Polikistik over hayal kırıklığı yardım edin hamile kalamiyorum

Ben her ay adet oluyorum ama kilom var 3 yıldırda hamile kalamadı.m

Yan etkisi felan

Kilon da varsa ve kilo verimin cok zor -cok az oluyırsa insülin dırencın olabilir
( eger boyleyse) doktorunuza glifor ilacı kulanabilır miyim dıye sor

Kızlar bende pko magduruyum sizlere yardımcı olurum belki 21 aylık evliyim kendiliğinden evliliğimin 2. Ayımda hamile kaldım kimyasal oldu çok üzüldüm ondan sonra kilo almaya ve adetim duzenlsizlesmeye başladı araları uzadı dr a gittim pko olduğumu öğrendim ilk olarak glifor verdi bana sadece onu kullandım adetim düzene girmeye başladı ama çocuk olmadı rahim filmi çekildim temiz cıktı dr yine kendi haline bıraktı en son burdaki konularda inofolic combinin ise yaradığını ve çoğu kişinin bununla kaldığını öğrendim hemen gittim eczaneden kendim aldım glifor ile beraber kullandım ve ilk kullanımda hamile kaldım tabi ikisini bir kullanınca iştahım azaldı ve ben 5 kilo verdim az yedim çok su içtim evde egzersiz yaptim elimden geldigince. O ay çok mutlu oldum ama malesef kese çok geç gelişti ve kürtaj oldum ama ümidimi kesmedim ve hiç stres yapmadım sonuçta hamile kalabiliyorum sonra 2 ay kadar korundum tekrar glifor ve inofolic combi kullandım ilk ay adet oldum ikinci ay hamile olduğumu öğrendim dr seciminize de dikkat edin ben kalır kalmaz hemen çok tutulan tavsiye edilen bi dr a gittim basımdan geçenleri anlattim her ihtimale karşı kan sulandırıcı yazdı pko olanlarda kan pıhtılaşma bozuklukları olabiliyormuş şu ana kadar çok güzel haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah duyarim ve yazarım herkese ümit olsun bu arada hiç kimsenin dediğini takmayın ben de çok sıkıntılar çektim insanlar yüzünden ama takmamaya calistim hatta uzaklastim bir süre stres en önemli etken her şey kafada bitiyor kafan rahat oldumu her şey tamamdır inşallah rabbim herkese nasip eder isteyen

selam kizlar bende 4-5 ayda bi adet olurum kilo verince yine her ay azar azar olsada gelirdi simdi normalden 10 kilo fazlam var hep kesildi 6 aydir gonal f ve catlatma ignesi kullandim ondan once hayit otu kullandim hamile kalamadim bu ay incir kuru ve havuc kuru yapiyorum ve esimle diyete ve yuruyuse basladik 4 kilo verdik bile aranizda kur uygulayan varmi

Canım çok sevindim bize de umut oluyorsun. Ben de karatay diyetine başladım kilo veriyorum, dr dam inofolic combi ve glifor isticem ben de. Sen clife macunu kullanmış mıydın peki? Ben aldım ama çok fazla yumurtalık ağrısı yaptı ilk kullanımdan, korktum bıraktım ben de.

Evet kullandım ilk ay adet oldum benim de kasık ağrılarım oldu ama dr a gittiğimde normal dedi yumurtalığın kistlerin çoğu gitmişti

Nahinse-i denen bir hint karışımı var nedensiz gebelik sorununa kimine iyi geliyor günde 1 kaşık almak yeterli bulabilirseniz mutlaka deneyin bulmak zor oluyor bana arkadaşım göndertmişti bir araştır istersen yıllar önce bu forumda faydasını görenler oldu.

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17. Peki
Degerlerim nasıl sence ?

Allah aşkına tam olarak nasıl kullandınız bana ve bize tarifini verir misin adetlimiyfin bitmismiydi hangi gunundeydin bunları detaylı yazarmisin lutfenn

Ya arkadaşlar bı sorum var size kusura bakmayın farklı bişey ama ben pkoyum baya bı ilaç tedavisi gördüm 16 Eylül'de hasta oldum 6 gün sürüyor şimdi kahverengi akıntım oldu yani 22. Gün sizce ne olabilir ve rahatsızım bı kaç gündür mide bulantısı kusma vs. Ama ben mevsimseldir diye düşünüyorum yani doğrusu kendimi umitlenditmek istemiyorum diyin sizce ne olabilir akıntı geldi ama gerisi yok geçen aylarda böyle oldu adetim düzene girdi 7 aydır falan durum baya karışiga benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…