- 20 Mayıs 2010
- 925
- 40
kıskanacak durumda olmasa bile öyle bir tavırda olmaması gerek. belki o da zamanında göğüssüzlük acısı çekmiştir,yıllarca ona "aaa göğüslerin ne kadar küçük!" falan denmiştir. kimbilir... belki de bilgiçlik tasladı, sana 36 anca olur diye.
bu arada, ben bu silikon araştırmasını keşfetmeden önce 40 beden bikini almıştım geçtiğimiz yaz.. bu beden bikiniyi çok önceden almış olmam da tesadüf müdür bilinmez... değildir
o kadını bilemem ama bana satış yapmaya çalışan bayan abarttı resmen... ben kimseye, göğüs konusunda acıtıcı laf söymemem. zamanında bana yapanlar oldu ve çok acıttılar canımı. sadece bayanlar değil bir erkek bile küçük olduğunu belirten ifadeler sarfetmişti....
ama ben ne yaptııım: her sene biraz daha büyüttüm sütyen dolgularımı. zaten eski kilomda da değilim. büyüklermiş gibi dolanıyorum. doktorumu da buldum nihayet! şimdi yazı yani ameliyatımı beklemek kaldı. o günden sonra da dolanmak değil salınmak istiyorum.. inş bu ruhsal açlığı çeken tüm bayanlar da kavuşur bu isteklerine...
Amin :)))
Salınmak..
Yakışırrr