poisa Meme Estetiği Ameliyatı

kas altı puturlu damla protez nagor yada arıon kullanacagını soyledı doktor
herseyı bosverdım amelıyatmış sonrasında agrıymış 3 ayda ıyılesıyormuş umrumda degıl tek korkum
gogus kafesım dar dıye kucuk protez kullanılırsa ? yılların özlemı olur hayal kırıklıgı

şımdı kac beden sutyen takıyorsun goğüs cevren kactı amelıyattan once
gun yaklastıkca cesaretım artıyor ama cok buyuk ıstemıyorum ama kucuk olur dıye endıselenıyorum
hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum

yarın buyuk gun sımdıden cok gecmış olsun cok sanslısın sana moral verecek arkadasların olucak zıyaretıne gelıcek. abcj ıle aynı gun olması super ıknızınde cok basarılı rahat bır amelıyatgecırmenız dılegıyle cabuk ıyılesın sızı beklıyen guzelhaberlerınızı duymak ısteyen arkadaslarınızda var burada

Son düzenleme:
kızlar doktorla görüştüm bugün. iki tane silikon denetti. biri 280 biri 320. daha görür görmez 280 gibi dedi. ben büyük istediğimi belirtim. sığarsa 320 koyarım dedi. beni küçük olması için ikna etmeye çalıştı. ben büyükte ısrar ettim ama ben üzerimi giyinirken anneme, 280 yeter ona demiş. anem de sonra üzülmesin demiş. mutlu ederiz biz onu demiş doktor da. bence sığsa bile 280 takacak diğeri olmadı diyecek. ama yarın tekrar söyleyeceğim büyük olsun diye. sizce 280 yeter mi yaa ((

canım inan ben senin için hiç iyi bir örnek sayılmayabilirim..ameliyat öncesinde dümdüz olduğum için ameliyat esnasında naci bey koyabileceği en büyük protez koymuş. gögüs altı çevresi benim 70 cm di ve gögüs çevresi dümdüz olduğu için yoktu gögüs çevresi diye bişey yani gögüs dokum sıfıra yakın hatta sıfırdı. ama naci beyi baya uğraştırmış benim ameliyatım,hem gögüs kafesi dar hem de doku yeterli olmadığı için.. bir tarafa 255 cc diğer tarafa 290 cc koymuş.şu an gögüs çevresi 80 veya 81 civarında birşey olması gerek.. insan vücudunun da bir takım sınırları var..naci bey genelde vücudun alabileceği en büyük ve vücutla uyumlu olabilecek en uygun protezi kullanıyor,işte bu noktada senin vücut sınırların çok belirleyici,mesela biz 3 boyutlu da 300 altı bir tasarım yapmamıştık,300 ve 315 cc yapmıştık,ama işte vücudum elvermedi.Bu yüzden sen kaç cc kullanılacağına çok takılma,çünkü senin tüm vücuduna uygun bir büyüklüğü kullanacaktır naci bey.. özele istersen mailini gönder sana resim atayım..

vuvvv altıncım gidip görüp gelmişsin,heyecan filan kalmamıştı... süper ya çok az bir zaman kaldı..geçmişler olsun

Ya canım boyunu, kilonu, omuz genişliğini, meme dokun olup olmadığını bilmiyorum ama 280 de biraz ufak gibi geldi bana. Gerçi protezde büyüklük markadan markaya rakam aynı olsa da değişebiliyormuş. Ama yine de doktorunla bu konuda tam bir mutabakara var derim. Sonuçta her zaman ameliyat olma lüksümüz yok değil mi?

göğüs altım 72cm benim.göğüs çevrem 78cm. Boy 1.67 kilo 47. Bir de aç gidince karnım sırtıma yapışmış vaziyetteydi. çok zayıf görünüyordum. Dapdar bir akletim vardı 280 gayet ideal duruyordu ama ben bu konuda inanılmaz aç gözlüyüm. Inşallah 320 koyar ama hiiiç umudum yok.

