poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Aslında bu mutluluğu ne bir eş, ne aile, ne sevgili ne de en kadim dost veremiyor. Tanımı olmayan daha önce tatmadığın bir mutluluk doluyor içine. Ben gece uyurken gülümsemeye başlamıştım sabah uyanışlarım aynı mutluluktaydı en radikal kararları bu dönemde aldım :)

Ben senin kurduğun son cümleyi üç beş sene sonra kurmamak adına almıştım bu kararı.

Ne diyeyim hayırlısı hakkında..

Oralet'e canı gönülden katılıyorum amaaaaa havalar burda çok soğuk gündüz işe giderken -2 lerde akşamüstü ise 2-3 derece ancak oluyor , öle olunca ben hiç o mutluluğu daha yaşayamadım, hep boğazlı kazaklar her tarafım sarımsarım sarmalanmış,şööyle v yaka kazaklarımı giyemiyorum ki arkadaş,hissetsem varlıklarını.. sadece geceleri uyurken sürekli ellerimi üzerlerinde buluyorum sonra gülüyorum kendime,tekrar dalıyorum :))) çok komiğim kendi kendimin sapığı olup çıkcam yakında hadi hayırlısı.. :)
ama bi bahar gelsin bi yaz gelsin alllahhhhhhhhhhhhhhhhhh savulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ) poisa geliyorrrrrr

Aslında bunu sende diğer ameliyat olanlarda avantaja dönüştürebilir. Yaz döneminde ameliyat olsak bir anda gelen büyüklük fazlasıyla dikkat çekici bir durum olurdu çevremiz tarafından. Bu nedenle kışın hep boğazlı kazak giyinmeyin V yaka giyinin ufak ufak giriş yapın. Yazın bir anda ortaya pat diye çıkmasınlar.

Bir de ameliyattan önce en büyük dolgulu çamaşırlarınızı giyinin bir süre de etrafınızdakilerin gözü buna alışsın. Sonra dolgusuz giyineceğiniz için göze batmazsınız.

Bir de hani hep derler ya anne olunca çocuğunun üzerine titrersin daha titiz olursun ben bu duyguyu tatmış kadar oldum çocuklarım gibiler koruyup kollamam gerekiyormuş gibi sakınıyorum :))
Tarif edemedim ama anlarsınız işte :)

tabii görebilirsin, sadece hemen benm arkadaşlık teklifimi kabul et gerisi kolay.... Barış Bey!!! doğru seçim... pişman olmayacaksın, adın gibi emin olabilirsin

çokk tşk ederim poisa , resimler ve sen harika görünüyorsunuz :))
gerçekten çok ama çokk beğendimm.
darısı benim başıma inşallah :))

güzelim bu davranışın sapıklıktan değil bence. Biri gelip senden geri alacak ya da sen uyurken "ya kaçarlarsa" korkusudur bu :))) ben rüyamda gördüm ya kendimi koca memeli. Sabah gülümseyerek uyandım ve o gün ağzım hep açık kaldı. Bütün gün gülümsedim diyebilirim. Inşallah benim de olunca daha çok güleceğim :)))

ya sorma ben de aynı dertten muzdaribim. Sütyenle bile küçük duruyor ki, misafir gelince eşim, sütyenimin içine çorap sokmamı öneriyor :))) milletin gözü alışsın diye. Hatta tatilde çekindiğim bikinili resimleri bile nereye saklayacağımızı şaşırıyoruz artık :)))

Son düzenleme:

:)) Arkadaş şaka gibi metodlarla üstesinden gelmeye çalışıyoruz :)) Çorap bu aşamada gelinen son nokta olsa gerek :)

Hayırlısıyla bitsinde şu süreç sonra saklamayı bırak kapatmak istemeyeceksin :))

Anladım ben onu hiç merak etme...

Bende görmek istiyorum resimleri
Benimde aklımda yok ameliyat olmak ama böyle duydukça canım çekiyor ne yalan söyleyeyim

merhaba bugün ameliyat olalı tam bir ay oldu,ara sıra batma gibi bişi oluyo bu normalmi acaba,bi de ne zaman düzenli hayata geçebilicem(yani cinsel hayatıma) çünkü doktorum belli bi süre sıkmak yok dedi.off çok zor burda da sormak bu arada kas altıntan damla protez konuldu.vereceğiniz cvplar için şimdiden tşkler

Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun ameliyatın.

Ameliyat sonrası bir takım geçici sıkıntılar yaşanabiliyor. Batma sorununu ben yaşamadım ama 2. veya 3.ayında kalmayabilir diye düşünüyorum. Tabi bunu doktoruna sormalısın ciddi bir durum varsa kendisinin bilmesi gerekir ama her ameliyatta olduğu gibi bu ameliyatta da belli bir bekleme oturma süreci var o yüzden daha çok erken ve yaşadıkların normaldir diye düşünüyorum.

