poisa Meme Estetiği Ameliyatı

oralet canim cevabin icin tesekkürler. acikcasi bayagi bi bilgi topladim. dün frankfurtda bi cerrahda randevum vardi ölctü bicti. iste kac cc düsündügünü söyledi . az biraz da asimetrilik varmis protez ölcülerini söyledi . ben kas alti ve koltuk altindan düsünüyordum o da teyit etti daha dogal durur dedi yalniz damla protezin kas altinda bi anlami olmayacagini söyledi yani kaslar iyice düzlestirirmis dolayisiyla yuvarlak protezin kas alti icin daha iyi olacgini söyledi. 5500 euro 2 gün hastanede kalmak dahil. istanbulda düsün orasi daha uygun dedi ama kimde nasil bi fikrim yok...

enkısa zamanda aranızda olucam
senınkılerde cok seksı gozukuyor bence cesaret meselesıne gelınce cesaretım olsada okadar meme
dokum yok zaten ımkansız yanı benım ıcın

Canım meme dokun olmasa da olur imkansız diye bir şey yok. Niye bu kadar karamsarsın. Hem sen ameliyat olmaya hazırlanıyorsun rahat ol yahu :) Ameliyat olan herkesin meme dokusu yok çünkü. Her türlü bedene gayet güzel uyguluyorlar. Cesaretli kızsın sen. Kendini korkutma hiç. Ameliyat olanlara baksana cesaret küpü gibi geziyoruz şimdi. Adım atınca gerisi geliyor. :)

Selam kizlar,

almanyada yasiyorum. burda gögüs büyütme ameliyatlari cok pahali. istanbulu düsünüyorum ama o kadar cok estetik cerrah var ki kime nasil güvenilir kim daha iyidir hic bir fikrim yok.
yardim kizlarrrr

Merhaba diloş,

Dediğin gibi estetik cerrah bakımından İstanbul çok avantajlı. Esasında doğru olan birebir doktorlarla görüşmen ve yapacaklarıyla içine sinen bir doktora karar verebilmen. Yurtdışında olman bu konuda zor olacak senin için. Soracağın bir şey olursa ben cevap veririm sana. Oradaki doktorlara da girip görüşmen faydalı olur aslında. Hiç değilse ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar fikir edinebilmen, bilgi alabilmen açısından iyi olur diye düşünmekteyim. Bu süreçte başarılar dilerim sana. :)

Ya buraya takılmadan yapamıyorum. Ama internet aşırı derecede yavaş. Otur otur belim ağrıyor masa başında. Eve dönünce uzun uzun yazarım artık. Bursada zaten bilgisayar yok (( oraletçim birkaç msj sildim. çok msj gelmiş dolmuş. Bu arada abcj ile aynı gün ameliyat oluyormuşuz çok sevindim. Muhtemelen benden sonra o girecek ameliyata. Inşşş tanışırız. Moral olur bana. Onun adına çok sevindim. Oraletçim sen de umarım fırsatını bulup gelirsin. Kendimi yalnız hissetmem o zaman :)))

enkısa zamanda aranızda olucam
senınkılerde cok seksı gozukuyor bence cesaret meselesıne gelınce cesaretım olsada okadar meme
dokum yok zaten ımkansız yanı benım ıcın
canımcım yaaa..ben de de sıfır gögüs dokusu vardı yani dümdüzdüm,ama naci bey bile kimse ameliyat olduğunu anlayamaz diyor,düşün yani ne derecede doğal durduğunu..inanması güç biliyorum,ama ben de şok olmuştum,öyle dümdüz bir bölgeye nasıl protez sığdırıldı ve 1 sene sonra gerçeğinden farksız bir görüntü ortaya çıktı..rahat ol canım ya,herşey güzel olacak inan buna..
bunun yanısıra sırt ağrısı niye çekeceksin ben onu anlayamadım,eğer hareketsiz yatarsan,kalkmazsan korkup o zaman sırt ağrın olur,onun dışında sırt ağrın olmaz canım...sakin sakin,çok güzel olacak inan buna..kendine dert ettiğine değmeyecek..

