- 25 Nisan 2024
- 97
- 29
- 24
-
- Konu Sahibi merak dolu
Merhaba bende tiroit az çalışıyor 7 den 1.5 a ilaçla düçtü ve pcos var amh 19.09 çıktı 14 ay oldu hiç gebelik oluşmadı sizi çok iyi anlıyorum anne olmayı çok istiyorum rahim filminde tüpler açık denildi sanırım bana tedavi ile anne olmak nasip olacak üzmeyin kendisi stres çok etkiliyorMerhabalar ben 1.5 senedir evliyim hiç gebelik oluşmadı hormon testlerim biraz yüksek fsh 10 civarı amh 4.48 ilk başlarda doktor polikistik görünüm var demişti bu sefer başka doktor polikistik over var dedi tsh hormonu bir ara 16 ya çıkmıştı şimdi 10 olmuş ondan sonra artı görünüm ama hiçbir belirtisini yaşamıyorum ve Anne olmak istiyorum benim gibi olan ve hamile kalan varmı bana umut olabilirmisiniz
Geçmiş olsun dilerim tez zamandaPcosum 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz hsg çekildim ve daha sonra iki defa hamile kaldım ama tutunamadılar kimyasal gebelik yaşadım pcos düşüklerin de sebebiymiş iğrenç bir kısır döngü yani
Bende rahim filmi çektireceğim üniversite hastanesinde tüm testleri biz yapacağız uygun bulursak öyle yaparız dediler bekliyorumMerhaba bende tiroit az çalışıyor 7 den 1.5 a ilaçla düçtü ve pcos var amh 19.09 çıktı 14 ay oldu hiç gebelik oluşmadı sizi çok iyi anlıyorum anne olmayı çok istiyorum rahim filminde tüpler açık denildi sanırım bana tedavi ile anne olmak nasip olacak üzmeyin kendisi stres çok etkiliyor
Benim 4.48 ama bende hiç pcos belirtisi yok adetlerim düzenli sadece ultrasonda görüntü varGeçmiş olsun dilerim tez zamanda
sizinde kucağınız dolar.Bende pcos var hiç gebelik oluşmadı amh 19 benim sizin amh kaçtı
Aminn çokk teşekkür ederim moral verdiniz inşallah tez zamanda gelir miniğimPcos ile hamile kalinabiliyor, pcos olmayan annelerde de dusuk olabiliyor, evet pcos ile hayat daha zor hep geriden baslaniyor, ama yolun sonu degil, tupleriniz var ve acik, rahminiz saglikli sekilde, yumurtalik rezerviniz iyi seviyede. Illa ki bi gun hepimiz anne olucaz. Rabbim saglikla hamile kalmamizi, saglikli sekilde kucagimiza bebeklerimizi almamizi nasip etsin
Yaa çok üzüldüm bu durum da çok kötü inşallah sağlıklı bir şekilde bizimde olur bebişlerimizPcosum 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz hsg çekildim ve daha sonra iki defa hamile kaldım ama tutunamadılar kimyasal gebelik yaşadım pcos düşüklerin de sebebiymiş iğrenç bir kısır döngü yani
Bazı pcos lar düzenli adet görebiliyor çok farklı seyrediyor kişiden kişiye değişiyor inşallah bizlerde anne olabilirizBenim 4.48 ama bende hiç pcos belirtisi yok adetlerim düzenli sadece ultrasonda görüntü var
İnşallah en kısa zamanda olurBazı pcos lar düzenli adet görebiliyor çok farklı seyrediyor kişiden kişiye değişiyor inşallah bizlerde anne olabiliriz
Amin inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip olsun benim amh 19 çıktı bu çok ileri derecede dirençli pcos olduğumu mu gösterir ve gebeliğe engel midir biliyor musunuz düşünmeden edemiyorumPcos ile hamile kalinabiliyor, pcos olmayan annelerde de dusuk olabiliyor, evet pcos ile hayat daha zor hep geriden baslaniyor, ama yolun sonu degil, tupleriniz var ve acik, rahminiz saglikli sekilde, yumurtalik rezerviniz iyi seviyede. Illa ki bi gun hepimiz anne olucaz. Rabbim saglikla hamile kalmamizi, saglikli sekilde kucagimiza bebeklerimizi almamizi nasip etsin
