- 11 Ekim 2017
- 67
- 40
- 3
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy nur yaaa sevindim yaaa hadi yeni yilda bebisler teker tekeOoo neguzel bi haber...Yok canim kotu bisey degil zaten az gelmesi
Hangi deger canim hangi hormonKızlar iyi akşamlar bende de pko çıktı ama biraz daha farklı sanırım benim de değerim çok yüksek çıktı. Doktor o kadar olumlu konuştu ki, 2-4 arası olması gereken değer sizde 9 dedi. Eeee pko luysam bunun nesi iyi dedim iyi iyiii dedi. Ben anlamadım bilen biri var mı![]()
Kizlarla baya lafladik ta seni de cagirdim sen anca gordun canim. Bu arada nasilsin kalktin dimi ayagaCanımm şimdi gördüm teşekkür ederim
Inşallah bekliyorumVeririm tabikide canim insallah vardir :)
Evet canım sağol evi dip köşe temizliyodum hiç bakamadım tele o yüzden göremedimKizlarla baya lafladik ta seni de cagirdim sen anca gordun canim. Bu arada nasilsin kalktin dimi ayaga
Ohhh miss olmustur. Benim esim evdeydi bugun o yuzden hic bir is yapamadim pinekledim. Is yaptigina gore iyisin artik.Evet canım sağol evi dip köşe temizliyodum hiç bakamadım tele o yüzden göremedim![]()
Amh değerim yüksekmiş hem pko lusun dedi hem çok sevindi, bi bilginiz tecrübeniz var mı, diğer değerlerim olması gerektiği aralıktaAyyyy nur yaaa sevindim yaaa hadi yeni yilda bebisler teker teke
Hangi deger canim hangi hormon
İyiyim çok şükür arada kasık ağrım hafif var ama alıştım takmıyorum zaten şiddetli değilOhhh miss olmustur. Benim esim evdeydi bugun o yuzden hic bir is yapamadim pinekledim. Is yaptigina gore iyisin artik.
Amh değerim yüksekmiş hem pko lusun dedi hem çok sevindi, bi bilginiz tecrübeniz var mı, diğer değerlerim olması gerektiği aralıkta
Aaaa canim amh yunurtlamayi gosteriryor demekki cok iyi derecede yumurtluyorsun ve yumurtalarin saglikli bu cok guzel bir haber. Pko zaten hastalik degil yunurtlama ve ureme sekli pko olman degerlerinin dusuk olmasi anlamina gelmez. Tabi bazi kisilerde dusukluk yapiyor ama baska hormonlarda amh yle alakasi yok yani pkonun. Pko fazla yunurtlamak anlamina geliyor. Fsh falan bakildimiAmh değerim yüksekmiş hem pko lusun dedi hem çok sevindi, bi bilginiz tecrübeniz var mı, diğer değerlerim olması gerektiği aralıkta
O kadar oluyor ya arada agri sorun olmaz sanirim. Doktora gidicekmisin bir daha pko icin falanİyiyim çok şükür arada kasık ağrım hafif var ama alıştım takmıyorum zaten şiddetli değil
Tabi sogan suyu falan yapmissindir dimi canimAyy yazik ya komik olmus biraz .Bilmemki canim ya dogumdan iki sene sonra doktora gittim adet olmuyorum diye ilac la oldum kistler baski yapiyo dedi.Prolaktin de hep yuksek bnim uc senede uc defa adet oldum sisiyorum balon gibi aylardir kurlerle ugrasiyorum bakalim etki edermi ona bakicam
Beninde bakmadi fsh ye bakildi birde e2. E2 ye baktiysa gerek gormemistir.1 ay sonra gideyim diyorum.Bu amh ye benim doktor bakmadı ya neden
Guatr dahil hepsine baktı ve değerlerinizde hiç bi sıkıntı yok dedi. Ama 1 senedir doğal yollarla olmuyor, çatlatma deneyeceğim 2 ay , hala olmazsa aşılama dedi. Zaten deneyeceğiniz kadar denemişsniz dediAaaa canim amh yunurtlamayi gosteriryor demekki cok iyi derecede yumurtluyorsun ve yumurtalarin saglikli bu cok guzel bir haber. Pko zaten hastalik degil yunurtlama ve ureme sekli pko olman degerlerinin dusuk olmasi anlamina gelmez. Tabi bazi kisilerde dusukluk yapiyor ama baska hormonlarda amh yle alakasi yok yani pkonun. Pko fazla yunurtlamak anlamina geliyor. Fsh falan bakildimi
Neden tiroide bakmadi belki troid var. Benimde sorun cikmadi hormonlarda bir bakti tiroid hasimato falan. Ondan olmuyor. Bence acil tarafindan troide baktir. Cook buyuk engel cunku.Guatr dahil hepsine baktı ve değerlerinizde hiç bi sıkıntı yok dedi. Ama 1 senedir doğal yollarla olmuyor, çatlatma deneyeceğim 2 ay , hala olmazsa aşılama dedi. Zaten deneyeceğiniz kadar denemişsniz dedikısmet işte herşey
![]()
Şimdi baktım sonuçlarıma e2ye bakılmış evet bu ne demek kaç olması gerek e2nin? Doktor bana bunlarla ilgili hiçbişey söylemedi yaBeninde bakmadi fsh ye bakildi birde e2. E2 ye baktiysa gerek gormemistir.
E2 estradiol yani yumurtlamayla alakali o da. 50 nin alti 30 un ustu olmali senin kac cikmis. Benim 41 kusurdu. E2 de yunurta rezerviyle ve kaliteiyle alakali.Şimdi baktım sonuçlarıma e2ye bakılmış evet bu ne demek kaç olması gerek e2nin? Doktor bana bunlarla ilgili hiçbişey söylemedi ya
Anladım canım sağol 38.21 benimkiE2 estradiol yani yumurtlamayla alakali o da. 50 nin alti 30 un ustu olmali senin kac cikmis. Benim 41 kusurdu. E2 de yunurta rezerviyle ve kaliteiyle alakali.
E yani sorun yok.Anladım canım sağol 38.21 benimki