- 20 Mayıs 2010
- 925
- 40
poisa meslektaşım lütfen banada ameliyat tarihim ve süreci hakkında yardımcı olurmusun bir türlü karar veremiyorum.15 tatil yeterli mi iyileşme süreci için okula dönüşte sıkıntı oluyormu? yaklaşık bir haftadır sizin yazılarınızı okuyorum ve üye olup sizden yardım almaya karar verdim
Yağmurcum, şu an sana dersten yazıyorum, meslek aşkı mı ağır bastı yoksa KK aşkı mı bilemedim.. :)
şimdi ben senin yerinde olsam hemen arar sömestr tatili için yer var mı onu sorardım barış beyin asistanı Sevin hanıma,çünkü pek çok meslektaşımız hep sömestr tatilini bekliyor.. normal şartlarda ameliyat olduktan sora 3. gün direnlerin alınıyor, ve sonrasında iş daha kolay, 6. gün çok daha iyi oluyorsun yani okula gitsen gidersin, ama ben sömestrdan sonra da bir hafta rapor alırım sorun olmaz diyorsan bu daha da iyi olabilir.. yani kısaca; herşey yolunda giderse ki gider, sana normal hayatına dönemn adına 1 hafta yeterlidir.. tabii ki işe başladığın hafta hareketlerin ağır aksak oluyo ama ders verebilecek kadar da iyi diyebilirim..kimse anlamaz, sadece önlük giyiyorsan biraz kolların sorun çıkartıyor, bi de palto giyerken zorlanıyorsun onun haricinde herşey normal...
bana kalırsa 19 mayıs da bir alternatif, çnkü 19 mayıs perşembe 20 mayıs cuma 2 gün tatil, cumartesi ile brileşirse, ve sen o haftanın başından rapor alır yani 16 mayıs da rapor alırsan, o hafta da işini halledebilir, 23 mayıs paztsi iş başı yapabilirsin...
kendine çok sıkıntı etme, yeter ki iste, ben ki çok ağır atlattım sayılır, ilk 2 gün bana çok zor geldi,herkes atlatır kolaylıkla.. benim mızmızlığım tutmuştu :)))