poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Poisa sen yeni ameliyat oldun. Ben yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyorum. Sence yanıma neler alayım, neler lazım olur. Bana biraz akıl verin :)))

Poisa sen yeni ameliyat oldun. Ben yavaş yavaş hazırlıklara başlamak istiyorum. Sence yanıma neler alayım, neler lazım olur. Bana biraz akıl verin :)))

canım geç cvp yazıyorum kusura bakma, aslına bakarsan hazırlıklık çok fazla bişey yok ama yine de yazalım nolur nolmaz..

bi kere herşeyden önce Oralet 'in de bana tavsiye ettiği önden fermuarlı her türlü giysi senin önceliğindir.. atlet giymek biraz sıkıntılı ne de olsa direnler varken kollarını o dereceede havaya kaldıramıyorsun, o sebeple ameliyattan çıktıktan sonra ben örneğin 24 saat boyunca üzerimdeki ameliyat önlüğü ile yatmıştım, çıkarma ihtiyacı hissetmedim hiç, hemşireler de çıkaralım filan demediler, sonrasında ertesi gün çıkardık bi tane geniş yakalı bi tişört vardı yanımda kısa kollu, sana onu giydirelim dediler ve ben kollarımı hiç bedenimden ayırmadım sadece dirseklerimden kırdım o şekilde çekiştire çekiştire tişörtü başımdan kolumdan geçirdiler.. illa da atlet giyicem dersen, onu da sağdan soldan çekiştirip giydirebilirler yani, üstüne de ince bi önü fermuarlı ,düğmeli bişeyler giyebilirsin, zaten hastane odan çok sıcak olur,üşürüm diye dert etme hiç..
sonrasında, direnler çıktıktan sonra daha rahat olacağın için kendi durumuna göre giyinebilirsin, ama yine o tarz şeyler bence en ideali banyo yapacağın güne kadar..
yanına istersen terlik al, orda kağıtımsı terliklerden var ama kendi terliğim olsun diyebilirsin, ki daha da iyi edersin, ameliyattan sonraki gün yürütecekler seni biraz, açılman için o esnada kendi terliğin daha iyi olur bence.. başka ,başka düşünüyorum, extra bişeye çok gereksinim duymazsın..
walla çok az kaldı senin de ya, ha geldi ha gelicek derken walla son 10 güne girdin.. hadi hayırlısı bakalım :)))

tamam canım fermuarlı ve düğmeli şeyler alırım yanıma. Ameliyattan çıkınca mide bulantısı yaşar mıyım istifra eder miyim. öyle bi durum olursa ne yapayım. Yanımda poşet olsun mu ayılırken. Bir de yemek yiyebilir miyim çubuk kraker falan mı alsam yanıma. Gerçi orada vardır ama anneme tembihlerim alır. Ben de düşünüyorum. Bir şey unutmayım diye şimdiden. Haftaya pazar istanbul yolcusuyum

canım şimdiden hayırlı olsun ..inşalllah operasyonda ,operasyon sonrasıda çok iyi geçer ..evine yeni memişlerinle dönüceksinya bundan güzeli varmı :)

canım şimdiden hayırlı olsun ..inşalllah operasyonda ,operasyon sonrasıda çok iyi geçer ..evine yeni memişlerinle dönüceksinya bundan güzeli varmı :)

valla çok doğru söylüyorsun. 25 yıldır büyütemediğim memişlerimi barış bey 2 saate bomba gibi yapacak inşallah :)))

valla çok doğru söylüyorsun. 25 yıldır büyütemediğim memişlerimi barış bey 2 saate bomba gibi yapacak inşallah :)))

canımcım ameliyattan gözlerini açar açmaz gögüslerini benimseyeceksin ve yıllardır seninleymiş gibi hissedeceksin,inan hiç yabancılık çekmeyeceksin..ihtiyacı olan bence bu ameliyatı bir an önce olmalı..insanın psikolojisi tamamı ile düzeliyo... hadi altıncığım senin de az kaldı..hadi bakalım geçmişler olsun

ALTIN86, poisa çok güzel söylemiş. Mutlaka önden fermuarlı veya düğmeli birşey giy. Allahtan beni ameliyattan önce uyardılar. Çünkü ilk an kollarını kullanmanı pek istemiyorlar. Sanırım dikişler taze olduğu için. Ben 3-4 saat sonra birşey yedim. Merak etme hemşireler o kısmı takip eder. Umarım anesteziden benim gibi rahat uyanırsın. Kussan da bişey olmaz orası hastane hemen ilgilenirler. Miden bulanırsa söyle bir iğne yapıyorlar rahatlıyosun..

valla şimdiden benimsedim desem yalan olmaz. Sanki varlarmış gibi davranmaya başladım bile :))))

inşallah canım. Ilginiz için teşekkür ederim :)))

