poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Yağmurcum, şu an sana dersten yazıyorum, meslek aşkı mı ağır bastı yoksa KK aşkı mı bilemedim.. :)
şimdi ben senin yerinde olsam hemen arar sömestr tatili için yer var mı onu sorardım barış beyin asistanı Sevin hanıma,çünkü pek çok meslektaşımız hep sömestr tatilini bekliyor.. normal şartlarda ameliyat olduktan sora 3. gün direnlerin alınıyor, ve sonrasında iş daha kolay, 6. gün çok daha iyi oluyorsun yani okula gitsen gidersin, ama ben sömestrdan sonra da bir hafta rapor alırım sorun olmaz diyorsan bu daha da iyi olabilir.. yani kısaca; herşey yolunda giderse ki gider, sana normal hayatına dönemn adına 1 hafta yeterlidir.. tabii ki işe başladığın hafta hareketlerin ağır aksak oluyo ama ders verebilecek kadar da iyi diyebilirim..kimse anlamaz, sadece önlük giyiyorsan biraz kolların sorun çıkartıyor, bi de palto giyerken zorlanıyorsun onun haricinde herşey normal...
bana kalırsa 19 mayıs da bir alternatif, çnkü 19 mayıs perşembe 20 mayıs cuma 2 gün tatil, cumartesi ile brileşirse, ve sen o haftanın başından rapor alır yani 16 mayıs da rapor alırsan, o hafta da işini halledebilir, 23 mayıs paztsi iş başı yapabilirsin...

kendine çok sıkıntı etme, yeter ki iste, ben ki çok ağır atlattım sayılır, ilk 2 gün bana çok zor geldi,herkes atlatır kolaylıkla.. benim mızmızlığım tutmuştu :)))

yağmurcum ben de öğretmenim 1 şubata gün aldım. tatilden sonra 1 hafta rapor alacağım istanbuldan. bayan müdür yardımcımıza söyledim ama ne ameliyatı olduğunu bilmiyor tabi. poisanın söylediğine göre rapora estetik ameliyat olduğu yazılmıyormuş. eğer yazmam gerek derse başka bir yol bulacağım. allahtan benim idareciler çok iyi. ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. o yönünü hiç düşünmüyorum bile. barış beye mi ameliyat olacaksın orayı hatırlamıyorum sanırım barış beye olacaksın ki buraya yazıyorsun. barış beye ameliyat olanlar genelde haftasına işe başlamışlar. bundan güç alarak barış beyi seçtim ilk olarak. benim canım çooooook tatlıdır çünkü. eğer gün alabilirsen şubat tatilinde ol derim.

poisa sen,oralet,sonçiçek ve bizim bu kadar bilgilenmemizi sağlayan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim..öğrenciyken hep atanıp ameliyat olmayı hayal ederdim.atanalı bir ay oldu hemen planımı uygulamaya karar verdim gerçekten bayan olmanın gereklerinden biri olan bir organın yok her kıyafet deneyişimde duş alışımda kendi vücuduma sinir olmaktan, bu konuyla ilgili hipotezler kurmaktan çok bunalmıştım.ama kafamdaki bütün sorulara sizin deneyimleriniz sayesinde cevap bulmaya başladım.İnşallah bizde bu mutluluğu tadarız

Bizi bu forum sayfasında buluşturan tek ortak nokta noksan göğüslerimizdi dilerim kurduğun hayaller gerçek olur ve diğer ortak noktamız bizi mutlu birer "kadın" yapan göğüslerimiz olur.. Darısı sana ve isteyen tüm arkadaşların başına diyorum..

Altın86 benim idareciler hepsi erkek yaa bende rapor alırsam ne yazılacak diye düşünüyorum. çok dikkat çekermi acaba. kaç cc kullanılacak ona daha karar veremedik. dual plan olacak o belli sadece cuma kontrole gitcem . bende barış beye ameliyat olmak isterdim ama istanbula gitme şansım yok.bulunduğum şehirde olcam mecburen...

oralet zaten kaç gündür okuldan geliyorum senin ve diğer arkadaşların yazdıklarını okuyorum.çocukların yazılılarını geciktirdim sizin yazıları okumaktan gerçekten yazdıklarınızda kendimi buluyorum bu konuda kimse bizi anlamıyo yaa olmayan anlıyo sadece.annem bile ikna olmuyordu ama sütyensiz görünce olayın vehametini anladı çok destekliyo beni sağolsun.sütyenin benim için protez vazifesi görüyo sadece İnşallah şu sıkıntıdan bir an önce kurtuluruzz bizde sizler gibi

