Merhaba en son medicalpark hastanesinde bir doktora gittim alttan muayene etti solda ve sağda polikistik over tespit ettiğini söyledi daha sonra maxiper diye bir vitamin verdi hiç bir tahlil yapmadı bu arada 1 ay kullandım fakat bu ay ilacın üretimden kalktığını öğrenip doktora whatsaptan ulaştım myofol kullanmaya devam etmemi istedi bu süreçten aşırı yıprandığım için küçük bir ara vermeye karar verdim açıkçası çünkü çok üzülüyorum aşırı stres yaşıyorum
Merhaba en son medicalpark hastanesinde bir doktora muayene oldum doktor maxiper diye bir ilaç yazdı alttan muayene etti 2 tarafta da polikistik over tespit ettiğini söyledi fakat hiç bir tahlil yapmadı zaten sizin kadar detaylı hiç bir tahlilim yok yada bana bilgi hiç verilmedi ilacı 1 ay kullandım ve bu hafta ilacın kaldırıldığını öğrenip doktora ulaştım onun yerine myofol kullanmaya devam etmemi söyledi bu ay onu kullanmaya başladım. Ocak ayına kadar kullanmaya devam edeceğim. Bu esnada başka bir doktora da görünmedim ocak ayına kadar biraz süre tanımak istiyorum kendime bu süreç beni aşırı yıprattı ve üzdü maalesef hiç aklımdan çıkmıyor çok stres yaşıyorum bu konuda o kadar doluyum ki
Birde adet günlerimde aşırı değişken ve süresi az olmaya başladı normalde 6 gün oluyordu geçen ay 3 gün oldu belki tekrar düşük yapmışta olabilirim seçemiyorum hastanede tahlil alırlarken iğneyi kemiğime kadar batırdıkları için tahlilde veremiyorum baya bir çıkmazın içindeyim doktorlarda mı bende mi Allah mı nasip etmiyor tam bilemiyorum ocak ayına kadar olmazsa tüp bebek düşünüyorum.