic?

Y
Bu tip konularda hep aynısını diyorum bu kadar istemeyin oluruna birakin kafanızdan atin başka seyleRe odaklanın her sey cocuk değil..

İnsulin direncinize baktırıp metformin içerikli bir ilaç kullandiniz mi hic?
YOk kullanmadm

Canım bende de pcos var. Her ay düzenli adet de oluyordum. Pcos tek başına infertilite nedeni değil önce onu bil. Ama benim takiple, aşılamayla, bitkisel kürler, soğan suları neler denedim çocuğum olmadı. Kendi haline bıraktım hiç çocuk düşünmedim bir sene kadar yine olmadı. Sonra tüp bebekle şimdi hamileyim. Bu forumda kendi kendine hamile kalan pcoslular da çok okudum. Pcos ciddi bir problem değil sakın moralini bozma ama beraberinde bazı hormon bozukluklarını da tetikliyor, örneğin prolaktib yüksekliği gibi. Sana tavsiyem eğer bebek istiyorsan dr kontrollerini, hormon testlerini yaptır. Bebek için de dr kontrolünde devam et

Mrb canım bende pkoluyum adetim hep düzensizdir hâlâ da öyle devam ediyor evliliğimin 3. yılında glifor ve inofolikle hamile kaldim bi kizim oldu kizim 2 yaşına girince kardeşi olsun istedim ve tedaviye başladım bu sitede de hayıt tohumu yorumlarını okudum kullanmaya karar verdim ve ilk ay hamile kaldım malesef dikkatsizligim sonucu 10 haftalıkken düşük yaptim 1 yıl geçti üzerinden bu ay tekrar başladım kesinlikle adet düzensizliği için tavsiye ediyorum mucize bi bitki kullan emin ol faydasını göreceksin inşaAllah

Önce bir endokrinoloji bolumune git TSH insulin direnci vitaminlerine hep baktir bana da kasın dogumcu pko dedi endokrinoloji gittim TSH çıktı insulin direnci cikti ilac kullandiim ve adetlerim duzene girdi soğan kuru yaptim hamile kaldim oğlum 3aylik

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…