poisa Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba poisa,

barış bey, il 1-2 ay biraz kilo almış hissedebilirsin ama o kilo değil dedi..şişkinlik oluyormuş sanırım.. sende de oldu mu?

June'cum Oraletçiğim sağolsun açıklamış, bende oldu ama olmadı şöyle ki Barış Bey demişti ki bak karnın şiş, o kilo değil,sakın kilo aldım sanma filan demişti ama ben zaten ameliyattan sonraki 1 ay içinde değil kilo almak tam tersi 2-3 kilo zayıflayınca öyle aman aman bir şişkinlik durumum olmadı açıkçası .. ama zaten Meme estetiği şişkinliği göbeğe verirmiş, eğer ki zayıfsan da çok belli olmuyor,öyle aman aman bi göbek olmamıştı bende..

ben önceden hep göğüslerim büyüsün diye kilo almak isterdim artık böyle dertlerim de kalmadı ya, ohh çok şükür diyorum, her tarafım incecik ama kocaman göğüslerim var ne güzel bir duyguymuş ya rabbi :)

kesinlikle çok güzel bir duygu:)) ve çok tşk ederim,beğenmene sevindim :))

Geçmiş olsun öncelikle poisacım bu konuyu baya bi okudum resimleri nasıl görebiliyoruz acaba yeni üyeyim bende :26:
bikaç hafta içinde bende ameliyat olucam işallah şuan araştırma halindeyim yöntem hekim falan malum yazdıkların ve cevaplar beni çok aydınlattı.teşekkürler şuan tam olarak ne kadar süre geçti ve nasıl hissediyorsun

öncelikle burda duygularını paylaşan we yardımcı olan tüüüm arkadaşlarım sizleree çook teşekkür ederiim ( oralet, poisa, altın, abj ve hepinize..) =)) bugün sabahtan beri bu forumda sizlerin ameliyat öncesi ve sonrası yorumlarınzı okudum. beynim şu anda sulanmış durumda muhabbetlerinizi çook sewdim gerçekten çok içten we samimi insanlarsınız. okurken hem duygulandım hem güldüm hem bende heyecanlandım =)) sewinçlerinize ortak oldum inanın. Rabbim tüm bu dertten muzdarip olanların yardımcısı olsun...

ben 4 senedir hayalini kuruyorum bu göğüs büyütme ameliyatını... ama malesef hem korkuyordum hem çekiniyordum hem de parası çok geliyordu ama artık ailemde destek oluyorlar saolsunlar. özellikle annem artık bu sene yaptıralım diyor =)
ben de sizlerden en çok BARIŞ ÇAKIR, NACİ ÇELİK isimlerini duydum bir de Hasan Fındık'ı duydum. şu an karar weremiorum , hepsinden randewumu almam gerek sizce.. ben awrupa yakasında oturuyorum. hangi doktordan dha iyi sonuç alırım kafam karışmış durumda.

bu arada ben de çokk zayıf bir bayanım. boyum 1.75, kilom 50. 24 yaşındayım. we göğüslerim dümdüz tahta gibiyim yaniiiii.... ( yorumlarınzdan da okuduğm kadarıyla, ben de 300 cc nin hatta 350 cc nin altında olmasını istemiyorum. we inşallah en geç nisan ayında ameliyat olmak istiyoruuuuuuummm. bendeee hislerimi yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum sizlereee =)))) :84::84:

wee sizlerin koymuş olduğunuz fotoğraflarınızıda çooookk görmeek istiyorummm kızzlaaarr beni eklermisinizz lütfeeennn?? fikir edinmek istiyorrumm wee artık ameliyat olmaktan wazgeçmemek istiyoruum bu senee yazaa ben de rahatlıklaa bikinii giymeeek istiiiyoruuuuuummmmmmmm inşaaalllaaaahhhhhh =)))))

canım çok sevindim başarılı bir ameliyat geçirmene..bende istiyorum haftaya barış beye gideceğim..beni eklersen çok sevinirim.resimlerine bakıp fikir almak istiyorum mümkünse

