Valla bende evliyim bayador kilom var lakin rahim dahi gebeliğe uygun diyor doktor ama hamile kalamiyorum eşim ve ailesi cpcuk düşkünü olnca sıkıntı lar cikiyorbende pcolu gibiyim kilom da var 2 yıldır da hamile kalamadım bu ay yumurtlamadım da
6-7 ay oluyor ..bazenKaç günde bir adet oluyorsunuz ?
Benim 4 ayda bir olurdu. Evlendikten sonra tedavi gördüm tup bebek ile hamile kaldım. Oğlum 2 yaşındayken de doğal yoldan hamile kaldım. Umudunu kaybetme. Her şeyin bir vakti var.6-7 ay oluyor ..bazen
Canim bende tüp bebekle hamile kaldım olmayınca ..Kızlar polikistik over in var adet olamıyorum tarlusal olmadan evliyimhamile de kalamiyorum çok istiyorum hamile kalmak lakin olmuyor hep tek çizgi hayal kırıklıkları kilom var lakin çok fazla kilolu deilim .. yardım edin kafayı yicem
Amin canım benimCanim bende tüp bebekle hamile kaldım olmayınca ..
İnsallah en yakın zamanda dileğine kavuşursun canim Allah büyüktür ...
Gittik hiç birşey bulamiyorlarDr gittiniz mi?
Amin inşallah canım benimBenim 4 ayda bir olurdu. Evlendikten sonra tedavi gördüm tup bebek ile hamile kaldım. Oğlum 2 yaşındayken de doğal yoldan hamile kaldım. Umudunu kaybetme. Her şeyin bir vakti var.
Gittik hiç birşey bulamiyorlar
Sadece adet düzenleyici başlıyor çünkü herhangi birşey bulamiyorlar .. çocuk olmamasına engelBnimde yumurtalıklarım pko görünümü var. İlk klomenle hamile kalmıştım. Peki dr unuz bi tedavi uygulamış mıydı?
YOk kullanmadmBu tip konularda hep aynısını diyorum bu kadar istemeyin oluruna birakin kafanızdan atin başka seyleRe odaklanın her sey cocuk değil..
İnsulin direncinize baktırıp metformin içerikli bir ilaç kullandiniz mi hic?
Y
YOk kullanmadm
Kızlar polikistik over in var adet olamıyorum tarlusal olmadan evliyimhamile de kalamiyorum çok istiyorum hamile kalmak lakin olmuyor hep tek çizgi hayal kırıklıkları kilom var lakin çok fazla kilolu deilim .. yardım edin kafayı yicem
TeşekkürlerCanım bende de pcos var. Her ay düzenli adet de oluyordum. Pcos tek başına infertilite nedeni değil önce onu bil. Ama benim takiple, aşılamayla, bitkisel kürler, soğan suları neler denedim çocuğum olmadı. Kendi haline bıraktım hiç çocuk düşünmedim bir sene kadar yine olmadı. Sonra tüp bebekle şimdi hamileyim. Bu forumda kendi kendine hamile kalan pcoslular da çok okudum. Pcos ciddi bir problem değil sakın moralini bozma ama beraberinde bazı hormon bozukluklarını da tetikliyor, örneğin prolaktib yüksekliği gibi. Sana tavsiyem eğer bebek istiyorsan dr kontrollerini, hormon testlerini yaptır. Bebek için de dr kontrolünde devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?