altıncım hoş geldin,yarın büyük gün hadi bakalım.. ben de çok sevindim abcj nin o gün ameliyat olabilmesine.. abcj sitenin en eskilerinden benim gibi..artık daha fazla beklemeden o da aramıza katılmayı çoooktan haketti.. kızlar salı günü için ikinize de bol şans

oraletcigim is dolayisiyla maximum 2 hafta izin alabilirim. bu 2 haftayi da ancak ameliyat sonrasina saklamak istyiorum. dolayisiyla istanbula gelir gelmez vakit kaybetmeden ameliyat olmam gerekiyor. yani istanbulda aratiracak birebir drlarla görüsmek icin vaktim olmayacak. tv de saglik programlarinda paso dr. fatih dagdelen, hasan findik yada cevre hastanesinden Op.Dr. Salih M.Osmanoğlu i gösteriyorlar. reklamdan dolayi populer olmasina populerler ama reklama güvenip oaraya gidip ameliyat olabilir miyim. bana ancak tavsiyeleriniz ve tecrübelerinizle yardimci olabilirsiniz. en gec mart ayinda gelip bu isi halletmek istiyorum. ameliyat olan arkadaslarin fotolarini da görmek isterim. hastanelerin sitelerindeki fotolara ne kadar güvenebilirim

Senin yöntemin nasıldı canım bir hatırlatabilir misin? Kas zarı altı değildi bunu hatırlıyorum. O yüzden ağrı durumunu tam olarak bilemeyeceğim. Masajın bir zararı olmaz bence faydasını umarım görürsün dene bakalım eğer iyi gelirse olacak olan kızlara tavsiye edersin :) İyi bir fikir gibi geliyor.
Ameliyat sonrası sırt ağrısı her şekilde yaşacaksın. Ama ameliyat yöntemine göre süresi değişiyor canım. Umarım sen en rahat şekilde atlatanlardan olursun. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))
Stres yapma keyfine bak

Kas altı düşünüyorsan yuvarlak daha iyi bir seçenek olacaktır. Geçmiş yıllarda ameliyatlar kas altından yapıldığında hep yuvarlak kullanılıyormuş, kasın yaptığı baskı sonucu yuvarlak protezde damla görünümü elde ediliyormuş. Kas üstü yöntem ortaya çıktıktan sonra doğal bir görünüm için damla protezler üretilmiş.
Burada her doktor farklı bir yöntem izliyor ama koltuk altı kesisinden giriş yaparak ameliyat yapan benim bildiğim fazla yok. Ama illaki bilmediğim doktorlarda vardır. Ameliyat fiyatları hakkaten yüksekmiş burada iki kişi bu fiyata ameliyat olur :)
Benim yöntemim kas zarı altı ile meme altından olmuştu. Sen biraz daha bak bakalım hangi doktorun yöntemi iyi gelirse o doktorun hastalarıyla irtibata geçersin sonuçlarda içine sinerse mail atarsın doktorlara sonrasında gelip görüşürsün. Çünkü görüşme yapmadan ameliyat olmanı istemem. Her ne olursa olsun bu gerekecek. Karşılıklı sağlam bir mutabakata varabilmek için.

eee senin fotolari gördüm gayet dogal ve güzel görünüyor. seni baris cakir mi ameliyat etti. onun da koltuk altindan ameliyat yaptigini okudum. kas alti ameliyati icin en uygunu koltuk alti die söyledi dün burda görüstügüm dr cünki meme ucundan kas altina gecmesi icin kasi yarmasi gerekiyormus koltuk altindan direk kas arkasina gecebiliyor. baris cakira yada diger benim bahsettigim yani tvden tanidigim drlara ne diyorsun.

