Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
poisa aynen duygularıma tercüman olmuşsun hele yurttayken duşa falan gidince millet sarınıyordu havlusunu salına salına gidiyordu ben ezik ezik duşta giyiniyordum sütyensiz gezme gibi bi lüksüm olmadı 25 yaşıma kadar. ya ben bide bu yaz evlenmeyi düşünüyorum ben bile kendi vücuduma gülüyorum sevmiyorum karşı taraf ne düşünürü Allah bilir şimdilk desteklilerle kandırmaya devam ama düğün öncesi yaptırmam lazımm tahta gibi göğüsleri görünce şoka girmesinnn garibimmm...cuma günü netleştircem inşallah ameliyat tarihini ve kaç cc konulacağını
poisa,oralet ya sizi okudum yine aklıma silikon düştü. kesinlikle damdan düşenin halinden damdan düşen anlar .nişanlımı ayarladım ilk başlarda ikna edememiştim ama yaşasın kadın olmak (az memeyle) bile :) şimdi yazı bekliyorum temmuzda düğün ve ben düğünümden çok operasyondan sonraki görünütümü hayal edip mutlu oluyorum ..dr da barış beyi düşünüyorum sizin tecrübeleriniz gün be gün yaşadıklarınız kontrelleriniz beni daha bi heveslendirdi .sanki çok yakın kız arkadaşlarımın yaşadıklarına tanık oluyormuşum gibi tekrar teşekkürler.
poisa,oralet ya sizi okudum yine aklıma silikon düştü. kesinlikle damdan düşenin halinden damdan düşen anlar .nişanlımı ayarladım ilk başlarda ikna edememiştim ama yaşasın kadın olmak (az memeyle) bile :) şimdi yazı bekliyorum temmuzda düğün ve ben düğünümden çok operasyondan sonraki görünütümü hayal edip mutlu oluyorum ..dr da barış beyi düşünüyorum sizin tecrübeleriniz gün be gün yaşadıklarınız kontrelleriniz beni daha bi heveslendirdi .sanki çok yakın kız arkadaşlarımın yaşadıklarına tanık oluyormuşum gibi tekrar teşekkürler.
öğretmen arkadaşlara soruyorum. özel hastanenin vereceği rapor geçerli olacak mı acaba?
özel hastanenin verdiği rapor da rapordur, resmi evraktır, herhalukarda kabul görür.çünkü ben hep özele gidiyorum, raporlarım hep özelden çıkıyor,bi sorun yaamadım kaç yıldır. amma velakin, işte şehir dışı olduğu için sıkıntı yaratır mı ben hep senin için onu düşünüyorum. sömestrda alırsan sorun yok ne de olsa,tatillerde şehir dışına çıkılıyor fakat ayın 14ü pazartesiden sonra, ayrı bir rapor alırsan ,işte o noktada işler değişebilir. idarecinle bi konuş diycem ama rapor kaymakamlığa onaylatılıyor, ee bu öğretmen iznimiz olmadan şehir dışına çıkmış,bizim haberimiz yok, hastalığı neydi ki, aile hekiminden onaylı mı ,dediklerinde anda... !!! o yüzden bence sen,ya diyarbakırdan bi rapor ayarla ayın 14ünden sonraki hafta için, ya da amirine söyle,14ünden sonrası için sana mazaret izni versin, onu kullan, nasıl olsa biliyor demiştin ameliyat olacağını..
ben sordum da 11 şubatta okullar açılmadan raporu faksla bize onu izne çevirelim dedi. çok sıkışırsam eşim buradan alır rapor bana. zaten tatil için dilekçe yazıp çıkarım okuldan. şehir dışına çıkmak istiyorum diye. en kötü bursadan sağlık ocağından rapor alsam olmuyor mu 10 günlük. onu fakslasam okula. bursada tanıdık doktor var.
poisacım bu arada sana da çok geçmiş olsun tatlım. güle güle kullan yeni cicişlerini. sağlıcakla kal
Tşk ederim matmazell,umarım senin de 2 ameliyatın birden süper geçer.. resimlerini görürüz inşallah mutlu mesut..