Bana 15.gün kontrolümde doktorum artık her şey serbest demişti. Senin sorunla ilgili olarak bana "artık onlara bir erkek dokunabilir" demişti. Yani bana 15.günümde A-Z her şey legal olmuştu :))
Ama benim ameliyat yöntemim (aynı zamanda bu sayfanın sahibi poisanında) kas zarı altı yöntemi olduğu için muhtemelen seninkiyle farklılıklar gösterecektir. Bunu da doktoruna sormalısın belki mevcut durumunu görüp cevap vermesi gerekebilir.
Herkesin durumuna göre doktoru bir cevap veriyor çünkü en doğru cevap doktorun cevabı olur canım belki hala yasaklıdır o bölge yanlış yönlendirmiş oluruz. Çünkü ameliyat yöntemlerimiz ve sonraki süreçte göğüslerin toparlanma süreçleri farklı işliyor.

Son düzenleme:

Oralet'e katılıyorum... şu noktada ne desem yalan olur senin için.. süreçler farklı yöntem farklı işliyor çünkü.. ama ben utanarak şöyle söyliyim, çok fazla sıkmak ellemek olmamak kaydıyla ben 15. günden sonra NORMAL HAYATIMA tamamen döndüm... sanırım herkes anladı :// ve kesinlikle anlaşılmıyor-muşşşşşşşş ölee dedi eşim :sss

çok sevindim..
peki canım okulda hiç anlayan oldu mu...
yani sana poisa sende bişeyler var ama ne çıkaramadım diyewn oluyor mu
yürüyüşün değiişti mi kendine güvenin geldi mi

yok walla öyle güven filan gibi bi değişiklik. ben zaten kendine güveni top vaziyette birisiydim, o yüzden bi değişiklik olmadı.. ben eşim için yaptırdım biraz da; o sebeple yürüyüşüm hep havalıydı hala daha aynı... :) ama sanıyorum yaz mevsimi için, kat be kat farklı bi hava ile dolmuş olduğumdan biraz değşiklik söz konusu olacak PPP yazı beklemekteyim :)

yaşşşşa be poisam. göğüs yok diye ezik ezik dolaşacak halimiz yok ya. bu arada şu normal hayata dönme konusunu merak ediyordum, iyi olmuş yazdığın ben 17. gün eşimin yanına döneceğim. yani iyileşmiş halimle. dönüşüm muhteşem olacak diyorum eşime çok seviniyor :))))

Altıncım, 17 gün bu ameliyat süreci için çok fazla bir süre.. sen neredeyse 15. gün konrtolüne de gitmiş artık ufaktan göğüslerin yumuşamaya başlamış olarak döneceksin eşinin yanına deseneeeeee D walla eşin yaşadı o zaman ben sana söyliyim p
ben ameliyt sürecinde eşin de yanında olacak seni o kaldıracak edecek sanmıştım, bence bööle daha iyi olmuş,o süreci görmeyince daha doğal hissedecektir,zannımca.. ne de olsa bnm eşim her anımda yanımdaydı, ne yaşadıysam benle beraber yaşadı.. o yüzden o da çok kasıldı, sonuçta ilk günler kalkman etmen biraz destekli ve yürüyüşünde ağır oluyor, onların hepsini görmüştü ve üzülmüştü elinde olmadan.. senin bööle problemlerin olmayacak demek ki..

sen tam bi yokmuş, bir VARmış.... olacaksın!! :) ilginçççççç :)))

evet canım aynen olacak. yanımda annem olacak benim. iyileşip döneceğim kısmetse. ve şu adet bir an önce olup ameliyat ertelenmeze...

ÇOK çok teşekkür ederim,bu hafta içi tekrar doktoruma gitmeyi düşünüyorum zaten,evet ameliyatlar arası farklılık oluyor sanırım ki bana masaj filan vermedi.
işte bende korkuyorum eşim dokunmak istiyor "aman yapma bişi olur aman elleme zarar görmesin"derken eşim isyan etmeye başladı.bu kadar para verdik dokunamıyoruz bile diye...neyse yavaş yavaş dokundursam iyi olacak yoksa adam uçup gidicek:)
çok teşekkürler arkadaşlar.umarım bu süreci de atlatırım

poisa meslektaşım lütfen banada ameliyat tarihim ve süreci hakkında yardımcı olurmusun bir türlü karar veremiyorum.15 tatil yeterli mi iyileşme süreci için okula dönüşte sıkıntı oluyormu? yaklaşık bir haftadır sizin yazılarınızı okuyorum ve üye olup sizden yardım almaya karar verdim

cnm doktorum banada vermedi msj gayet güzel olmuşlar diye .. ama benim eşimde istemiyodu gizli yaptırdım silikon ameliyatını bakıyorum şimdi gayet memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…