poisa Meme Estetiği Ameliyatı

stres ve meme büyütme... bak nasıl da çiğ duruyorlar yanyana... mutlu ol yahu mutlu... herşery değişecek hayatında. sen bunları düşün artık..

bu arada arkadaşlar ben 5. haftayı bitirmiş biri olarak artık yavaştan damla şeklini alan göğüslere sahibim.. alt taraflara dolmaya başladı göğsüm.. üstler inceldi alttan bombe başladı.. çok şık ve havalı duruyorlar.. yeni resimleri ekliycemm... ve ve ve veeee dün İLK DEFA kendime normal bir sütyen aldım,
M & S 'de hep görüp de imrendiğim yanlarına bile yaklaşamadığım iç çamaşırlarına koşa koşa gittim ve en güzel ve en seksi olanları seçip bir güzel denedim.. ve süngersiz, sadece dantelden oluşan inanılmaz şık siyah bir tane aldım kendime.. içi öyle doldurdum ki acayip güzel oldu.. filmlerde özendiğim güzel göğüslü hatunlardan hiç bir farkım yok artık:)) hehe..
bu arada bi arkadaş sormuştu ve ben o zamnlar sütyen kullanmdğm için bilmiyorum demiştim, dün öğrendim ki ARTIK 75 C takıyorum :)) eskiden 75 A bile dolgulu ile ancak dolardı..

sevgiler :KK66:

stres ve meme büyütme... bak nasıl da çiğ duruyorlar yanyana... mutlu ol yahu mutlu... herşery değişecek hayatında. sen bunları düşün artık..

bu arada arkadaşlar ben 5. haftayı bitirmiş biri olarak artık yavaştan damla şeklini alan göğüslere sahibim.. alt taraflara dolmaya başladı göğsüm.. üstler inceldi alttan bombe başladı.. çok şık ve havalı duruyorlar.. yeni resimleri ekliycemm... ve ve ve veeee dün İLK DEFA kendime normal bir sütyen aldım,
M & S 'de hep görüp de imrendiğim yanlarına bile yaklaşamadığım iç çamaşırlarına koşa koşa gittim ve en güzel ve en seksi olanları seçip bir güzel denedim.. ve süngersiz, sadece dantelden oluşan inanılmaz şık siyah bir tane aldım kendime.. içi öyle doldurdum ki acayip güzel oldu.. filmlerde özendiğim güzel göğüslü hatunlardan hiç bir farkım yok artık:)) hehe..
bu arada bi arkadaş sormuştu ve ben o zamnlar sütyen kullanmdğm için bilmiyorum demiştim, dün öğrendim ki ARTIK 75 C takıyorum :)) eskiden 75 A bile dolgulu ile ancak dolardı..

:)) Harika haberler ve harika poisa :) Süper ilk fırsatta Marks & Spencer'e uğramak lazım.

stres ve meme büyütme... Bak nasıl da çiğ duruyorlar yanyana... Mutlu ol yahu mutlu... Herşery değişecek hayatında. Sen bunları düşün artık..

Bu arada arkadaşlar ben 5. Haftayı bitirmiş biri olarak artık yavaştan damla şeklini alan göğüslere sahibim.. Alt taraflara dolmaya başladı göğsüm.. üstler inceldi alttan bombe başladı.. çok şık ve havalı duruyorlar.. Yeni resimleri ekliycemm... Ve ve ve veeee dün ilk defa kendime normal bir sütyen aldım,
m & s 'de hep görüp de imrendiğim yanlarına bile yaklaşamadığım iç çamaşırlarına koşa koşa gittim ve en güzel ve en seksi olanları seçip bir güzel denedim.. Ve süngersiz, sadece dantelden oluşan inanılmaz şık siyah bir tane aldım kendime.. Içi öyle doldurdum ki acayip güzel oldu.. Filmlerde özendiğim güzel göğüslü hatunlardan hiç bir farkım yok artık:)) hehe..
Bu arada bi arkadaş sormuştu ve ben o zamnlar sütyen kullanmdğm için bilmiyorum demiştim, dün öğrendim ki artık 75 c takıyorum :)) eskiden 75 a bile dolgulu ile ancak dolardı..

