İğne oldu isen canım ertesi akşam ilişki olsun bir gün mola bir gün ilişki ek olarak ilişki öncesi duş olmasın duşlar arasında 3 4 saat olsun banyolarını hep çok ılık su ile yap sıcak su tutunmaya engel olabilir. İlişki sonrası kalkma yerinden 30 40 dakika imkanın var ise belinin altına yastık koy öyle kal.Merhaba hanımlar ;
29 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim
2 kimyasal gebelik geçirdim, rahim filminde bir sorun yok, polikistik over dendi,
1 aydır inafolic combi ve adetin 3. Günü Femara başladık bugün adetle birlikte 12. Gün doktor 19 mm yumurta güzel şansa bırakmadık ve çatlatma iğnesi vurdurduk. Sorum şu cinsel ilişki tam anlamıyla ne zaman olmalı dur ?
Teşekkür ederimİğne oldu isen canım ertesi akşam ilişki olsun bir gün mola bir gün ilişki ek olarak ilişki öncesi duş olmasın duşlar arasında 3 4 saat olsun banyolarını hep çok ılık su ile yap sıcak su tutunmaya engel olabilir. İlişki sonrası kalkma yerinden 30 40 dakika imkanın var ise belinin altına yastık koy öyle kal.
Dua et olumsuz düşünme nasip herşey Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallahTeşekkür ederimolumsuz olmasından çok korkuyorum
Ben de bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Ben iğne gününü de değerlendirdim. Ertesi geceyi de değerlendirdim. Şimdi 16.gündeyim.Merhaba hanımlar ;
29 yaşındayım 4,5 yıllık evliyim
2 kimyasal gebelik geçirdim, rahim filminde bir sorun yok, polikistik over dendi,
1 aydır inafolic combi ve adetin 3. Günü Femara başladık bugün adetle birlikte 12. Gün doktor 19 mm yumurta güzel şansa bırakmadık ve çatlatma iğnesi vurdurduk. Sorum şu cinsel ilişki tam anlamıyla ne zaman olmalı dur ?
Doktor 24 saat içinde çatlar dedi o günü ve ertesi gününü değerlendirdik, ovülasyonla baktım bugün T çizgisi baya koyu bugün ne yapsam kararsızımdr bilgilendirmedi mi? ben henuz vurulmadım ama bildigim kadarıyla iğneden 36saat sonrası kesinlikle ilişki olmalıymış hatta bu saat kaçirilirsa iğneyi boşa vermiş olurum demişti dr :/
Merhaba lar test yaptınız mı inşallah gönlünüzden geçen olurBen de bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Ben iğne gününü de değerlendirdim. Ertesi geceyi de değerlendirdim. Şimdi 16.gündeyim.
İnşallah aminMerhaba lar test yaptınız mı inşallah gönlünüzden geçen olur
Benimde çatlatma iğnesinde 7.gün ama bende test yapmaya korkuyorumİnşallah amintest yapmadım iğnenin 6.günündeyim daha erken diye düşünüyorum.
Ne zaman yapmayı düşünüyorsunuzBenimde çatlatma iğnesinde 7.gün ama bende test yapmaya korkuyorum
değerlendirin ya sıkıntı olmaz sdce o günleri yapıp bırakmayınDoktor 24 saat içinde çatlar dedi o günü ve ertesi gününü değerlendirdik, ovülasyonla baktım bugün T çizgisi baya koyu bugün ne yapsam kararsızım
Araştırdım ben ilk 12 gün çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkarmış o yüzden 13.gün yapmayı düşünüyorumNe zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Siz kaçıncı gününüzdesinizAraştırdım ben ilk 12 gün çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkarmış o yüzden 13.gün yapmayı düşünüyorum
Şu an 8.gün olduSiz kaçıncı gününüzdesiniz
Karnıma anlık kasılma giriyor arada bir bide hafif mide bulantısı var o kadarSiz kaçıncı gününüzdesiniz
Benim de 8 oldu. Ne kullandınız kaç adet yumurtanız vardıŞu an 8.gün oldu
Ay hadi inşallah bunlar gebeliğe işarettir inşallah. Ben adet olacakmış gibi hissediyorum başka his ağrı yokKarnıma anlık kasılma giriyor arada bir bide hafif mide bulantısı var o kadar
2 tane vardı klomen ve folik asit kullandım sonra çatlatma iğnesi onun dışında bişey kullanmadım şimdilik beklemedeyimBenim de 8 oldu. Ne kullandınız kaç adet yumurtanız vardı