poisa Meme Estetiği Ameliyatı

o kadar doğal olmuş ki gözlerime inanamadım. :nazar: :nazar: :nazar:

senin resimlerini de görünce can dostumu aradım.galiba doktorumu buldum dedim.oda daha dün izine ayrıldı.şaşırdı şok oldu.ama yanımda olacağına söz verdi.refakatçim olacak kısmetse.

tekrar teşekkür ederim.ayrıca yaşadıklarını bu kadar canı gönülden anlattığın içinde teşekkür ederim.herşey gönlünce olsun.muhteşem bir yaz sezonu senin,benim ve bizim gibilerin olsun:))

Leylacım, artık o kadar kanıksamaya başladım ki herkesin beğenmesini, düşünmüyorum ki bir Allahın kulu da " aaaaa çok kötü Sana Hiç Yakışmamış " desin :))
ukalalığın da böylesi diye düşünen varsa, hemen karalama yapmaktansa şu sözü hatırlamakta fayda var derim, Barış bey akşam ameliyat sonrası beni görmeye geldiğinde ki o esnada yanımızda Oralet de vardı- inan çok güzel oldu, çok özenerek yaptım ve ayrıca ben bizzat sonucu çok beğendim, sen de çok beğeneceksin- demişti..

o sebeple biliyorum ki en kısa sürede sen de bu güzel iltifatlara maruz kalacaksın :))

ve bu yaz var ya... ah bu yaz.. o konuya hiç girmeyelim bence:)
ortalık cayır cayır yanacaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk bu yaz bizim yazımız olacak :)))

mumudaki his kaybı gecmemiş altıncım. bende de var his kaybı. arastırıstım 6 aya kadar surebılırmıs gecmesi. bazen kalıcı da olabilirmiş. geçer inşaallah, panik yok :)

Şimdi hatırlıyorum da onda aşırı hissetme durumu vardı hissizlik değil yanlışımız var kızlar.
Hatta göğüs uçlarında vardı bu durum o da düzelmişti..
Hissediyor yani :)

şimdi hatırlıyorum da onda aşırı hissetme durumu vardı hissizlik değil yanlışımız var kızlar.
Hatta göğüs uçlarında vardı bu durum o da düzelmişti..
Hissediyor yani :)

ben de sağ göğüs ucumu aşırı hissediyorum ama etrafını hissetmiyorum :)) sanki oranın bütün hissiyatı göğüs ucunda toplanmış :)) ama mumu da hissizlik vardı bi ara iyi hatırlıyorum. Bir süre hissizlik var diye dolaşıyordu sitede sonra sesi kesildi bu konuda. Herhalde geçti :))

ben de sağ göğüs ucumu aşırı hissediyorum ama etrafını hissetmiyorum :)) sanki oranın bütün hissiyatı göğüs ucunda toplanmış :)) ama mumu da hissizlik vardı bi ara iyi hatırlıyorum. Bir süre hissizlik var diye dolaşıyordu sitede sonra sesi kesildi bu konuda. Herhalde geçti :))

İlk dönemler olası sıkıntılar :)
Şu an mutlu olduğunu biliyorum. Aşırı bir hassasiyet vardı bir dönem 2.ayında geçmişti. Mumu yazacaktır en iyisi ondan öğrenmek :) Bekleyelim, görelim :))

İlk dönemler olası sıkıntılar :)
Şu an mutlu olduğunu biliyorum. Aşırı bir hassasiyet vardı bir dönem 2.ayında geçmişti. Mumu yazacaktır en iyisi ondan öğrenmek :) Bekleyelim, görelim :))

oraletcım benımde meme ucum harıc heryerınde hıssıyat var ama daha cok yenı ondandır heralde aman napıyım canım butun mememı hıssetmıyecegımı bılsem yıne olurdum bu amelıyatı benım ıcın herseye deger:KK9:

ilk dönemler olası sıkıntılar :)
şu an mutlu olduğunu biliyorum. Aşırı bir hassasiyet vardı bir dönem 2.ayında geçmişti. Mumu yazacaktır en iyisi ondan öğrenmek :) bekleyelim, görelim :))

sordum bakalım cevap bekliyorum.

oraletcım benımde meme ucum harıc heryerınde hıssıyat var ama daha cok yenı ondandır heralde aman napıyım canım butun mememı hıssetmıyecegımı bılsem yıne olurdum bu amelıyatı benım ıcın herseye deger:KK9:

Canım senin de geçici bu durumun çünkü sinirler kesiliyor sinirlerin yeniden faaliyete geçmesi biraz zaman alıyor :) Sonrasında çok hisli hatunlar olacaksınız :)))

benim meme uçlarım oldukça küçük.acaba ameliyattan sonra gerilmekten daha çok yokolurlar mı ki?
az önce yeni aldığım mayomu denedim.tahta gibi oldum oğlan çocuğu gibi.ne kadar önemli bir parçamız bunlar bizim ya :KK14:

benim meme uçlarım oldukça küçük.acaba ameliyattan sonra gerilmekten daha çok yokolurlar mı ki?
Az önce yeni aldığım mayomu denedim.tahta gibi oldum oğlan çocuğu gibi.ne kadar önemli bir parçamız bunlar bizim ya :KK14:

tatlım benim de göğüs uçlarım küçüktü ama ameliyat olunca gerildiler şimdi daha geniş görünüyorlar. Memenin boyutuna uygun hale geldiler yani. Bir de benim çok açık renk göğüs uçlarım ona rağmen kaybolmadılar aksine daha belirginler.