Bu konuda ruh halimizi sanıyorum en güzel annelerimiz anlıyor. Bu ameliyat manken ya da ünlülere özgü değil artık lükste değil ihtiyaç. Kadın olmanın bunu hissedebilmenin en önemli ihtiyaçlarından biri. Bu yüzden her kelimende ne demek istediğini çok çok iyi anlıyorum.
Hayırlısı ve en güzeli olsun hakkında canım :)

benim doktorum mentor markayı önerdi ben hep bunu kullanıyorum dedi. Ama ben evleneceğim insana ameliyat olacağımı söylemicem şimdilik gayet doğal ve yumuşak olmasını istiyorum.sizin yorumlarınızdan anladığım kadarıyla bu marka pek yumuşak olmuyo heralde nagoru danışıcam doktoruma kullanabilirm derse bunu kullanmasını isticem.Bence bu ameliat öncesi psikolojik olarakta bi rehber lazım bu konuda oralet senden daha iyi birini bulamazdık heralde çok sabırlısın Maşallahhh

:) Doktorunda karar kıldıysan kullandığı diğer protezleri sorabilirsin bilgi alabilirsin. Sertlik konsunda alternatif iyi bir marka önerebilir belki. Bu marka için bir doktor şu şekilde yorum yapıp kullandığı markanın yine mentor olduğunu yazmıştır. Yani bu konuda avantaj ve dezavantaj olarak ne varsa paylaşmak gerektiğine inanıyorum.

"...kıvamının daha koyu olması ve biraz daha sert olmasından dolayı, göğüs dışarıdan elle yoklandığında, içerideki meme protezinin varlığı hissedilebilir. Diğer tip protezlere göre daha sert bir kıvamı vardır."

Şunu unutma bu süreçte en büyük psikolojik danışmanın esasında doktorun olacaktır. :)

Kolaylıklar dilerim.. :)

canım,dual plan seçmiş doktorun.benim de dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım.hayatımda yaptığım en doğru şey diye düşünüyorum.dual plan'ın damla şeklinde durduğunu sana belirtmek isterim.alt lob üst lob'a göre daha dolgun oluyor.Aslında doktorlarımız bize en uygun tekniği uyguluyor.yani kas altı,kas zarı altı,kas üstü,dual plan,hepsi hastanın anatomisine göre belirleniyor.şuan en A sınıfı cerrahların uyguladığı yöntem Dual Plan olarak biliniyor.aynı zamanda kas zarı altı tekniği de avantajları yönünden iyi.Dilerim ki sorunsuz bir ameliyat geçirirsin bitanem.

Mentor konusunda da çelişkilerin olmasın.benim de doktorum mentor kullandı.yanlış anlatılıyor.boşu boşuna kendini korkutma.göğüslerim yumuşacık.bugün 33.cü günüm.anneme de dokunduruyorum,o 2 doğum yapmış bi kadının göğüs yumuşaklığına sahipken,ikimizin memesi arasında yine de kıvam olarak çokkk bi fark yok.sadece onunki daha cırcıvık ve annem de diyor "genç kızken senin şuanki göğüslerinin kıvamındaydı göğüslerim" diye.ve daha 1.ci ayımdayım.daha da yumuşayacaklar.Marka konusuna takılma bence.doktoruna güveniyosan gerisi teferruat.

Son düzenleme:

onu doktora bi sorsaydın. eğer estetik yazılıyorsa ben başka doktordan başka bi sebep ile rapor alacağım. ama estetik ameliyat yazmasa bile doktorun estetik cerrah olacağı için şüphe yaşayabilirler estetik olduğuna dair. amaaaan kime ne ben aldığım rapora bakarım. ne düşünürlerse düşünsünler. gelip soracak halleri yok ya. göğüs büyütme yazmasın yeter. o tam bir rezillik olur :)))

sonçiçek ben senin yazını okuduktan sonra doktora demiştim dual plan ı kullanıyormusunz diye oda ben zaten hep o yöntemi uyguluyorum dedi :) İnşallah sorunsuz geçer yıllardır hayalini kuruyorum bu ameliyatın. sizin yazılarınızdan da çok faydalanıyorum.
Doktorla konuşcam rapora başka bi hastalık yazabiliyor musunuz diye yoksa başka bi doktordan almaya çalışırım.O kadar boş zamanım vardı para yoktu atandık elimize para geçmeye başladı zamanım yok şimdide offf

