poisa Meme Estetiği Ameliyatı

slm kızlar cuma günü istanbula gittim. Dün geri döndüm, barış çakır'la görüşmem vardı 15. Gün kontrolü ama bnm 18.günümdü tabii, mecburen.. Neyse sonuçlar gayet süperdi..
çok güzel olmuşlar,çok güzel yapmışım,dedi dedi durdu dr.um :))) yanında başka bir plastik cerrah arkadaşı vardı bayan, o da görmek istedi gösterdim ben de napiimmm :)) o da hayran kaldı, dokundu elledi şöyle hafifçe-hiç belli değil, ne kadar doğal dedi, barış çakır'da - bunların içinde silikon yok aslında,doğal bunlar değil mi poisacım:)) - dedi hepimiz gülüştük.. 280 cc ve bu kadar güzel durması beni de çok memnun etti, çünkü hani küçük mü yaptırdım duygusu vardı boyum uzun diye ama vucuduma en iyi giden oran buymuş yeni anlıyorum ve çok memmun ve mutluyum :)

canım şu 15. Gün kontrolü şart mı ya. Ben ameliyattan birkaç gün sonra ayrılacağım istanbuldan. Ona göre uçak bileti falan aldım. Gitmesem olmuyor mu?

Walla Altıncım bldiğim kadarıyla işte o şart.. hem de kesin gözüyle bakıyor.. ama şöyle söyliyim biliyorsun bende şubat 1 de olacaktım ama fiyat artacak diye öne çektim tarihi ve şubat tatilinde tatil yapmak için ayrıca.. ve buyüzden hemen okulun açıldığının salı gününe yani 15 şubata uçak bileti bakmaya başlamıştım olmadı sen de cmt.si gidersin yani 19.u. bilmiyorum ama 20 güne yaklaşacak olmaz çok geç diyebilir ki bana 18 . gün için demişti ama bnm elim mahkumdu başka gün olmadı uçak bileti yoktu öncesinde yani 15. günde..
sen yine de onu barış beyin kendisiyle konuş, sevin hanımdan tam istediin cvbı alamayabilirsin, onun dediği ile Dr un kendisinin fikri değişiyo bu 15 gün işinde! AKlında olsun !!

resimleri ekledim kızlar.. kırmızılı lacivertli olan geçen yıl internetten aldığım bir bikiniydi, bikini geldi aa bi baktım o güzelim bikiniden eser yok yani üstümde berbat duruyo, ha sırtıma geçirmişim ha göğsüme,çok boştu ama bu haliyle çok sevdim :))
Beyaz büstiyerse gelinlik çamaşırımdı, gelinliğin içine giydiğimde yine içi boştu ve hiç hoş değildi keşke evlenmeden yaptırsaymışım şu anki görüntüsü gayet memnun edici :KK66:

Beyaz atleti yeni aldım,Penti. sporcu sütyeni diye geçiyo. artık Dr.umun verdiği sporcu sütyeni yerine evde yatarken bunu kullanıcam..

canım beni de arkadasın olarak ekler misin ?
bir deee nagor hakkında bir şeyler anlatmış mıyıdı barış bey sana.
başka bi soru daha. dokundugunda hissediyor musun ?

çok merak ediyorum fotoğraflarını ama göremedim. ben de barış beyden ve naci beyden randevu aldım iki hafta sonra görüşeceğim şimdiden çok heyecanlıyım :)

canım beni de arkadasın olarak ekler misin ?
bir deee nagor hakkında bir şeyler anlatmış mıyıdı barış bey sana.
başka bi soru daha. dokundugunda hissediyor musun ?

Abcj ,Barış bey nagor ile ilgili olarak özel olarak şöyle ya da böyle diye bir açıklama yapmadı tek söylediği; bu markayı kullanıyorum, en çok güvendiğim ve şekline dokusuna inandığım budur,demişti yazın kontrole gittiğimde.. pütürlü yüzeyi ile kapsül oluşumu ya da kayma gibi sorunları en aza indirgeyen demişti.. dokunduğumda ASLA içinde silikonu hissetmiyorum.. eşim de pek hissetmediğini söyledi.. öle sert bi doku yok,gayet yumuşak. öle cıvıkk bi yumuşaklık değil tabii normal göğüs yumuşaklığında ki benm daha 20. günüm.. biraz daha zaman geçsin daha da iyi olacaktır..gayettt güzel yani gayettttttttttttt :KK66:

Abcj ,Barış bey nagor ile ilgili olarak özel olarak şöyle ya da böyle diye bir açıklama yapmadı tek söylediği; bu markayı kullanıyorum, en çok güvendiğim ve şekline dokusuna inandığım budur,demişti yazın kontrole gittiğimde.. pütürlü yüzeyi ile kapsül oluşumu ya da kayma gibi sorunları en aza indirgeyen demişti.. dokunduğumda ASLA içinde silikonu hissetmiyorum.. eşim de pek hissetmediğini söyledi.. öle sert bi doku yok,gayet yumuşak. öle cıvıkk bi yumuşaklık değil tabii normal göğüs yumuşaklığında ki benm daha 20. günüm.. biraz daha zaman geçsin daha da iyi olacaktır..gayettt güzel yani gayettttttttttttt :KK66:

Abcjciğim, canım Nagor güzel, kaliteli bir protez markası en iyi protezlerde ilk sıralarda. Ben ameliyat öncesinde araştırmıştım pütürlü yüzeyli protezler en iyileri kayma riskini ortadan kaldırıyor ve poisanın da dediği gibi kapsül oluşumunuda en aza indiriyor hatta kas zarı altı kansız bir bölge olduğu için bu riski ortadan kaldırıyor desek yanlış olmaz.
Ve kesinlikle ve kesinlikle bende dokunduğumda silikonu hissetmiyorum. Hatta bununla ilgili doktorumun çektiği videolarda var ki siz bunları zaten gördünüz. Ne kadar kenarlarından arasamda protezi bulamıyorum Nagorun böyle bir özelliği var kenarları ince olduğu için hissetme gibi bir durumunda olmuyor yani bana özel değil proteze özel bir güzellik :)) Mentor gibi sert bir protez değil, rahatsızlık vermiyor tam tersi sefasını sürüyorsun. Kesinlikle 1 numara protez. Tek geçerim tecrübe ve mutlulukla sabittir :)

Son düzenleme:
kızlar ne bu mentor kavgası ? bende mentor var neresi sert neresini hissediyorum.yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen . ameliyat olmayan insanların da aklını bunlarla çelmeyin

kızlar ne bu mentor kavgası ? bende mentor var neresi sert neresini hissediyorum.yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen . ameliyat olmayan insanların da aklını bunlarla çelmeyin

Meme estetiği bölümünde memun olmayan kişierin yazılarını da okumanı tavsiye ederim. Mentor kavgası diye bir şey yok. Yanlış bilgilendirme diye bir şey de yok. Ameliyat olanlar memnunsa aklının çelinecek bir tarafı yoktur. Tam tersi amaç ameliyat olacaklara protezler hakkında fikir vermektir.
Sertlik konusunu sayf sayfa gezmenden ziyade öncelikle doktorunla konuşup bilgi almanı öneririm. ya da goole emrine amade olacaktır bu konuda..

canım bnm o kadar şahane olmuş ki,inanki resimlere imrenerek baktım.maşallah maşallah,darısı başıma inşallah:)damla protezin artısı bu olsa gerek hiç silikon gibi durmuyor,gayet doğal bi görünüm mevcut.siz böyle resimleri paylaştıkça görüyorum ki barış beyin eli neye değse sihirli değnek misali şahaserler yaratıyo.kesin kararlıyım ameliyatımı barış çakıra olucam,buna şuan bidaha karar verdim:)saol fıstık...valla bomba olmuşsun bomba:)güle güle kullan canım:)

Tşk ederim tatlım, o senin bakışının iyiliği güzelliği..
Walla ben bu ameliyatı, en en en başta da söyledim ya Oralet'ten feyz alarak, onun resimlerinin güzelliğine hayran kalarak, onun ameliyatı gayet sorunsuz ve rahat geçirişine imrenerek olmaya karar verdim taaa mayıs ayında.. o yüzden herşeyin sorumlusu O ! :)) ben de başkalarına Barış Çakır için aynı şeyleri söyletebiliyorsam ne mutlu. demek ki adam hakikaten iyi iş çıkartıyor. darısı isteyen herkesin başına olsun..

aşırı bi güvensizliğim yoktu öncesinde de kendimle ilgili ama şu anda kesinlikle çok daha kendimi seksi ve dolgun :) hissediyorum..

