- 12 Aralık 2017
- 661
- 333
- 53
- 41
Kiz sendende ne demek bildiklerimizi bitbirmize anlaticaz tabiki. Ben bende neler ogtendim neler. Allah hepimizden razi olsun.Sevindim Allah senden razı olsun sayende öğreniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sendende ne demek bildiklerimizi bitbirmize anlaticaz tabiki. Ben bende neler ogtendim neler. Allah hepimizden razi olsun.Sevindim Allah senden razı olsun sayende öğreniyorum
Çok pardom triod e bakmış guatr yazmışım yanlışlıkla, bu değerlerin hiç biri önemli değil aslında olcaksa her türlü değerlerle oluyor bunlara takılmamak lazım ama işte bi kere bakıyoruz dedi.Neden tiroide bakmadi belki troid var. Benimde sorun cikmadi hormonlarda bir bakti tiroid hasimato falan. Ondan olmuyor. Bence acil tarafindan troide baktir. Cook buyuk engel cunku.
Eee tiroidin kac ki. Canim tabiki Allah verecekse illaki onunde ne durabilir ki. Iste bizler sebeplere sarilip sonucu Allah tan bekliyoruz. Mesela benim tiroiddi engel. Bir kimyasal gecirdim. Simdi ilaclar falan doktor 3 ay icinde olir diyor yinede Allah biliyor.Çok pardom triod e bakmış guatr yazmışım yanlışlıkla, bu değerlerin hiç biri önemli değil aslında olcaksa her türlü değerlerle oluyor bunlara takılmamak lazım ama işte bi kere bakıyoruz dedi.
Troid 0.65 normal aralığı : 0.25-4.55 yazıyor. Bende de yüksek amh dan dolayı şeker hastalığına yakalanabilirsin ilerde dedi ve glukopen verdi hergün sabah akşam içiyorum ve ne yesem 1 saate kusuyorum .Eee tiroidin kac ki. Canim tabiki Allah verecekse illaki onunde ne durabilir ki. Iste bizler sebeplere sarilip sonucu Allah tan bekliyoruz. Mesela benim tiroiddi engel. Bir kimyasal gecirdim. Simdi ilaclar falan doktor 3 ay icinde olir diyor yinede Allah biliyor.
Hersey yaptim halada yapiyorum ama ise yaramiyo ama pes etmiycem herzamanki gibiTabi sogan suyu falan yapmissindir dimi canim
Heee simdi oldu anlasildi durum. Ama cok onemli birsey degil sanirim. Cok yormaz seni tahminim ama. Doktorun ne diyorTroid 0.65 normal aralığı : 0.25-4.55 yazıyor. Bende de yüksek amh dan dolayı şeker hastalığına yakalanabilirsin ilerde dedi ve glukopen verdi hergün sabah akşam içiyorum ve ne yesem 1 saate kusuyorum .
Yok canim Rabbim emeklerinin karsiligini vericektir. Pko ne ki. Vardir zamani.Hersey yaptim halada yapiyorum ama ise yaramiyo ama pes etmiycem herzamanki gibi
Ondan suphem yok rabbim verir sifayida yildan yila kotuluyo bnim pco ondan dedim.Sogan kuru bitsin sonra aslan pencesi ve adacayina gecicemYok canim Rabbim emeklerinin karsiligini vericektir. Pko ne ki. Vardir zamani.
Canimcim hamileyim bu gece ogrendim degerim 406 küsür sana haber vermek istedim. Rabbim her isteyene yasatsin bu duyguyu :)Inşallah hamilesindir canım hadi bakalım haber ver beni de etiketle![]()
Canım ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanimcim hamileyim bu gece ogrendim degerim 406 küsür sana haber vermek istedim. Rabbim her isteyene yasatsin bu duyguyu :)
Ayyyyyyy canimmm gercektenmiiiiiCanimcim hamileyim bu gece ogrendim degerim 406 küsür sana haber vermek istedim. Rabbim her isteyene yasatsin bu duyguyu :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel haber bu sabah sabah :))) Darısı isteyen herkesin hepimizin başına inşallahCanimcim hamileyim bu gece ogrendim degerim 406 küsür sana haber vermek istedim. Rabbim her isteyene yasatsin bu duyguyu :)
Sagol canim amin cook sagol:)Canım ya çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin isteyen herkese canim insaallah dualarim sizinle :)Ayyyyyyy canimmm gercektenmiiiiiyaaa bizede haber ver bizde sevinelim
saka kiz yaaa. Ay ama cok sevindim yaaaa Rabbim bizede nasip etsin
![]()
Amin kuzum amin. Dualarim hepinizle inssallah :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel haber bu sabah sabah :))) Darısı isteyen herkesin hepimizin başına inşallah
Hayırlı olsun öncelikle rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin birşeyler yaptın mi bu ay özellikleAmin kuzum amin. Dualarim hepinizle inssallah :)
Amin canim darisi basina insallah :)Hayırlı olsun öncelikle rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin birşeyler yaptın mi bu ay özellikle
Ahh bir adet olabilsem bal tarçın yapacam da kürtaj sonrası düzensiz kanama hala devam ediyorAmin canim darisi basina insallah :)
Bu ay rahim filmi cekildim ben adetin 2.gunu basliyosun corek otu bal tarcin yapmistim kür. Bide inofolic toz ilac vermisti doktorum bu sekilde :)
Insallah bi an once yoluna girer gulum. Dualarim seninle :) Rabbim sifani versinAhh bir adet olabilsem bal tarçın yapacam da kürtaj sonrası düzensiz kanama hala devam ediyor![]()