Üzerine giyeceğin kıyafet kol kısmından rahat bir şey olsun yani lastikli sıkı olmasın. Ameliyat sırasında dirsekten kelebek takarlarsa giyerken zorlanabilirsin. Rahat spor bir üst tercih et bir de cepleri olursa senin icin iyi olur. Gezeceğin zaman direnlerini cebine koyar gezersin ben öyle yapmıştım rahat olmuştu :)
Yemek yiyemezsin çünkü ameliyattan yeni çıkmış olacaksın bir iki saat hiçbir sey yemene izin vermeyecekler hatta içmenede. Ama dudaklarını ve azzıcık ağzını ıslatacak kadar içebilirsin. Zaten sana serum takviyesi yapılacağı için çok açlık hissi yaşamayacaksın. Krakerlerini yemekten sonra yiyebilirsin :)) Haftaya bekleriz canım :)

mie bulantısı kişiden kişiye değişen bi durum.. herkes yaşamıyor, ama ben yaşamıştım...
torba al sen yanına , istifra ettikçe annen torbaya doldurur.... hey allahım ya,, deli mi neDD güldürdün yine beni sabah sabah... yahu ne torbası,orda hastanedesin tam donanımlı tam teşekküllü, herşey var orda önceden düşünülmüş.. ben ameliyattan çıktım daha ayılmamıştım, hemşireler anestezi uzmanları başımda, Poisa hanım Poisa hanım sesleniyorlar,uyanayım diye,uyanır gibi oldum, ama bi tuhaf göremiyorum böyle etrafı, meğer gözlere bişey sürülüyormuş, heryer buğulu böyle, neyse uyanın hadi artık:)) gülüyorlar filan, o arada midem bulanıyoooo, demeyi başardım, ve dememle beraber çenemin altına bi kap kocaman yerleştirdiler, ben o arada ööööö..... sonra 30 sn. ye geçti tekrar.... bi 2 dakika daha geçti tekrar toplam 3 kere oldu bu arada zangır zangır titriyorum,üstüme yorganımı koymuşlar ama resmen zangırdıyorum, o arada yatağın içine kapkalın bi boru soktular,sımsıcak bi hava üflüyo ,üşümem geçene kadar yatakta kaldı bu boru, sonra baktılar herşey normale dönüyo, boruyu çektiler, yavaş yavaş ameliyathaneden çıktık ve yukarı odama yolculuk başladı..
ben 5 buçukta odama geldim, 7 buçukta yemek geldi.. yani sen acıksan dahi belli bi saate kadar bekliyorsun, onlar herşeyi ayarlarlar, merak etmene hiç lüzüm yok oke??? :)))

güzel geçecek,güzel.... çok çabuk gerçekleşecek herşey,sana sadece sefasını sürmek kalacak inan

he ayılırken ameliyathanede olacağım yani. Ya söyleyemezsem midem bulanıyor diye
((( nefret ediyorum istifra etmekten. Inşallah ortalığı batırmam (( inşallah bulanmaz. Sen 13.00'da girdin değil mi ameliyata. çok uzun sürmüş ya. Bekleyenler için çok zor. Biz anlamayacağız da.... Valla kafamda bütün soru işaratleri git gide azalıyor. 31 ocakta cc konusunu falan yazarım size. çoooook merak ediyorum :)))

He sahi asıl soracağım şeyi unutuyordum. Oradan giydirecekleri sütyene ayrıyetten para verecek miyiz yoksa her şey dahil mi olacak. Ona göre para olsun yanımda. Bir de ödemeyi maaş kartından çekerler mi. Istanbulda o kadar parayla dolaşmak istemem. Ya bir şey daha soracaktım unuttum. Aklıma gelirse yazarım.

tatlım, herşeyi 6000 lira dahil diğer herşeyi nakit olarak Sevin'in eline sayıyorsun.. sporcu sütyenine de 120 lira vereceksin o da nakit,öyle biliyorum.. biz nakit verdik yani hastane odasına getirmişti, orda verdik parayı.. onun haricinde ben hastanede 1 gün daha kaldığım için artı masraflar olmuştu refakatçi bilmem ne, yemek içmek diye, onları sadece hastaneye ödemiştik onu da kredi kartıyla tek çekim olarak ödedik.. onun haricinde hastaneye filan sen hiç para ödemeyeceksin.. herşey Sevin'e ödenecek.. o söyler zaten,unutmaz öyle şeyleri hiç, merak etme!

sevin hnımı aradım da nakit ödenecek diyor 6120tl. Rapor işini de sordum. özel hastane raporu kabul olmadığı için devlet hastanesinde onaylatmam gerekirmiş. Ama ben rapor almam gereken tarihte (11 şubatta) bursada olacağım. Olmadı sağlık ocağına gidip on günlük rapor alırım. Onu okula fakslarım.

ALTIN86 ,sana bir sorum olacak.Acaba ameliyattan sonra hemen mi taburcu oldun yoksa birgün hastanede kaldın mı?

ALTIN86 ,sana bir sorum olacak.Acaba ameliyattan sonra hemen mi taburcu oldun yoksa birgün hastanede kaldın mı?

Altın henüz ameliyat olmadı kısmetse 1 haftası var ameliyata..
ameliyat olan benim.. ben de bir ilki yaşatarak evet ameliyattan sonra 1 gün daha kaldım ama bu güne kadar Barış ÇAKIR'ın hastalarından hiç kimse + 1 gün daha hastanede kalmamış.. ben de ağrım çok olduğu ve hemen ordan kalkıp 2 saatlik yolu çekmeye takaatim olmadığı için hastanede kaldım. yoksa herkes gayet rahat 24. saatte kalkıp evine gidiyor, elinde direnleriyle birlikte..

anladım cok teşekkür ederim.. bir de diren ne oluyor ?

Altıncım senin sabah ameliyatı mıydı yoksa öğlen mi ?

Mide bulantısı konusuna çok takılma doktorlar kan ve istifra durumlarına alışıktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…