- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
Tabi kuzum nasip işi. Yine de deneYok alakası canım ya üçüncü iğne bu anlamadım bende yasa kiloya hiç birşeye bakmıyor nasip işi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kuzum nasip işi. Yine de deneYok alakası canım ya üçüncü iğne bu anlamadım bende yasa kiloya hiç birşeye bakmıyor nasip işi sanırım
Evet bende öyleyim dün kendi kendime konuşuyorum artık sal vs diye bak bu ay stresten adet bile olamadım doktor kaçtır kan istiyor emin olmak için en son adet söktürücü verdi dedi rahim duvarın kalın yani adet olman gerekiyor taktın kafana olamıyorsunBir yıldır araştıra araştıra herşeyi bilir olduk çok bilmekte iyi değil kafamı boşaltamıyorum
Onu bilmiyorum canımİnsülin hapı varya iki kilo verdim ben bu ay ama dikkat etmedim sanırım işe yarıyor
Yok valla salamıyoruz. Mümkün değil. Her ay regl olunca ağlıyorum. Geçen ay kaç gün gecikerek olmuştum bu ay da çok erken oldum. Soğan suyu yapcam galiba ben herkes onu diyor polikistik için yaEvet bende öyleyim dün kendi kendime konuşuyorum artık sal vs diye bak bu ay stresten adet bile olamadım doktor kaçtır kan istiyor emin olmak için en son adet söktürücü verdi dedi rahim duvarın kalın yani adet olman gerekiyor taktın kafana olamıyorsun
Ya soğan suyundan ben fayda gördüm ama kimseye bir tavsiye veremem kimsenin günahına giremem yani bana yaradı ama sana yaramaz vs ama kist için iyi geliyor benceYok valla salamıyoruz. Mümkün değil. Her ay regl olunca ağlıyorum. Geçen ay kaç gün gecikerek olmuştum bu ay da çok erken oldum. Soğan suyu yapcam galiba ben herkes onu diyor polikistik için ya
Bende regl sorunu yok şükür ama hayit tohumu varmis iciyorlarmis onu duydum bir abla var burda satıyormuş hayıt tohumu bide bir doğal ot daha vitamin gibi sanırım alcam onu denicem bideYok valla salamıyoruz. Mümkün değil. Her ay regl olunca ağlıyorum. Geçen ay kaç gün gecikerek olmuştum bu ay da çok erken oldum. Soğan suyu yapcam galiba ben herkes onu diyor polikistik için ya
Bana da önerdilerBende regl sorunu yok şükür ama hayit tohumu varmis iciyorlarmis onu duydum bir abla var burda satıyormuş hayıt tohumu bide bir doğal ot daha vitamin gibi sanırım alcam onu denicem bide
Bende regl sorunu yok şükür ama hayit tohumu varmis iciyorlarmis onu duydum bir abla var burda satıyormuş hayıt tohumu bide bir doğal ot daha vitamin gibi sanırım alcam onu denicem bide
Of çok kötü bir durum değil mi birine iyi birine kötü geliyor. Ne yapacağını şaşırıyor indanYa soğan suyundan ben fayda gördüm ama kimseye bir tavsiye veremem kimsenin günahına giremem yani bana yaradı ama sana yaramaz vs ama kist için iyi geliyor bence
Aynen canım insan korkuyor hormonları bozarmi bide diyeOf çok kötü bir durum değil mi birine iyi birine kötü geliyor. Ne yapacağını şaşırıyor indan
Kesinlikle ya. Kadın olmak ne zor. Yok kist olmasın yok onu yemim böyle olur vs. Ben oturup doya doya cips yemek istiyorum!Aynen canım insan korkuyor hormonları bozarmi bide diye
Ben dermoid kist ameliyati olms bir insanim acaba ne yiyim acaba kotu olurmuym diye dusunmedm hic cips yiyom yaKesinlikle ya. Kadın olmak ne zor. Yok kist olmasın yok onu yemim böyle olur vs. Ben oturup doya doya cips yemek istiyorum!
Cips benim aşkım hamile misinizBen dermoid kist ameliyati olms bir insanim acaba ne yiyim acaba kotu olurmuym diye dusunmedm hic cips yiyom ya
Evet hamileyim 6+6 haftalikCips benim aşkım hamile misiniz
Maşallah Rabbim sağlıcakla kavuştursun. Bizler için de dua et nolurEvet hamileyim 6+6 haftalik