poisa
resimlerine bayıldım bayıldımm.. nazar değmesin. ya biraz daha ödemim geçsin ben de foto koyucam. Gerç buıgün bir arkadaşım hiç de şiş gibi değiller dedi. Ama zaten cubur için o ameliyat olmadan önce bi foto koyucam.
valla sana tekrardan

ben hergun kontrol edıyorum resım var mı dıye tesekkur ederım

Kızlar benim için dua edin. Aylar süren beklemeler sonunda yarın ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolunda gider :92:

Kızlar benim için dua edin. Aylar süren beklemeler sonunda yarın ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolunda gider :92:

Hadi herşey çok çok güzel geçsin inşallah.. Protez büyüklüğü konusunda ameliyattan önce drunla çok çok iyi konuş canım..Sonra küçük ya da büyük diye üzülme. Ameliyattan sonra da buraya çabuk dön bizi merak ettirme

ınan bana kım amelıyatolursa o gece bende cok heycanlanıyorum ve dua edıyorum
rabbım duyar sesımızı merak etme. hersey yolunda ve ıtedıgın gıbı olsun

çok sağolun kızlar. Ameliyattan sonra görüşmak üzere öpüyorum sizi :92:

utandım walla.... tşk ederim copyright, Allah vergisi canım naaaaapiimm....:))) demeyi çok isterdim ama Barış Çakır vergisi benimkiler, o da iyi bişey görüyorsun :))) bence sen de fotolarını koy da biz de bi görelim artık senin güzelliklerini,eminim seninkiler de gayet hoştur, hem şimdi şiş bile olsa sonraki resimlerini de ekleyince karşılaştırma imkanı buluruz.. ben buğün dün çektiğim bi resmi koyucam şu yeni aldığımı söylediğim sadece kumaştan oluşan sütyenli resmimi, arada fark var ilk resimlerime göre, artık şiş ve büyük değiller ama ÇOK ÇOK DAHA DOĞALLAR:) ben de zaten doğal görünsün istemiştim.. büyük göğüs çok derdim değildi, doğal, hanım hanım, bakınca insana var dedirtecek kadar olmasını istemiştim, şu anda da aynen öyleler..
V yaka kazak giyiyorum 2 gündür ve high profile olmama rağmen dekoltemden taşan göğüslerim yok evet ama desteksiz sütyen kullanıyorum, gayet içleri dolgun güzel göğüslerim var ..bu da bana yetiyor.. milletin gözüne girecek de ne olacak,hem ben evli barklı bi bayanım, ayıp ayıp ööölee gözüne gözüne sokar gibi ppp
işin şakası bi yana , bu arada Altın ve Abcj için inanılmaz heyecanlıyım..
abcj çoktan ameliyattan çıkmak üzeredir.. Altın için ise son 2 saat :/

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar resimleri ekledim:) genelde yan çekimleri koyuyorum sağı solu belli olsun diye.. bakın bakalım 5 haftalık ile 2 haftalık arasındaki fark iyi mi kötü mü ://
benim istediğim gibi oluyorlar ama kiminize küçülmüş gibi gelebilir.. yorumları bekliyorum..

Senin bedenine sığacak bir protez koyacaktır doktorun rahat ol bence :) Hem protezlerinde gayet iyi. Hayal kırıklığı yaşayacağını hiç sanmıyorum.
Bedeninine bakıldığında orantılı olmayan geniş gösteren bir göğüs istemezsin yaptırdıktan sonra.
Göğüsleri büyük olanlar da küçültme ameliyatına girişiyor yani bedenine sığan iyi bir protezle hayal kırıklığı yaşamadan mutlu mesut olursun. Ben inanıyorum :)

:) Canım seninde az kalmıştı yanılmıyorsam seni de güzelce uğurlayıp güzel haberlerini alacağız :)
Stresli görüyorum seni yapma böyle rahat ol yahu :) Bu ameliyat seni bulutların üzerine taşıyacak rahat ol :)

yaaa poisa ben de bakmak istiyorum resimlerine ama göremiyorum neden???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…