Bu, yumurtalik rezervin cok demektir. Oyle olunca, yumurtlama doneminde birden fazla yumurta olgunlasip catlamak icin birbiriyle yarisir gibi dusun, mesela normal birinde ayda 1 tane yumurta olgunlasiyosa, pcoslu birinde birden fazla yumurta olgunlasma yarisina girer, o yuzden ultrasonda incelerken inci tanesi gorunumu derler, minik minik heyecanli yumurtalar dusun inci gibi dizilmisler. Hal boyle olunca herhangi biri digerlerinin onune gecip olgunlasacak boyuta gelemeyebilir ya da diger hormonlarin da isin icine girmesiyle mesela ostrojen cok yukselmezse olgunlasan yumurtan catlayamayabilir, o ay herhangi bi yumurta olgunlasamaz ya da olgunlassa bile catlayamazsa icinden yumurta hucresi de cikamaz, dolayisiyla herhangi bi yumurta hucresi spermle birlesemez. Ama sakin stres yapma, yumurtalar olgunlassin diye yumurta buyutme haplari var, catlatma igneleri var, tup bebek tedavisine gerek duymadan hamilr kalan cok kisi var. Mesela benAmin inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip olsun benim amh 19 çıktı bu çok ileri derecede dirençli pcos olduğumu mu gösterir ve gebeliğe engel midir biliyor musunuz düşünmeden edemiyorum
Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi yorumunuz bilmeyince insan daha çok stres yapıyor internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum çok güzel anlattınız umarım anne olabilirim bazen hiç olmayacak hissine kapılıyorum sonra diyorum bir çok tedavi yöntemi var daha tedaviye başlanmadı inşallah güzel sonuçlar alırızBu, yumurtalik rezervin cok demektir. Oyle olunca, yumurtlama doneminde birden fazla yumurta olgunlasip catlamak icin birbiriyle yarisir gibi dusun, mesela normal birinde ayda 1 tane yumurta olgunlasiyosa, pcoslu birinde birden fazla yumurta olgunlasma yarisina girer, o yuzden ultrasonda incelerken inci tanesi gorunumu derler, minik minik heyecanli yumurtalar dusun inci gibi dizilmisler. Hal boyle olunca herhangi biri digerlerinin onune gecip olgunlasacak boyuta gelemeyebilir ya da diger hormonlarin da isin icine girmesiyle mesela ostrojen cok yukselmezse olgunlasan yumurtan catlayamayabilir, o ay herhangi bi yumurta olgunlasamaz ya da olgunlassa bile catlayamazsa icinden yumurta hucresi de cikamaz, dolayisiyla herhangi bi yumurta hucresi spermle birlesemez. Ama sakin stres yapma, yumurtalar olgunlassin diye yumurta buyutme haplari var, catlatma igneleri var, tup bebek tedavisine gerek duymadan hamilr kalan cok kisi var. Mesela benilk catlatma ignemde hamile kalmistim, ve surecin coook uzun olacagini dusunuyoken bu hiza cok sasirmistim.
Amin inşallah hiç baktırmadım canımGeçmiş olsun dilerim tez zamanda
sizinde kucağınız dolar.Bende pcos var hiç gebelik oluşmadı amh 19 benim sizin amh kaçtı
Amin canım inşallahYaa çok üzüldüm bu durum da çok kötü inşallah sağlıklı bir şekilde bizimde olur bebişlerimiz
Hiçbir fikrim yokAmin inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip olsun benim amh 19 çıktı bu çok ileri derecede dirençli pcos olduğumu mu gösterir ve gebeliğe engel midir biliyor musunuz düşünmeden edemiyorum
Çokk teşekkür ediyorum ya maşallah tedavisi mucize gibi gerçektenBurdan pcoslu bi anne olarak yazıyorum sana. Tedavisiz bi çocuğum oldu ve ikinciside yolda. Kaç doktor gezdim tedavisiz imkansız dediler. Çatlatma iğneleri ne kadar kullandım bilmiyorum hiç birinden bi fayda görmedim. Bir yıl ara verdim herşeye hiç stres yapmadım. Artık kafamada takmadım. 4 yıl sonra kendi kendime hamile kaldım. Şuan 17 aylık bi bebeğim var. Ve 2 aylıkda hamileyim. Sna diceğim bu dönemde çok stres yapma. Umarım seninde güzel haberlerini alırız. Rabbim gönlünden geçen herşeyi yaşamanı nasip etsin canım