Kızlar bende pko magduruyum sizlere yardımcı olurum belki 21 aylık evliyim kendiliğinden evliliğimin 2. Ayımda hamile kaldım kimyasal oldu çok üzüldüm ondan sonra kilo almaya ve adetim duzenlsizlesmeye başladı araları uzadı dr a gittim pko olduğumu öğrendim ilk olarak glifor verdi bana sadece onu kullandım adetim düzene girmeye başladı ama çocuk olmadı rahim filmi çekildim temiz cıktı dr yine kendi haline bıraktı en son burdaki konularda inofolic combinin ise yaradığını ve çoğu kişinin bununla kaldığını öğrendim hemen gittim eczaneden kendim aldım glifor ile beraber kullandım ve ilk kullanımda hamile kaldım tabi ikisini bir kullanınca iştahım azaldı ve ben 5 kilo verdim az yedim çok su içtim evde egzersiz yaptim elimden geldigince. O ay çok mutlu oldum ama malesef kese çok geç gelişti ve kürtaj oldum ama ümidimi kesmedim ve hiç stres yapmadım sonuçta hamile kalabiliyorum sonra 2 ay kadar korundum tekrar glifor ve inofolic combi kullandım ilk ay adet oldum ikinci ay hamile olduğumu öğrendim dr seciminize de dikkat edin ben kalır kalmaz hemen çok tutulan tavsiye edilen bi dr a gittim basımdan geçenleri anlattim her ihtimale karşı kan sulandırıcı yazdı pko olanlarda kan pıhtılaşma bozuklukları olabiliyormuş şu ana kadar çok güzel haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah duyarim ve yazarım herkese ümit olsun bu arada hiç kimsenin dediğini takmayın ben de çok sıkıntılar çektim insanlar yüzünden ama takmamaya calistim hatta uzaklastim bir süre stres en önemli etken her şey kafada bitiyor kafan rahat oldumu her şey tamamdır inşallah rabbim herkese nasip eder isteyen