tatlım benim de göğüs uçlarım küçüktü ama ameliyat olunca gerildiler şimdi daha geniş görünüyorlar. Memenin boyutuna uygun hale geldiler yani. Bir de benim çok açık renk göğüs uçlarım ona rağmen kaybolmadılar aksine daha belirginler.

aynen, benim de göğüs uçlarım normal ebattayken şimdi göğüslerim büyüdüğü için aynı oranda genişleyerek böyle geniş geniş oldular, çok güzel görünüyorlar şu an.. renkleri de açıldı gibi genişleyince..

az önce yeni aldığım mayomu denedim.tahta gibi oldum oğlan çocuğu gibi.ne kadar önemli bir parçamız bunlar bizim ya :KK14:

Benim öncesinde uçlarım iyiydi şimdide iyi yani yokolmaz kaybolmaz merak etme tam tersi belirginleşir hem doktor için göğüs uçlarının duruşuda önemli bu yüzden gerekirse buna da müdehale edecektir. Dediğin gibi önemli bir parçamız bu kadar önemsemesek zaten şu an şu forum sayfalarında olmazdık. O yüzden seni çok iyi anlıyorum ben /biz..

çokk geçmiş olsunnn. yeni görümünüzle inşallah çok mutlu olursunuz.3 doktorun adını çok duyuyorum. BARIŞ BEY;NACİ BEY;HASAN BEY KİMDE KARAR KILMALIYIM KIZLARRRRR YARDIM EDİN FİYATLARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZZZZZ teşekkür ederimmm..:)):79::79:

çokk geçmiş olsunnn. yeni görümünüzle inşallah çok mutlu olursunuz.3 doktorun adını çok duyuyorum. BARIŞ BEY;NACİ BEY;HASAN BEY KİMDE KARAR KILMALIYIM KIZLARRRRR YARDIM EDİN FİYATLARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZZZZZ teşekkür ederimmm..:)):79::79:

merhaba :) tşk ederim umarım dediğin gibi olur hep, şimdilik hala mutluyum ama yıllar içinde de özellikle çocuk olayı filan bittikten sonra da aynı mutluluğumun devam etmesini isterim şahsen, gerçi geçen eşimle muhabbetini yaptık da eğer ki 5-10 sene çocukmuş emzirmeymiş o dertler bittikten sonra eğer ki görünümüm de beni çok üzen bir durum olursa bi de dikleştirme olurum ne olacak ,dedim de hiç itiraz etmedi eşim,10 sene sonra filan olur tabii, neden olmasın dedi. o sebeple, bu mutluluk ömürlük inşallah... :)

diğer doktorlar hakkında en ufak bir bilgim yok sadece Barış bey için şunu söyleyebilirim Ocak 2011 itibariyle meme estetiği 6000 tl. .

teşekkürler... :))
bilmem artık ömür boyu sürer mi yoksa bebek olduktan sonra (Konyalıların deyimiyle ) yerlere kadar süner mi ama ben şimdiki halinden çok memnunum.. hep böyle kalabilirler bana göre :KK70:

Poisa benimde en çok endiselendigim konu o yani karar vermeme mani an bu konuyu barış beye sordunmu sen çatlayacam ya hiçbir yerde bununla ilgili bir açıklama yok bende 2 - 3 sene sonra ikinciyi düşünüyorum ama o kadar beklemekte istemiyorum doktorlar bu konuda kesin bilgi sahibidirler sen sormusmuydun

Poisa benimde en çok endiselendigim konu o yani karar vermeme mani an bu konuyu barış beye sordunmu sen çatlayacam ya hiçbir yerde bununla ilgili bir açıklama yok bende 2 - 3 sene sonra ikinciyi düşünüyorum ama o kadar beklemekte istemiyorum doktorlar bu konuda kesin bilgi sahibidirler sen sormusmuydun

şimdi şöyle, bir kere tüm doktorlar bir bayanın ,bebek olduktan ve emzirme dönemi bittikten sonra, göğsünün aşırı sarkma ya da sarkmama durumunun TAMAMEN kadının hamilelik döneminde AŞIRI kilo alıp almamasıyla ilgili olduğunu söylüyorlar.. eğer ki makul ölçülerde kilo alırsa bayan ve doğum emzirme gibi faktörler ortadan kalkınca da çok fazla bir zayıflık durumuna girmezse,göğsünün çok sarkmayacağını söylüyorlar. yani hamilelikte çok KİLO ALMAK yok!
yine de içinde protez olan göğüs emzirme dönemi de bittikten sonra doğal göğüslü hanımlara oranla daha az bir deformeye uğruyormuş.. içerde sabit duran protez memeyi dik tuttuğundan öyle karnına yapışan bir göğüs olma ihtimali yokmuş,haliyle..

ben derim ki eğer bu yakınlarda bebek sahibi olacaksan, önce bebeğin olsun, sonra da ver elini ömür boyu şekli şemali seninle kalacak bombo gibi göğüsler, yok daha 2-3 sene var diyorsan ki diyorsun o halde ameliyatını hemen ol bitsin gitsin, gelsin mutluluk, sonrasında da nasılsa dümdüz bir sarkman olmayacak, hem daha bilinçli olarak 2. hamileliğinde çok kilo almayacağın için güzel göğüslerinin keyfini sürersin :)

X