• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

poisa Meme Estetiği Ameliyatı

altıncım senin sabah ameliyatı mıydı yoksa öğlen mi ?

Mide bulantısı konusuna çok takılma doktorlar kan ve istifra durumlarına alışıktır :)

canım benim ameliyatım öğlen. Serum takıyorlar değil mi. Nereden takıyorlar acaba. Ben elimin üzerine taktırmam :(((

Son düzenleme:
koluna öğlen ameliyata girmeden önce daha doğrusu şöyle 11 gibi, damar yolu açıyorlar, o kolunda kalıyor amelyta girene kadar, ordan verirler serumu ve ameliyathanedeyken de narkozu..

koluna öğlen ameliyata girmeden önce daha doğrusu şöyle 11 gibi, damar yolu açıyorlar, o kolunda kalıyor amelyta girene kadar, ordan verirler serumu ve ameliyathanedeyken de narkozu..

ooo epey kalıyor o zaman o. O tür şeyleri içim kaldırmıyor. Bayılabiliyorum. Inşallah olmaz öyle bir şey. Kan falan alırken :(((( ameliyattan sonra da ağrı kesici veriyorlardır herhalde aynı yerden. Ne kadar süre kalacak ki. Bak elim kolum tutmaz oldu bahsederkan bile :(((

Son düzenleme:

ooo epey kalıyor o zaman o. O tür şeyleri içim kaldırmıyor. Bayılabiliyorum. Inşallah olmaz öyle bir şey. Kan falan alırken :(((( ameliyattan sonra da ağrı kesici veriyorlardır herhalde aynı yerden. Ne kadar süre kalacak ki. Bak elim kolum tutmaz oldu bahsederkan bile :(((

a sen böyle yaparsan ben sana doğruları nasıl yazayım.. yok ööle bayılma filan.. :(( şimdi nasıl söyliyim ben sana hastaneden çıkana kadar kolunda kalacağını..
altı üstü 24 saat kalacak..ameliyattan sonra onu hissetmiyceksin bile,çnkü aklın gözün başka yere odaklanacak :)) o yüzden o 2. planda kalır, boşver onu yani, düşünme şimdiden.. okey :))

a sen böyle yaparsan ben sana doğruları nasıl yazayım.. Yok ööle bayılma filan.. :(( şimdi nasıl söyliyim ben sana hastaneden çıkana kadar kolunda kalacağını..
Altı üstü 24 saat kalacak..ameliyattan sonra onu hissetmiyceksin bile,çnkü aklın gözün başka yere odaklanacak :)) o yüzden o 2. Planda kalır, boşver onu yani, düşünme şimdiden.. Okey :))

ya işte şımarıklık oluyor benimki de aslında :))) senin izler ne alemde bu arada. Kendi derdime düştüm senin durumunu unuttum. şekilleri düzeldi mi epey.

ya işte şımarıklık oluyor benimki de aslında :))) senin izler ne alemde bu arada. Kendi derdime düştüm senin durumunu unuttum. şekilleri düzeldi mi epey.

bomba gibiler ablası... birileri peşimden ayrılmıyor ;)))
şeklen artık gayet güzelleşmeye başladılar.. izlerim bariz bir şekilde duruyorlar pek tabii, her akşa silikon yara kremimi sürüyorum ama hemen geçmez elbette-ki ben zaten öyle bir uğraş içinde de değilim- kim görecek bnm mememin altını bu saatten sonra Allah aşkına :DD
o sebeple, 1.ayım dolmuş olarak şu an çok hoşlar, yumuşaklıkları da öle.. ilk haftalar suyun altında yumuşarlardı, o halleri artık hergün her saat o vaziyette :)) çok güzeller yani..ve en güzeli 1 haftadır yüzüstü de yatıyorum hiç bana mısın demiyorlar, hissetmiyorum yani.. sanki yıllardır benimlermiş gibi.. ayrıca daha hiç normal sütyen kullanmadım.. Barış Bey artık güzel dantelli sütyenler al,demişti.. ben kıyamıyorum üstlerine bişey örtmeye.. iyiyiz yani biz böyle :))

bomba gibiler ablası... birileri peşimden ayrılmıyor ;)))
şeklen artık gayet güzelleşmeye başladılar.. izlerim bariz bir şekilde duruyorlar pek tabii, her akşa silikon yara kremimi sürüyorum ama hemen geçmez elbette-ki ben zaten öyle bir uğraş içinde de değilim- kim görecek bnm mememin altını bu saatten sonra Allah aşkına :DD
o sebeple, 1.ayım dolmuş olarak şu an çok hoşlar, yumuşaklıkları da öle.. ilk haftalar suyun altında yumuşarlardı, o halleri artık hergün her saat o vaziyette :)) çok güzeller yani..ve en güzeli 1 haftadır yüzüstü de yatıyorum hiç bana mısın demiyorlar, hissetmiyorum yani.. sanki yıllardır benimlermiş gibi.. ayrıca daha hiç normal sütyen kullanmadım.. Barış Bey artık güzel dantelli sütyenler al,demişti.. ben kıyamıyorum üstlerine bişey örtmeye.. iyiyiz yani biz böyle :))

ay özendiiiiim :))))) hadi be 1 şubat nerde kaldın yavvvv :92:

