Senin yöntemin nasıldı canım bir hatırlatabilir misin? Kas zarı altı değildi bunu hatırlıyorum. O yüzden ağrı durumunu tam olarak bilemeyeceğim. Masajın bir zararı olmaz bence faydasını umarım görürsün dene bakalım eğer iyi gelirse olacak olan kızlara tavsiye edersin :) İyi bir fikir gibi geliyor.
Ameliyat sonrası sırt ağrısı her şekilde yaşacaksın. Ama ameliyat yöntemine göre süresi değişiyor canım. Umarım sen en rahat şekilde atlatanlardan olursun. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))
Stres yapma keyfine bak
canımcım yaaa..ben de de sıfır gögüs dokusu vardı yani dümdüzdüm,ama naci bey bile kimse ameliyat olduğunu anlayamaz diyor,düşün yani ne derecede doğal durduğunu..inanması güç biliyorum,ama ben de şok olmuştum,öyle dümdüz bir bölgeye nasıl protez sığdırıldı ve 1 sene sonra gerçeğinden farksız bir görüntü ortaya çıktı..rahat ol canım ya,herşey güzel olacak inan buna..
bunun yanısıra sırt ağrısı niye çekeceksin ben onu anlayamadım,eğer hareketsiz yatarsan,kalkmazsan korkup o zaman sırt ağrın olur,onun dışında sırt ağrın olmaz canım...sakin sakin,çok güzel olacak inan buna..kendine dert ettiğine değmeyecek..
Ya buraya takılmadan yapamıyorum. Ama internet aşırı derecede yavaş. Otur otur belim ağrıyor masa başında. Eve dönünce uzun uzun yazarım artık. Bursada zaten bilgisayar yok(( oraletçim birkaç msj sildim. çok msj gelmiş dolmuş. Bu arada abcj ile aynı gün ameliyat oluyormuşuz çok sevindim. Muhtemelen benden sonra o girecek ameliyata. Inşşş tanışırız. Moral olur bana. Onun adına çok sevindim. Oraletçim sen de umarım fırsatını bulup gelirsin. Kendimi yalnız hissetmem o zaman :)))
şımdı kac beden sutyen takıyorsun goğüs cevren kactı amelıyattan once
gun yaklastıkca cesaretım artıyor ama cok buyuk ıstemıyorum ama kucuk olur dıye endıselenıyorum
hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum
kızlar doktorla görüştüm bugün. iki tane silikon denetti. biri 280 biri 320. daha görür görmez 280 gibi dedi. ben büyük istediğimi belirtim. sığarsa 320 koyarım dedi. beni küçük olması için ikna etmeye çalıştı. ben büyükte ısrar ettim ama ben üzerimi giyinirken anneme, 280 yeter ona demiş. anem de sonra üzülmesin demiş. mutlu ederiz biz onu demiş doktor da. bence sığsa bile 280 takacak diğeri olmadı diyecek. ama yarın tekrar söyleyeceğim büyük olsun diye. sizce 280 yeter mi yaa((
kızlar doktorla görüştüm bugün. iki tane silikon denetti. biri 280 biri 320. daha görür görmez 280 gibi dedi. ben büyük istediğimi belirtim. sığarsa 320 koyarım dedi. beni küçük olması için ikna etmeye çalıştı. ben büyükte ısrar ettim ama ben üzerimi giyinirken anneme, 280 yeter ona demiş. anem de sonra üzülmesin demiş. mutlu ederiz biz onu demiş doktor da. bence sığsa bile 280 takacak diğeri olmadı diyecek. ama yarın tekrar söyleyeceğim büyük olsun diye. sizce 280 yeter mi yaa((
ya canım boyunu, kilonu, omuz genişliğini, meme dokun olup olmadığını bilmiyorum ama 280 de biraz ufak gibi geldi bana. Gerçi protezde büyüklük markadan markaya rakam aynı olsa da değişebiliyormuş. Ama yine de doktorunla bu konuda tam bir mutabakara var derim. Sonuçta her zaman ameliyat olma lüksümüz yok değil mi?
poisa
resimlerine bayıldım bayıldımm.. nazar değmesin. ya biraz daha ödemim geçsin ben de foto koyucam. Gerç buıgün bir arkadaşım hiç de şiş gibi değiller dedi. Ama zaten cubur için o ameliyat olmadan önce bi foto koyucam.
valla sana tekrardan
Kızlar benim için dua edin. Aylar süren beklemeler sonunda yarın ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolunda gider :92:
Kızlar benim için dua edin. Aylar süren beklemeler sonunda yarın ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolunda gider :92:
poisa
resimlerine bayıldım bayıldımm.. nazar değmesin. ya biraz daha ödemim geçsin ben de foto koyucam. Gerç buıgün bir arkadaşım hiç de şiş gibi değiller dedi. Ama zaten cubur için o ameliyat olmadan önce bi foto koyucam.
valla sana tekrardan
kas altı puturlu damla protez nagor yada arıon kullanacagını soyledı doktor
herseyı bosverdım amelıyatmış sonrasında agrıymış 3 ayda ıyılesıyormuş umrumda degıl tek korkum
gogus kafesım dar dıye kucuk protez kullanılırsa ? yılların özlemı olur hayal kırıklıgı
yarın buyuk gun sımdıden cok gecmış olsun cok sanslısın sana moral verecek arkadasların olucak zıyaretıne gelıcek. abcj ıle aynı gun olması super ıknızınde cok basarılı rahat bır amelıyatgecırmenız dılegıyle cabuk ıyılesın sızı beklıyen guzelhaberlerınızı duymak ısteyen arkadaslarınızda var burada
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar resimleri ekledim:) genelde yan çekimleri koyuyorum sağı solu belli olsun diye.. bakın bakalım 5 haftalık ile 2 haftalık arasındaki fark iyi mi kötü mü ://
benim istediğim gibi oluyorlar ama kiminize küçülmüş gibi gelebilir.. yorumları bekliyorum..