Sevgiler :KK66:

yaaa işte bunu okudum moral motivasyon tavan yaptı :)))

yaaa işte bunu okudum moral motivasyon tavan yaptı :)))

Altıncan sana moral & motivasyon resimlerim albümümde :KK66: Şunu söyleyebilirim ki, 6.aydan sonra daha da güzel oluyorlar arkadaş.. 11 aylık şu an ilk günlere kıyasla çok çok fazla fark var. Daha oturmuş şekil olarak ve daha dolgun. :119::119:

altıncan sana moral & motivasyon resimlerim albümümde :KK66: şunu söyleyebilirim ki, 6.aydan sonra daha da güzel oluyorlar arkadaş.. 11 aylık şu an ilk günlere kıyasla çok çok fazla fark var. Daha oturmuş şekil olarak ve daha dolgun. :119::119:

süpersin ya. Ha gayret benim de az kaldı. Bilgisayarıma masa üstü mü yapsam moral olsun diye :))) sürekli görmem lazım bunları :KK53:

süpersin ya. Ha gayret benim de az kaldı. Bilgisayarıma masa üstü mü yapsam moral olsun diye :))) sürekli görmem lazım bunları :KK53:

Pozitif düşün pozitif sonuç al canım :)) Benim sonuçlarım yeterince pozitif :))) Resim ve videolarla hatta canlı halleriyle her daim ortadaydım. Sözde değil özde mutluluk benimkisi :KK66: Benim 1 sene doldu dolacak ama hala ilk günkü gibi kıpır kıpırım mutluyum. Sen ameliyatından sonra uzun bir dönem böyle olacaksın. Öncesinde de iyi ol tek isteğim bu senin için :)

Pozitif düşün pozitif sonuç al canım :)) Benim sonuçlarım yeterince pozitif :))) Resim ve videolarla hatta canlı halleriyle her daim ortadaydım. Sözde değil özde mutluluk benimkisi :KK66: Benim 1 sene doldu dolacak ama hala ilk günkü gibi kıpır kıpırım mutluyum. Sen ameliyatından sonra uzun bir dönem böyle olacaksın. Öncesinde de iyi ol tek isteğim bu senin için :)

25 şubatta orada olsam pasta keserdik çifte doğum günü :KK64:

25 şubatta orada olsam pasta keserdik çifte doğum günü :KK64:

:))) 24'ünde bir arkadaş burun ameliyatı olacak Barış Bey ile karşılaşır mıyım bilmiyorum. Yoksa ertesi gün yine bir arkadaşın ameliyatı var onu ziyarette gittikten sonra pastamı alıp Barış Beyi ziyarete gidesim var tabi hafta içi benim için zor bir ihtimal ama o kadar güzeller ki bunları her yıl düzenli olarak kutlamasam olmaz :))) Tabi yapımda emeği geçen doktorumla birlikte :)

ikinizinde Allah iyiliğini versin kızlar.. çok tatlısınız... şarjım yok çok yazamıycam, sadece şunu söyliyim, Altıncım herşey inan çok hızlı ve güzel geçecek, sonuçlarsa tartışılmaz :)) bilen bilir.. ve ben resimleri çok merak ettim hemen Oralet e dönüp bakmam lazıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))

ikinizinde Allah iyiliğini versin kızlar.. çok tatlısınız... şarjım yok çok yazamıycam, sadece şunu söyliyim, Altıncım herşey inan çok hızlı ve güzel geçecek, sonuçlarsa tartışılmaz :)) bilen bilir.. ve ben resimleri çok merak ettim hemen Oralet e dönüp bakmam lazıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))

bu arada dün adet oldum. barış bey sıkıntı olmaz demişti. adetimin 4. günü ameliyat olacağım. bitmez o zamana. sanırım bu forumda adetliyken ameliyat olan ilk kişi ben olacağım :KK43:((

poısacım resımlerıne baktım ınanılmaz dogal ,cok guzel tam benım ıstedıgım gıbı
oreletın resımlerınıde gordum cok ıddalı super ama bende onları tasıyacak cesaret yok
ama muhtesem gorunuyorlar ıkınızınkı:nazar:de gule gule kullanın

Aslında ben oraletinkileri daha çok beğeniyorum ne de olsa artık 1. yılını doldurmak üzere, vücut iyice kabullenmiş baksana ortası birleşiyor, benimkiler ellerimle birliştirmeye çalıştığımda bile baya zor birleşiyor, ne de olsa daha 5. haftayı yeni bitirdim :/ normal yani ama onunkiler şu an çok doğal,üztüne üstlük bi de kendinden seksi dekoltesi var hatunun kendim bizzat gördüm gözümle onayladım, tecrübeyle sabit yani :)))
o sebeple bence sen de kendinde o cesareti hemen bul,hatta o cesaret oralarda bi yerlerdedir sen bi köşeye sıkıştırmışsındır onu bul çıkar sen de katıl aramıza :))

Kızlar ben istanbula geldim. Birçok özel msj aldım aldım ama burada internet çok yavaş. Hepsine cvp yazamıyorum :KK43:(( poisacığım msj ını aldım. Her şeyi düşündüm merak etme canım :)) fazla oturmayacağım internet başında. Dinlenmem lazım canlarım. Yarın dr ile görüşünce gelişmeleri yazarım.