Altıncıgım,inşallah agrısız,sızısız istedigin gögüslere sorunsuz bir şekilde kavuşursun canım.Senin mutlulugunu,heyecanını buradan okuyunca bende heyecanlanıyorum inanki.Sen ameliyatını olur iyilesirsin,bu seferde ben yazarım şu gün ameliyat oluyorum kızlarrr,derim,sizde bana güven ve tecrübe mesajları atarsınız inşallah.Allah herkezin gönlüne göre versin.:79:

altıncıgım,inşallah agrısız,sızısız istedigin gögüslere sorunsuz bir şekilde kavuşursun canım.senin mutlulugunu,heyecanını buradan okuyunca bende heyecanlanıyorum inanki.sen ameliyatını olur iyilesirsin,bu seferde ben yazarım şu gün ameliyat oluyorum kızlarrr,derim,sizde bana güven ve tecrübe mesajları atarsınız inşallah.allah herkezin gönlüne göre versin.:79:

teşekkür ederim tatlım. Ben de başkalarının mutluğuyla hep sevindim. şimdi mutlu olma sırası bende inşallah. Ben de size anlatırım tecrübelerimi.

canım benim ameliyatım öğlen. Serum takıyorlar değil mi. Nereden takıyorlar acaba. Ben elimin üzerine taktırmam :(((

Yahu çok detaylara takılma be canım :) Benim iki ameliyatımda da elimin üzerine taktılar çünkü damar bulmak zordu kollarımda. Ama elimde hiç hissetmemiştim bile (göğüs ameliyatımda) hatta eve götürebilirim demiştim :)) İş onlara kalsın yahu. Hasta olma sen. Ben siteden bir arkadaşımın hasta olup ameliyatı iptal ettirdiğini öğrendim aşırı üzüldüm. Sen de dikkat et kendine gerisini çok düşünme.
Ama şaka maka ameliyattan sonra her soruya rahat cevap verecek kıvama geleceksin full donandın :)

Bu arada öğlen ameliyat olacağın için kaç saat aç kalmanı söylerlerse sana ona göre geceden yemek ye sonra üzerine ameliyat öncesi ve sonrası açlığın eklenince tansiyon düşüklüğü yaşayabiliyorsun.
Tansiyonun düşerse kalkıp yürüyemezsin, yürüyemezsen sırt ağrın daha çok yerleşir. Hasta gibi yatmamak için son beslenme saatine dikkat:)

yahu çok detaylara takılma be canım :) benim iki ameliyatımda da elimin üzerine taktılar çünkü damar bulmak zordu kollarımda. Ama elimde hiç hissetmemiştim bile (göğüs ameliyatımda) hatta eve götürebilirim demiştim :)) iş onlara kalsın yahu. Hasta olma sen. Ben siteden bir arkadaşımın hasta olup ameliyatı iptal ettirdiğini öğrendim aşırı üzüldüm. Sen de dikkat et kendine gerisini çok düşünme.
Ama şaka maka ameliyattan sonra her soruya rahat cevap verecek kıvama geleceksin full donandın :)

bu arada öğlen ameliyat olacağın için kaç saat aç kalmanı söylerlerse sana ona göre geceden yemek ye sonra üzerine ameliyat öncesi ve sonrası açlığın eklenince tansiyon düşüklüğü yaşayabiliyorsun.
Tansiyonun düşerse kalkıp yürüyemezsin, yürüyemezsen sırt ağrın daha çok yerleşir. Hasta gibi yatmamak için son beslenme saatine dikkat:)

ya elimin üzerine takmasınlar. O beni çok kötü yapıyor. Hasta değilken hasta olurum. çok takıntılıyım. Benim kollarımda damarlar yeterince net belli. Oradan taksınlar yoksa hastaneden firar edebilirim :))) ameliyattan çok serum takıntı yaratıyor bende :((( ya bende korku başladı galiba. Olsa da kurtulsam ya. Hasta olacağım diye ödüm kopuyor. Tekrar bu sıkıntıları yaşamak istemiyorum :((( ay durun!!! Iyi şeyler düşünmem gerek. Bikiniler, dantelli ve desteksiz sütyenler, straples kıyafetler.... Iyi düşüneyim iyi olsun :)))

ya elimin üzerine takmasınlar. O beni çok kötü yapıyor. Hasta değilken hasta olurum. çok takıntılıyım. Benim kollarımda damarlar yeterince net belli. Oradan taksınlar yoksa hastaneden firar edebilirim :))) ameliyattan çok serum takıntı yaratıyor bende :((( ya bende korku başladı galiba. Olsa da kurtulsam ya. Hasta olacağım diye ödüm kopuyor. Tekrar bu sıkıntıları yaşamak istemiyorum :((( ay durun!!! Iyi şeyler düşünmem gerek. Bikiniler, dantelli ve desteksiz sütyenler, straples kıyafetler.... Iyi düşüneyim iyi olsun :)))