Aylardır bu sitete doğal yollarla göğüs büyütme hakkındaki yorumları takip ediyordum, küç ve çörek otu yağıyla bir iki santim büyütebildim ama bu bir iki santimle olucak iş deil. Gerçekten hiç aklımda yoktu estetik ameliyat olmak ama senin yazından çok etkilendim 2 gündür takip ediyorum bu forumda estetikle göğüs büyütme yorumlarınızı. Dr. Barış Çakır'dan randevu almaya karar verdim, ben yaşlı biridir diye tahmin etmiştim, kafamda öyle canlandırmıştım yani ama randevu almak için sitesine girdiğimde tam bir hayal kırıklığı. Yaaa bu adam çok genç ve yakışıklı, ben nasıl göğüslerimi açarım bunaa...

omayra, ben de senin yazını okuyunca baktım barış çakırın resminee ..... ewet çoook genç we yakışıklıymışş yaaaaaaaaaa... ben zaten erkek oldğu için doktora göstermekten çekinirken bu adama nasıl gösteririm yaaaaaaaaaaa :84::84::84:

Bu arada en başarılı ve çoğunluk olarak estetikçilerde erkek sanırım Hiç kolay değil ama aşmamız lazım bu durumu...

ewet omayracım, ben de artık iyi yapan konusunda uzman doktor olsun da erkek olsun diyorum ama , Barış bey de çoook gençmiiş yaaaaaaaaaaaa (((((((

canım 24 marta barış çakır a randevu aldıııım...bakalım bakalım

ewet omayracım, ben de artık iyi yapan konusunda uzman doktor olsun da erkek olsun diyorum ama , Barış bey de çoook gençmiiş yaaaaaaaaaaaa (((((((

oyy güldürdünüz kızlar beni
siz bide benim doktorumu görün gençlik anlamında
ama bunlara takılmıyorum ben doktor sonuçta
sonrasınıda görecek onu düşünün rahatlayın
doktorunuzu bulunca hiç düşünmeyin zamanınız keseniz sağlığınız uygunsa hemen yaptırın

Kızlar çok hoşsunuz yahu :))

İlk görüşme kabul biraz kasıyor insanı ama ameliyattan sonra doktor yaptığı eserle sizde bu eseri taşımakla mutluluk duyuyorsunuz :))

Bu bizim özelimiz onların rutini :))

doğru diyorsunuz kızlar da utanıyoruummm iştee yaaaaaaaaaa ppooooffffff (( ben ameliyat korkusunu filan geçtiim hazıırıırmmm yaaaaaa..... yeter ki gönlüm rahat bi şekilde kendimi doktora teslim edim ondan çekinmeyeyim we ona güweneyiiimmm inşallahhhh......

oraletciim, barış beyin de 3 boyutlu çalışması war mı? naci beyin warmış okuduklarım kadarıyla.

oraletciim, barış beyin de 3 boyutlu çalışması war mı? naci beyin warmış okuduklarım kadarıyla.

Canım Barış Bey 3 boyutlu çalışma yapmıyor. Direkt protezi çamaşırına koyup deneme şansı tanıyor. Ben mesela iki cc arasında kalmıştım aynada uzun uzun ölçüp hangisini istediğime karar vermiştim.

hadi yaaa, anlaşılıyormu peki çamaşırın altından?? senin 1 senen doldu değil mi? hatta pasta filan yeme muhabbetlerini okumuştumm=)) maşallah yaaa darısı başımıza inşallahhhhhh =))))

hadi yaaa, anlaşılıyormu peki çamaşırın altından?? senin 1 senen doldu değil mi? hatta pasta filan yeme muhabbetlerini okumuştumm=)) maşallah yaaa darısı başımıza inşallahhhhhh =))))

:) Tabi canım duruşunu görüyorsun konulmuş olsa ne kadar büyük durur fikir ediniyorsun. 1.yıl kutlamam o kadar şahaneydi ki bi havada konfetiler eksikti :)))
Darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…