Canım ameliyat günü yanınızdayım :) Abcj nin ameliyat haberi zaten benim için günün bomba haberiydi. Çok mutlu oldum onun adına bu sitedeki en eski kızlardan artık bu mutluluğu tatmak onun yıllardır beklediği bir şey. Hayırlısını diliyorum ikiniz için. Ben ameliyat günü muhakkak yanınızdayım hep destek tam destek :)

Evet haklısın zor bir süreç olacak, kolaylıklar dilerim şimdiden. Fatih Bey'i bende TV ekranında çokça görmüştüm ama tercih etmemiştim. Hasan Bey'e ameliyat olanlarda var sitede onlardan bilgi alabilirsin. Salih Bey'i daha önce hiç duymadım.
Esasında şu an yazılanlardan çok yapılan işlemlere bakman sağlıklı olacaktır. Benim doktorum Op.Dr.Barış Çakır internet sitesinden ameliyatlarla ilgili bilgi alabilirsin. Kas altı yöntemine göre çok çok çok daha az ağrılı kas zarı altı yöntemiyle ameliyat etti beni. İyileşme süreci de tabiki çok daha rahat ve çabuk geçti. Yardımcı olabilmek için sana resimlerimi hatta videolarımı gönderebilirim. Şu an sayfasına yazdığımız poisa da bu şekilde ameliyat oldu. Yine sayfaya yazanlardan Altın86'da bu salı ameliyat olacak. Bu arkadaşlar da sana bilgi verirler.

:) Darısı başına canım. Doktorum Barış Bey, genelde meme altını uygun buluyor ameliyat için koltuk altı da yapıyorsa ben denk gelmedim.
Ben sana son cümlen için kesinlikle Barış Çakır derim. En azından yaptığı işi biliyorum ve gönül rahatlığıyla önerebiliyorum. Ama Barış Bey kasın kesilmesinden yana değil o yüzden kas zarı altına koyuyor protezi. Bu ameliyat içinde en iyi kesi yeri meme altı oluyor.

sanırım bugün görüşemeyeceğiz seninle. Ya doktora sormam gereken şeyler var mı...

altıncım yarın herşey bitmiş olacak,sen sakin ol ve herşeyi doktoruna bırak,zaten heyecandan insan doktora soracaklarını unutuyor,istersen bir kağıda not et..zaten sen bu ameliyata psikolojik olarak hazırsın,ameliyat sonrası mutluluğu düşün ve keyfni çıkart..hadi şimdiden geçmişler olsun.. abcjcim de bu forumun en eskilerindendir,inşallah o da yarın ameliyatını olabilecek en sonunda..ikinize de kocaman öpüyorum..

istanbula gelince daha bir rahatladım. Ameliyat psikolojisine girdim sanırım. Yarın bu saatlerde son hazırlıklar yapılıyor olur ameliyat için :)))

ooooooooooooooo kızlar yarın BÜYÜK GÜN :)))
abcj nin de yarın olacağını burdan okudum gerçekten çok sevindim, o da bence aramıza katılmalıydı artık, vakti gelmiş de geçiyordu çok çok sevindim..

bu arada normal şartlarda ben de yarın olacaktım, 3lerdik artık :)) ama şubat tatilinde gezmemden tozmamdan ayrı kalmiyim ve fiyat da artıyor diye öne çekmiştim tarihi bir acele ve Oralet'ten aldığım cesaretle :))) iyi ki de önceden olmuşum diyorum şimdi

yarın ameliyat olacak arkadaşlarım Altın ve Abcj e narkozlu misssss gibi bi güzellik uykusu ve sonrasında ise ömür boyu sefasını sürecekleri güzel görünümlü yeni göğüslerini diliyorum... herşeyin de umduklarından kolay ve rahat geçeceğine olan tam inancımla,şimdiden geçmiş olsun diyorum.

yarın görüşmek üzere :)) herşey güzel olacak :)

sizlerin sayesinde kendimi bomba gibi hissediyorum kızlar :))) yarın her şey süper olacak inşallah. Eve gelince kendimi iyi hissettiğim anda yazarım gelişmeleri. Bir yandan poisa bir yandan oralet kendimi çok iyi hissettirdiler bana :))) zaten abcj de aynı gün olacağı için kendimi yalnız hissetmiyorum. Onu göremesem bile kalbim onunla. Ama inşallah tanışma fırsatını buluruz. Kızlardan tüyoları aldım. Bekle beni barış beeey öğleden sonra geliyorummmm

Ay hadi hayırlı olsun Çabucacık atlat bu süreci canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…