- 27 Aralık 2010
- 521
- 0
ESRAdmrts bence sen de bizdennn biri olmalısın. . . :)) bu kadar iyi niyetli ve doğal birisi bunu hakediyor :)
çok tatlısın
can atıyorum inanamazsın :) günler çabucak geçsin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ESRAdmrts bence sen de bizdennn biri olmalısın. . . :)) bu kadar iyi niyetli ve doğal birisi bunu hakediyor :)
çok tatlısın
o kadar doğal olmuş ki gözlerime inanamadım.
senin resimlerini de görünce can dostumu aradım.galiba doktorumu buldum dedim.oda daha dün izine ayrıldı.şaşırdı şok oldu.ama yanımda olacağına söz verdi.refakatçim olacak kısmetse.
tekrar teşekkür ederim.ayrıca yaşadıklarını bu kadar canı gönülden anlattığın içinde teşekkür ederim.herşey gönlünce olsun.muhteşem bir yaz sezonu senin,benim ve bizim gibilerin olsun:))
inşallah istediniz gibi olmuştur
mumudaki his kaybı gecmemiş altıncım. bende de var his kaybı. arastırıstım 6 aya kadar surebılırmıs gecmesi. bazen kalıcı da olabilirmiş. geçer inşaallah, panik yok :)
şimdi hatırlıyorum da onda aşırı hissetme durumu vardı hissizlik değil yanlışımız var kızlar.
Hatta göğüs uçlarında vardı bu durum o da düzelmişti..
Hissediyor yani :)
ben de sağ göğüs ucumu aşırı hissediyorum ama etrafını hissetmiyorum :)) sanki oranın bütün hissiyatı göğüs ucunda toplanmış :)) ama mumu da hissizlik vardı bi ara iyi hatırlıyorum. Bir süre hissizlik var diye dolaşıyordu sitede sonra sesi kesildi bu konuda. Herhalde geçti :))
İlk dönemler olası sıkıntılar :)
Şu an mutlu olduğunu biliyorum. Aşırı bir hassasiyet vardı bir dönem 2.ayında geçmişti. Mumu yazacaktır en iyisi ondan öğrenmek :) Bekleyelim, görelim :))
ilk dönemler olası sıkıntılar :)
şu an mutlu olduğunu biliyorum. Aşırı bir hassasiyet vardı bir dönem 2.ayında geçmişti. Mumu yazacaktır en iyisi ondan öğrenmek :) bekleyelim, görelim :))
oraletcım benımde meme ucum harıc heryerınde hıssıyat var ama daha cok yenı ondandır heralde aman napıyım canım butun mememı hıssetmıyecegımı bılsem yıne olurdum bu amelıyatı benım ıcın herseye deger
benim meme uçlarım oldukça küçük.acaba ameliyattan sonra gerilmekten daha çok yokolurlar mı ki?
Az önce yeni aldığım mayomu denedim.tahta gibi oldum oğlan çocuğu gibi.ne kadar önemli bir parçamız bunlar bizim ya
tatlım benim de göğüs uçlarım küçüktü ama ameliyat olunca gerildiler şimdi daha geniş görünüyorlar. Memenin boyutuna uygun hale geldiler yani. Bir de benim çok açık renk göğüs uçlarım ona rağmen kaybolmadılar aksine daha belirginler.
benim meme uçlarım oldukça küçük.acaba ameliyattan sonra gerilmekten daha çok yokolurlar mı ki?
az önce yeni aldığım mayomu denedim.tahta gibi oldum oğlan çocuğu gibi.ne kadar önemli bir parçamız bunlar bizim ya
çokk geçmiş olsunnn. yeni görümünüzle inşallah çok mutlu olursunuz.3 doktorun adını çok duyuyorum. BARIŞ BEY;NACİ BEY;HASAN BEY KİMDE KARAR KILMALIYIM KIZLARRRRR YARDIM EDİN FİYATLARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZZZZZ teşekkür ederimmm..:)):79::79:
teşekkürler... :))
bilmem artık ömür boyu sürer mi yoksa bebek olduktan sonra (Konyalıların deyimiyle ) yerlere kadar süner mi ama ben şimdiki halinden çok memnunum.. hep böyle kalabilirler bana göre
Poisa benimde en çok endiselendigim konu o yani karar vermeme mani an bu konuyu barış beye sordunmu sen çatlayacam ya hiçbir yerde bununla ilgili bir açıklama yok bende 2 - 3 sene sonra ikinciyi düşünüyorum ama o kadar beklemekte istemiyorum doktorlar bu konuda kesin bilgi sahibidirler sen sormusmuydun