Kızlar ben istanbula geldim. Birçok özel msj aldım aldım ama burada internet çok yavaş. Hepsine cvp yazamıyorum :KK43:(( poisacığım msj ını aldım. Her şeyi düşündüm merak etme canım :)) fazla oturmayacağım internet başında. Dinlenmem lazım canlarım. Yarın dr ile görüşünce gelişmeleri yazarım.

hoşgeldın altıncım daha once gelmışmıydın bılmıyorum ama amelıyattan once tadını cıkar ıstanbulun
nasıl heycan varmı azkaldı aman kendıne dıkkat et üsütüp hasta olma buralarda
gelışmelerı beklıyoruz

Aslında ben oraletinkileri daha çok beğeniyorum ne de olsa artık 1. yılını doldurmak üzere, vücut iyice kabullenmiş baksana ortası birleşiyor, benimkiler ellerimle birliştirmeye çalıştığımda bile baya zor birleşiyor, ne de olsa daha 5. haftayı yeni bitirdim :/ normal yani ama onunkiler şu an çok doğal,üztüne üstlük bi de kendinden seksi dekoltesi var hatunun kendim bizzat gördüm gözümle onayladım, tecrübeyle sabit yani :)))
o sebeple bence sen de kendinde o cesareti hemen bul,hatta o cesaret oralarda bi yerlerdedir sen bi köşeye sıkıştırmışsındır onu bul çıkar sen de katıl aramıza :))

enkısa zamanda aranızda olucam
senınkılerde cok seksı gozukuyor bence cesaret meselesıne gelınce cesaretım olsada okadar meme
dokum yok zaten ımkansız yanı benım ıcın :KK59:

poısacım resımlerıne baktım ınanılmaz dogal ,cok guzel tam benım ıstedıgım gıbı
oreletın resımlerınıde gordum cok ıddalı super ama bende onları tasıyacak cesaret yok
ama muhtesem gorunuyorlar ıkınızınkı:nazar:de gule gule kullanın

Canım topla cesaretini yahu :) Hayatının kalan dönemine bir de böyle devam et.
Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. Darısı başına diyorum :)

Ben 6.ayımdayken artık son hali budur diyordum. Çünkü ameliyat sonrası iyileşme dönemim çok hızlıydı muhtemelen oturma süreci de bu kadar hızlı olmuştur ve bitmiştir diyordum. Çok fark ediyormuş hakkikaten günden güne çok daha güzel oluyormuş. Şu an senin 5.haftan şunu söyleyebilirim ki, daha hiçbir şey görmedin! Bende yaşayarak görmüş geçirmiş oldum :KK70:
Oturdukça göğüs arasındaki mesafede değişiyor. Benim eskiden çok açık değildi ama resimlerle karşılaştırınca daha iyi duruyor. Bir de hiç birleşsinler diye gayret göstermiyorum elimle hafifçe alttan oynattığımda yukarı doğru iki göğüs arası sıfır oluyor :KK70:
Şubat sonu kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek iyi bakmışmıyım :))

Altıncım mesajını aldım fakat mesaj kutun dolduğu için buradan yazacağım sana :)

Öncelikle hoşgeldin. Yarın için haberlerini bekliyorum ve öpüyorum seni.

Selam kizlar,

almanyada yasiyorum. burda gögüs büyütme ameliyatlari cok pahali. istanbulu düsünüyorum ama o kadar cok estetik cerrah var ki kime nasil güvenilir kim daha iyidir hic bir fikrim yok.
yardim kizlarrrr :KK30:

kızlar 9 gunum kaldı hastane ıcın alısılmışın dısında bırseyler lazım oluyormu ?
sırt masajı na baslamayı duşunuyorum nedersınız ıyı olurmu sızce kaslar rahatlayınca amelıyat sonrası daha cok agrım olurmu?

X