Yağmur'cum; seni hakikaten de bayan olup da göğsü olmayandan başka hiç kimse anlayamaz doğru söylüyorsun.. aynı kendinden tiksinme durumlarını vakti zamanında, yanımda gayet dolu göğüslü kızları kadınları arkadaşları gördükçe ben de yaşıyordum, hele hele evlenip de eşin de yanındayken, diyelim tatildesin, ya da beraber tv izliyorsun, onun da gördüğünü bildiğin aynı anda baktığınız o dolu dolu göğüslü hatunlar yok muuuuuuu.... aman allahım tam bi rezillik,tam bi felaket, tam bi işkence hem de çin işkencesi, ooo hatuna bak desen ayrı bi dert kızı kötüliyim desen apayrı bi dert en iyisi susup kafayı başka yöne çevirmekti.. ki hemen bi anekdot geçeyim, eşimin benim yanımda; survivor ı izlerken Merve için, oha kızdaki göğüslere bak, kafam kadar, diye bi laf etmişliği de var!!!!!!!!!!!! >I
yani o insanın içi boş sütyeninden nefret etme durumları hepimizde mevcut-tu.. ama artık aynı Oralet'in de dediği gibi bunların hepsi geride kaldı ve biz artık kadını kadın yapan,kadın vücudunu erkek vucudundan dışardan bakılınca bariz bi şekilde ayıran organdan fazlasıyla sahibiz, hem de en güzelinden :))
umarım senin de en kısa zamanında böylesi güzel göğüslerin olur,sağlıkla kullanacağın.. Allah isteyen herkese versin inşallah,yoksa çok küçük göğüslü bir bayan olmak gerçekten psikolojikman zor iş arkadaş çok zorrrr!!!

ne mutlu sana,paran cebinde kalacak o halde.. de niye meme estetiği bölümündesin o zaman, onu anlamadım:sss
meraktan sanırım ,başka ne olacak ki :/

evet ya ben de eşim ola ki surviveri açar diye ödüm kopuyordu :))) neden şu erkekler büyük göğüs görünce oha diyor anlamıyorum. karısını sevgilisini kıracağı aklına gelmiyor mu. ben de kaç kere aynı duyguyu yaşadım ama yakında millet bana oha diyecek :)))) eşim düşünsün gerisini.

poisa aynen duygularıma tercüman olmuşsun hele yurttayken duşa falan gidince millet sarınıyordu havlusunu salına salına gidiyordu ben ezik ezik duşta giyiniyordum sütyensiz gezme gibi bi lüksüm olmadı 25 yaşıma kadar. ya ben bide bu yaz evlenmeyi düşünüyorum ben bile kendi vücuduma gülüyorum sevmiyorum karşı taraf ne düşünürü Allah bilir şimdilk desteklilerle kandırmaya devam ama düğün öncesi yaptırmam lazımm tahta gibi göğüsleri görünce şoka girmesinnn garibimmm...cuma günü netleştircem inşallah ameliyat tarihini ve kaç cc konulacağını

oooooooooofff akşam akşam güldürdün beni, Allah iyiliğini versin senin :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

sen baya baya aşka geldin bakıyorum da:) walla benimki öle dekolte filan sevmez,kendi bakar eder beyfendi ama kendi karısına gelince öle dekolteymiş,az bişe çatalı belli olacak gibi olsun asla ve kat'a müsaade etmez. ben ki şurda 27 günlük silikonluyum, önceden o olmayan az bişe göğsümle bile, yazın silikonlu sütyen taktığım günlerde olan dekolteme(!!!!!!!!!!!!!!!!!) karışırdı.. ben sanmıyorum,yazın bile milletin bana ohaaaaa 8) olacağını :)))))))))))))))))))

olsun duygusu yeter, elini atıyorsun filan böyle,ya da ne biliyim banyoya girdiğinde duşa, annneeeeeeeeee bunlar da neee, kocamanlar:))) hi hi durumu yok mu :))))))))))))) anlatılmaz yaşanır, o bile yetiyo insanı mutlu etmeye... çok güzel duygu çokkkkkkkkkkkk... doğuştan göğüslü olanlar bizim kadar kıymetini bilmez, bizim kadar göğüslerini sevemez...:))
bu biraz eşşeğini kaybedip bulma durumu gibi, gerçi bizim hiç eşeğimiz olmadı, biz direkt olmayan eşeği aldık ama ossun ... ossun

valla milletin karısına oha derken düşünecekti orasını :)))) artık bakar bakar bana oha der :)))) valla oha desin çüş desin, yeter ki bana desin :))))) hep ben onu kıskanırdım artık o beni kıskanacaaaaaaak :))))))) şaka bi yana da az kaldı çok sabırsızım ve çok mutluyum ya. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. geçen eşim tv izlerken kafasını göğsüme dayadı. ne güzel yumuşacık dedi :)))) şaka mı ciddi mi alay mı anlayamadım :)))) şimdi değilse bile yakında olacak merak etme dedim içimden...

yaa gerçekten göğsü olanlar bizihiç mi hiççç anlayamazlar bizim hiç eşşeğimiz olmadı esprisi süperdiiii poisa hocammmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…