hoşça kal
madem ki şehir dışına çıkacağın dilekçe ile belli, adreste de bursa yazacaksa, o halde en mantıklısı 11 i cuma günü bursadan bi rapor alıp atıyorum 7 günlük filan teee öbür cumayı da kapsayacak şekilde, o raporu fakslaman..
iyi aklına geldi heee.. walla en makul yolu buldun sonunda.. hadi sevindim bari ..ohhhhhhh
Altıncım merhaba anlaşılan senin de heyecan dorukda :) ben de göğüs yaptırmaya karar verdim ya düşündüğüm doktora bi arkadaşım oldu çok güzel olmuş çok beğeniyor. bana da cesaret geldi valla. zaten burnumu kesin yaptıracaktım hazır narkozu yemişken göğülerimi de büyüteyim diye düşündüm. bakalım inşallah pişman olmam.
canım ben de öğretmen olduğum için rapor konusunda sana bilgi vermek istedim. poisanın yazdıkları çok doğru. ben de ekleme yapmak istiyorum eğer sen sömestrden sonra rapor almak istiyorsan resmi tatil bitmeden yani en son 11şubat cuma gününe kadar rapor almalısın. sömestrin son günü 11 şubat göründüğü için hafta sonu yarıyıl tatilinden sayılmıyor yani 12'sinde sen resmi olarak görev yaptığın ilde bulunmak zorundasın. bu durumda 12 şubat cumartesiye bile kalırsan ancak görev yerine gidip ordan rapor almak zorundasın. aklında bulunsun da sonradan eziyet çekme canım. şimdiden çok geçmiş olsun. inşallah sağ salim güzel güzel cicişlerine kavuşursun bitanem
hastaneden mi alayım. sağlık ocağı yeterli mi acaba???
sağlık ocağı da verir rapor neden olmasın ama bence varsa tanıdığın filan hastane daha iyi olmaz mı? ne biliyim sağlık ocağı 5 günlük bi rapor için biraz tırışka geldi bana hem de 15gün tatilin akabine yani, çok belli gibi.. bence hastane olsun sağlam olsun
canım sağlık ocağından alsan da hiç bir sorun olmaz. sonuçta ordakiler de doktor. ben sürekli sağlık ocağından alıyorum raporlarımı 5 gün 10 gün... sen yeter ki rapor verecek doktor bul gerisini düşünme bir sorun olmaz.
hayır yanlış anlaşıldı sanırım, tabii ki sağlık ocağı raporu da oluyor da hani 15 gün tatilin üstüne alınan bir raporun biraz tatili belli bir şeyden ötürü uzatmak için olduğu belli diye demiştim ben.. çok vahim bişeymiş de inandırıcılığı artsın diye düşünmüştüm hastaneyi, olaya vahamet katmak adına :/ ne biliyim, bi fikirdi..
bizi okudun aklına yine silikon düştü... hımmm, bu cümleyi eşime iletmem lazım.. üfff yine mi KK, bana bu kadar vakit ayırmıyorsun ya, diye üflenip püflenen kocama burdan slm olsun
ne güzel insanlara motivasyon sağlıyorum, okuldan başka yerlerde de işe yarıyorum demek ki fena mı yani... kıskanıyor bence beni, ondan böyle yapıyor..pp
nyse, konumuza dönelim.. Esracım, silikon insanın aklına bi düştü mü,bi daha asla çıkmaz,en fazla kış uykusuna yatar ama o hep ordadır artık, sen de bunu bilerek yaşarsın, o sebeple bence artık aklında duracağına göğsünde dursun şekerim :)
inan bana göğüslü bi hatun olduğunda en başta kendin sonra da eşin mutlu olacaksınız:)
hiç bir erkek bence tahta gibi göğsü olan bir kadını inanılmaz çekici bulmaz (fetişi olanlar hariç diyim de aman bir erkek gelir bişe yazar ,dert almayalım :))) burdan hareketle, bence doğru yoldasın...
insanın kendi bedenini sevmesi,kendini beğenmesi güzel bir olgu.. ne de olsa hareketlerine yanısıyor,doğana yansıyor,seni bir başka kılıyor fiziken..
yoluna aynen dewam,resimlerini görmek için de sabırsızlanıyorum daha şimdiden :)