Bana Nagor takıldı.. yok gibi walla ben pek beğendim.. ki benim daha bugun 21. gün.. cmt günü 18. gün de Barış beyin yanında bayan bir plastik cerrah daha vardı, o da baktı dokundu filan, wallahi yok gibi, bilmesem anlamam dedi, yanii bi de demek ki 3. ayı filan doldursam nasıl olucak.. şu anda hala yukarıda şekil olarak aşağıya indikçe daha da doğal duracağına eminim..

benide yoldan çıkarttınız:)) yıllardır istediğim hayal ettiğim tek şey diyebilirim..
benim destekçim yok ama yalnızda olsam bu yola baş koydum..arkadaşım bayıldım resimlerine ki daha ne kadar az zaman olmuş süperr..
vee aklıma gelen o harika iç çamaşırı ve bikini modellerinden hiçbir farkın yok:)) güle güle kullan meslektaşım:KK66:

benide yoldan çıkarttınız:)) yıllardır istediğim hayal ettiğim tek şey diyebilirim..
benim destekçim yok ama yalnızda olsam bu yola baş koydum..arkadaşım bayıldım resimlerine ki daha ne kadar az zaman olmuş süperr..
vee aklıma gelen o harika iç çamaşırı ve bikini modellerinden hiçbir farkın yok:)) güle güle kullan meslektaşım:KK66:

beni de KKda oralet yoldan çıkartmıştı ki onun benim yoldan çıktığımdan haberi bile yoktu sonradan nolduysa oldu.. :) ben de seni çıkartayım boşver :pP hadi gel sen de aramıza katıl, o kadar insanın gözünde büyüttüğü kadar yok aslında.. tüm iş çalışmalarına güvendiğin ve yaptığı işleri beğendiğin bir Dr bulmakta... gerisi kolay... bence seninkiler de ameliyattan sonra aynen böööyle olacaklar, hiç kafana takma :)
vee biz senin destekçiniz, şimdi destek olmayanlar da sonradan sana hayranlığından her gün peşinden koşmaya başlar destek de olur,herşey de merak etmeee :pPP

beni de KKda oralet yoldan çıkartmıştı ki onun benim yoldan çıktığımdan haberi bile yoktu sonradan nolduysa oldu.. :) ben de seni çıkartayım boşver :pP hadi gel sen de aramıza katıl, o kadar insanın gözünde büyüttüğü kadar yok aslında.. tüm iş çalışmalarına güvendiğin ve yaptığı işleri beğendiğin bir Dr bulmakta... gerisi kolay... bence seninkiler de ameliyattan sonra aynen böööyle olacaklar, hiç kafana takma :)
vee biz senin destekçiniz, şimdi destek olmayanlar da sonradan sana hayranlığından her gün peşinden koşmaya başlar destek de olur,herşey de merak etmeee :pPP

oralet sana sende bana ilham oldun:))ya aslında benim korkum yok ağrısada değer yıllardır istediğim bir şey sonuçta:) desteğiniz için teşekkürler arkadaşım:)
istemeyen eşimde sonra beğenirse ceza veririm artık ona:KK9:

:)) Hayal kurmak bedava bunları gerçekleştirmekse paha biçilemez :)

Dilerim ameliyat olmak isteyenler /düşünenler günün birinde bu hayallerini gerçeğe dönüştürebilirler.

sevgili poisa ,

bende göğüs ameliyatı düşünenlerdenim , epey araştırmalarım sonucu bende Barış beyde karar kıldım .
fakat maalesef hiç resim göremedim , senden rica etsem resim görebilirmiyim ?

şimdiden çok tşk ederim ..

bu arada söylemeyi unuttum çok geçmiş olsun :))

sevgili poisa ,

bende göğüs ameliyatı düşünenlerdenim , epey araştırmalarım sonucu bende Barış beyde karar kıldım .
fakat maalesef hiç resim göremedim , senden rica etsem resim görebilirmiyim ?

şimdiden çok tşk ederim ..

bu arada söylemeyi unuttum çok geçmiş olsun :))

tabii görebilirsin, sadece hemen benm arkadaşlık teklifimi kabul et gerisi kolay.... Barış Bey!!! doğru seçim... pişman olmayacaksın, adın gibi emin olabilirsin :KK66:

:)) Hayal kurmak bedava bunları gerçekleştirmekse paha biçilemez :)

Dilerim ameliyat olmak isteyenler /düşünenler günün birinde bu hayallerini gerçeğe dönüştürebilirler.

hayalinden para alınsa aç susuz kalırdım kesin:))
paha biçilemeyen gercekleştiğindeki zevk dimi:))
ücretler konusu çoğu insanı bu işten uzaklaştıryor..yada benim gibi eşi karşı çıkanlar ahh keşke evlenmeden yaptırsaydım ahh:))

X