Öncelikli olarak koldan damar bakıyorlar rahat ol sen. Bu süreci stressiz geçirdim diye hatırlamanı isterim. Son cümleyi düşünmeye devam ;)

Kızlar barış beyin taktığı sporcu sütyenini göğüsler yerine oturana kadar kullanacak mıyız. Yoksa birkaç gün onunla durup başka sütyen mi alacağız. Kimisi korse falan diyor. Sporcu sütyeninden farklı mı o.

aaaaa şekercim... ne oluyor bu ne stres...güzellik uykusna yatıyorsun ve uyandığında herşey bitiyor olacak,o gün yapabildiğin kadar naz yapabilirsin,ama unutma sen hasta değilsin,sakın hasta psikolojisine girme çünkü hasta değilsin ki kuzucum..benim damarlarım incedir ve genelde bulmakta zorlanırlar,kolumda denediler önce bulamayınca elime taktılar,ama sadece o an minik bir ısırık gibi bir sızı o kadarcık... ben de iğneden çok korkardım,ama inan o gün öyle bir cesur oluyorsun ki anlatamam sana..canım acıyacak diye korkudan gece hemşireye ağrı kesici yapmasını rica etmiştim..hemşire ağrınız varmı demişti ben de hafif olmasına rağmen var demiştim. yani ameliyat olunca insan vallahi ben kendimden biliyorum kendi kendine iğne yaptıracak kadar psikopatlaşabiliyor,kuzucum inan ameliyat sonrası mutluluktan aykların yere değmeyecek bunu düşün anlık acıları booşşverr.

aaaaa şekercim... ne oluyor bu ne stres...güzellik uykusna yatıyorsun ve uyandığında herşey bitiyor olacak,o gün yapabildiğin kadar naz yapabilirsin,ama unutma sen hasta değilsin,sakın hasta psikolojisine girme çünkü hasta değilsin ki kuzucum..benim damarlarım incedir ve genelde bulmakta zorlanırlar,kolumda denediler önce bulamayınca elime taktılar,ama sadece o an minik bir ısırık gibi bir sızı o kadarcık... ben de iğneden çok korkardım,ama inan o gün öyle bir cesur oluyorsun ki anlatamam sana..canım acıyacak diye korkudan gece hemşireye ağrı kesici yapmasını rica etmiştim..hemşire ağrınız varmı demişti ben de hafif olmasına rağmen var demiştim. yani ameliyat olunca insan vallahi ben kendimden biliyorum kendi kendine iğne yaptıracak kadar psikopatlaşabiliyor,kuzucum inan ameliyat sonrası mutluluktan aykların yere değmeyecek bunu düşün anlık acıları booşşverr.

ah canııııım içimi rahatlattın valla. hasta falan olmadan şu ameliyatı atlatayım başka şey istemiyorum. bikini resimlerine bakarak kendimi telkin ediyorum. haftaya bugün ameliyat oluyorum ve bu sıkıntı bitiyor allahın izni ile. son 6 gün inşallllaaaaaah!!!

Kızlar barış beyin taktığı sporcu sütyenini göğüsler yerine oturana kadar kullanacak mıyız. Yoksa birkaç gün onunla durup başka sütyen mi alacağız. Kimisi korse falan diyor. Sporcu sütyeninden farklı mı o.

Barış Bey tamam diyene kadar kullanıyoruz canım. Ama balenli çamaşırlar izlerin üzerinde baskı kuracağı için genelde bir iki ay sporcu takmakta fayda var. Hem çok rahat ben hala takıyorum üzerimde var :)
Korseyi duymadım hiç. Ekstra durumlar içindir o, şu an biz ekstraında değiliz işin. Doktor ne derse o :)

Bu arada bir aksilik olmadıkça 15.günden sonra serbest deme olasılığı yüksek. Bana 15.gün her şey serbestti. :)

Kalemim miss gibi özetlemiş, eline sağlık. Şu yazının iki satırındaki kadar rahat olsan inan senden mutlusu olmayacak Altıncım :))

:36: Bikini bikini bikini... Iyi şeyler düşünmem lazım. şu saatlerde çok stres oluyorum hergün :((((

Back